Имат ли право на бойкот в Националния отбор, играчи на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ivanelpe
Контакти:

Имат ли право на бойкот в Националния отбор, играчи на ЦСКА?

Мнениеот ivanelpe » 03 окт 2009 21:52

Как мислите?Имат ли право да откажат повиквателните за Националния отбор момчетата от ЦСКА след като други футболисти опропастиха квалификацийте за световното.Не трябва ли треньора и ръководството да поемат вината си за това, а не да викат футболисти,които нямат и един мач в тези квалификаций с цел да ни хвърлят прах в очите-ето вие ги искате и ние ги викаме в Националния.Да, ама според мен вече е много късно............

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: ИМАМЕ ЛИ ПРАВО НА БОЙКОТ..............

Мнениеот SAMP » 03 окт 2009 21:59

Абе ти мислиш, че с вуйчовото,чичовото и сие щяхме да се класираме ли?Ти или си най-големия будала в форума, или пъпа ти е хвърлен в Панчарево ;) Стига пристрастия ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 03 окт 2009 22:02

нека трупат мачове в националния ,после ще трябват при трансферите... иначе оня с правилния футбол вече всички го знаят какво може ! ;)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 окт 2009 22:04

Разбира се ,че всеки има право да откаже повиквателна.Въпрос на лично решение.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 03 окт 2009 22:09

ivanelpe написа:Не трябва ли треньора и ръководството да поемат вината си за това, а не да викат футболисти,които нямат и един мач в тези квалификаций с цел да ни хвърлят прах в очите-............

Явно имаш предвид Пламен Марков, който предаде на следващия селекционер един безнадежден шанс за класиране.
Предишният - Хр.Стоичков също затри цикъл и половина.

Като намериш време може да наблегнеш на правописа..
Авторът на темата: Ще спре ли..

ivanelpe
Контакти:

Мнениеот ivanelpe » 03 окт 2009 22:19

SAMP написа:Абе ти мислиш, че с вуйчовото,чичовото и сие щяхме да се класираме ли?Ти или си най-големия будала в форума, или пъпа ти е хвърлен в Панчарево ;) Стига пристрастия ;)

Ако бях будала щях да си трайкам.Май Мъри и Наско търсят такива, като теб дето не вярват в нищо друго освен на тях.Учудва ме мнението ти ,поне можеха да ги пробват в някой приятлски мач пък после да говорим, но както и да е.Без да ги видим в игра в Националния неможем да говорим ,нито ти ,нито аз,но мисля,че щяха да се представят по добре от някои други,имайки в предвид моментната им форма.Не говоря само за момчетата от Левски или бивши такива а и един Мартин Петров например.Какво ще кажеш?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 окт 2009 22:53

ivanelpe написа:Как мислите?Имат ли право да откажат повиквателните за Националния отбор момчетата от ЦСКА след като други футболисти опропастиха квалификацийте за световното.Не трябва ли треньора и ръководството да поемат вината си за това, а не да викат футболисти,които нямат и един мач в тези квалификаций с цел да ни хвърлят прах в очите-ето вие ги искате и ние ги викаме в Националния.Да, ама според мен вече е много късно............

Кога щеше да е рано?
Аз съм на мнение, че всеки футболист, който бойкотира националният отбор, независимо от причината, няма повече място в него, ако ще и носител на Златната топка да е.Значи, понеже вече няма шанс, дайте да бойкотираме, ама ще искаме да ни викат за следващите квалификации, когато все още ще имаме шанс.Че аз такива никога повече няма да ги погледна, камо ли да ги викам :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 03 окт 2009 23:02

Кашчей написа:Кога щеше да е рано?
Аз съм на мнение, че всеки футболист, който бойкотира националният отбор, независимо от причината, няма повече място в него, ако ще и носител на Златната топка да е.Значи, понеже вече няма шанс, дайте да бойкотираме, ама ще искаме да ни викат за следващите квалификации, когато все още ще имаме шанс.Че аз такива никога повече няма да ги погледна, камо ли да ги викам :evil:

[offtopic]Уникален аватар! Десятка.
доближава се като замисъл до темата за "свещенната..." е забравих вече;)[/offtopic]
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 03 окт 2009 23:08

Не е правилно да се отказва повиквателна за национален отбор. Но, от друга страна погледнато, в безнадеждни ситуации, бойкотът може да не е срещу националния отбор, а срещу неговия треньор. Според мен има доста футболисти, които трябва да се чувстват прецакани, че не бяха викнати в тези квалификации, и доста от тях са предишни или настоящи футболисти на ЦСКА. Все пак аз мисля, че тези повиквателни не трябва да се отказват, най - малкото защото все още имаме шансове, а и най -вече защото това е националният отбор на БЪЛГАРИЯ и е чест да играеш за него, който и да е треньор.

Върни се в “Национален отбор”