Коце Стоянов десен бек?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- KIKO_ARMEETSA
- Контакти:
Коце Стоянов десен бек?!
Мъри започна с тъпите си номера, ще пусне Коце Стоянов десен бек за да се провали, егати гадното к....е. И какво ако не бием ето футболистите от ЦСКА не стават, поради тази причина в следващия цикъл ще вземем Лусио Вагнер, Топчо, Стоянов и Томашич е това е защитата на бъдещето докато Мъри е треньор на нашата територия защото това не е държава. Стига глупости прехванати от бившия му шеф в Левски, стига българо-циганско-турски мурафети. Стига сме се държали като че ли сме оттатък Босфора, бога ми искам да ме считам за европеец, а не покрай набедени викачи(треньори) на нац. отбор да съм унизен и да попадам под ироничните погледи на белите хора, както каза Вальо Михов.
- Бижутера
- Контакти:
Re: Коце Стоянов десен бек????
Коце Стоянов ако заслужава да носи националната фланелка аз съм тролейбус...до къде я докарахме...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Бижутера написа:Коце Стоянов ако заслужава да носи националната фланелка аз съм тролейбус...до къде я докарахме...
[offtopic]Ама двойка или осмица??-

Последна промяна от cska_90 на 08 окт 2009 22:25, променено общо 1 път.

- Бижутера
- Контакти:
cska_90 написа:Бижутера написа:Коце Стоянов ако заслужава да носи националната фланелка аз съм тролейбус...до къде я докарахме...
Ама двоика или осмица??-![]()
петицата....че е най-улава

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
KIKO_ARMEETSA написа:Мъри започна с тъпите си номера, ще пусне Коце Стоянов десен бек за да се провали, егати гадното к....е. И какво ако не бием ето футболистите от ЦСКА не стават, поради тази причина в следващия цикъл ще вземем Лусио Вагнер, Топчо, Стоянов и Томашич е това е защитата на бъдещето докато Мъри е треньор на нашата територия защото това не е държава. Стига глупости прехванати от бившия му шеф в Левски, стига българо-циганско-турски мурафети. Стига сме се държали като че ли сме оттатък Босфора, бога ми искам да ме считам за европеец, а не покрай набедени викачи(треньори) на нац. отбор да съм унизен и да попадам под ироничните погледи на белите хора, както каза Вальо Михов.
Алооооо разбирач ,ако Коце е добър и вратар да го пуснат пак ще се справи.Затова по-полека с критиките и обидите.
KIKO_ARMEETSA написа:Мъри започна с тъпите си номера, ще пусне Коце Стоянов десен бек за да се провали, егати гадното к....е. И какво ако не бием ето футболистите от ЦСКА не стават, поради тази причина в следващия цикъл ще вземем Лусио Вагнер, Топчо, Стоянов и Томашич е това е защитата на бъдещето докато Мъри е треньор на нашата територия защото това не е държава. Стига глупости прехванати от бившия му шеф в Левски, стига българо-циганско-турски мурафети. Стига сме се държали като че ли сме оттатък Босфора, бога ми искам да ме считам за европеец, а не покрай набедени викачи(треньори) на нац. отбор да съм унизен и да попадам под ироничните погледи на белите хора, както каза Вальо Михов.
Не се притеснявай въобще, Коцето в Сливен си играеше точно десен бек, там се чувства най-комфортно, така че ако му се гласува доверие мисля, че няма да се изложи

- KIKO_ARMEETSA
- Контакти:
ЕМИЛ написа:KIKO_ARMEETSA написа:Мъри започна с тъпите си номера, ще пусне Коце Стоянов десен бек за да се провали, егати гадното к....е. И какво ако не бием ето футболистите от ЦСКА не стават, поради тази причина в следващия цикъл ще вземем Лусио Вагнер, Топчо, Стоянов и Томашич е това е защитата на бъдещето докато Мъри е треньор на нашата територия защото това не е държава. Стига глупости прехванати от бившия му шеф в Левски, стига българо-циганско-турски мурафети. Стига сме се държали като че ли сме оттатък Босфора, бога ми искам да ме считам за европеец, а не покрай набедени викачи(треньори) на нац. отбор да съм унизен и да попадам под ироничните погледи на белите хора, както каза Вальо Михов.
Алооооо разбирач ,ако Коце е добър и вратар да го пуснат пак ще се справи.Затова по-полека с критиките и обидите.
Той Роналдо е добър ама как ще е като централен защитник не знам???????????
KIKO_ARMEETSA написа:ЕМИЛ написа:KIKO_ARMEETSA написа:Мъри започна с тъпите си номера, ще пусне Коце Стоянов десен бек за да се провали, егати гадното к....е. И какво ако не бием ето футболистите от ЦСКА не стават, поради тази причина в следващия цикъл ще вземем Лусио Вагнер, Топчо, Стоянов и Томашич е това е защитата на бъдещето докато Мъри е треньор на нашата територия защото това не е държава. Стига глупости прехванати от бившия му шеф в Левски, стига българо-циганско-турски мурафети. Стига сме се държали като че ли сме оттатък Босфора, бога ми искам да ме считам за европеец, а не покрай набедени викачи(треньори) на нац. отбор да съм унизен и да попадам под ироничните погледи на белите хора, както каза Вальо Михов.
Същият като Коцето.Стабилка.
Абе по-добре нападател,че Барби вкарва само в безсмислени контроли 

KIKO_ARMEETSA написа:ЕМИЛ написа:KIKO_ARMEETSA написа:Мъри започна с тъпите си номера, ще пусне Коце Стоянов десен бек за да се провали, егати гадното к....е. И какво ако не бием ето футболистите от ЦСКА не стават, поради тази причина в следващия цикъл ще вземем Лусио Вагнер, Топчо, Стоянов и Томашич е това е защитата на бъдещето докато Мъри е треньор на нашата територия защото това не е държава. Стига глупости прехванати от бившия му шеф в Левски, стига българо-циганско-турски мурафети. Стига сме се държали като че ли сме оттатък Босфора, бога ми искам да ме считам за европеец, а не покрай набедени викачи(треньори) на нац. отбор да съм унизен и да попадам под ироничните погледи на белите хора, както каза Вальо Михов.
колега недей да пишеш глупости,Коце Стоянов си е точно ДЕСЕН бек,а не ляв ,както играе при нас.
В Сливен играеше десен и в редки случаи централен.......
Няма по-голямо щастие от това да отидеш на стадиона и да извикаш мощно само ЦСКА!