1. Димитър Иванков ("Бурса", Тур) - Каза, че, ако не се класираме за световното са последните му квалификации. Ние май нямаме шансове. Тогава за какво ни е
2. Николай Михайлов ("Твенте", Хол) - Татьовото. Вечната резерва с трийсетина мача за 5 години
3. Иван Караджов (ЦСКА) - По щастлива случайност се превърна в титулярен вратар на ЦСКА и допускащ детински грешки.
4 Станислав Манолев ("Айндховен", Хол) - Той е бъдещето на отбора
5. Костадин Стоянов (ЦСКА) - Все още несигурен в изявите си и недоказан футболист.
6. Иван Иванов (ЦСКА) - Футболист с бъдеще.
7. Веселин Миннев (ПФК Левски) - Най-добрия футболист за сините през настоящето първенство и най-добрия български ляв бек .
8. Пламен Николов (Литекс) - Той не знае защо е получил повиквателна.
9. Йордан Тодоров (ЦСКА) - Футболист за вътрешна консумация и нищо повече.
10. Георги Сърмов (ПФК Левски) - Още един футболист озовал се по стечение на обстоятелствата в титулярния отбор на клуба си и неоправдал предоставеното му доверие.
11.. Чавдар Янков ("Дуисбург", Гер) - Дърво. Името му отговаря на качествата. Чавдар.
12.. Станислав Ангелов ("Енерги", Гер) - Изпя му се отдавна песента.
13. Стилиян Петров ("Астън Вила", Анг) - Капитан на отбор от Висшата английска лига няма какво да го коментираме.
14. Мартин Петров ("Манчестър Сити", Анг) - Не нужен. Само с хъс не става. Трябва човек, който играе за отбора си редовно, а не с по 5 мин през 5 мача.
15.. Благой Георгиев ("Терек", Рус) - Президента на Терек го позлатява явно има защо.
16. Димитър Бербатов ("Манчестър Юнайтед", Анг) - Има качества човека, обаче едно голямо, НО
17. Валери Божинов ("Парма", Ит) - Възражда се
18. Валери Домовчийски ("Херта", Гер) - Още една абсолютна резерва в отбора си. Когато се утвърди в него да го викат и в национал
19. Димитър Рангелов ("Борусия", Дортмунд, Гер) - Поредната твърда резерва. Национала не е мястото където да можеш да изиграеш единствените си повече от 15 мин на терена
20. Иван Стоянов (ЦСКА) - От всяка дърво свирка не става, било то и племенник на Лечков.
Целия състав за мача с Кипър
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Целия състав за мача с Кипър
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Re: Целия състава за мача с Кипър
.
Последна промяна от PFC Litex на 03 окт 2009 22:38, променено общо 1 път.

- Ticha
- Контакти:
Re: Целия състав за мача с Кипър
Мисля че на Караджов и Коста Стоянов им е още раничко, а за Сърмов - no comment.
Много добър коментар си дал - безпристрастен ,само за Иван Стоянов не съм съгласен защото си е много добър футболист и не го викат само защото е племенник на Лечков!Сърмов направо нямам думи как може да го вика
а така също и Пламен Николов , Котев колкото и да е слаб все пак е с класа над това момченце от Литекс.Чудно ми е защо не пробва някой друг централен бранител след като Тунчев е контузен ,а и вече не се борим за нищо!Защо не експериментира с В.Илиев или Караславов например !?!

Последна промяна от Tom Kruz на 02 окт 2009 13:30, променено общо 1 път.
Не съм съгласен с коментара на автора на темата по отношение на Мартин Петров, все пак беше дълго време с контузии и навлиза във форма, което се вижда и от мача в понеделник на Сити, когато вкара гол и подаде за 1-вия гол.
Аз лично не бих повикал поради некадърност Сърмов,Караджов и Пламен Николов и Иван Иванов поради лиготия,обида към националния селекционер и отхвърляне на повиквателна.Всички други са добри футболисти и имат място в националния отбор.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Да ви прави впечатление, че има само двама централни защитници. Вярно К.Стоянов се води и той централен, но в ЦСКА играе ляв, точно в национала да се експериментира с позиции...За Караджов също мисля е доста рано, вади положения, но и допуска детнски грешки, може би Иванков е без алтернатива в момента.
Идва ред и на Сърмов...и понеже не може да се каже нищо хубаво, най-добре нищо за него. Коста Янев далеч по-добре би се справил. Напред работата е ясна, докато Бербо иска да играе за България е незаменим
Идва ред и на Сърмов...и понеже не може да се каже нищо хубаво, най-добре нищо за него. Коста Янев далеч по-добре би се справил. Напред работата е ясна, докато Бербо иска да играе за България е незаменим
Така като гледам састава централна двойка ще е Иван Иванов Пламен Николов и няма да се учуда ако кипарците ни надуят шушоните.
-
- Контакти:
Ticha написа:Мисля че на Караджов и Коста Стоянов им е още раничко, а за Сърмов - no comment.
И АЗ ТАКА МИСЛЯ, НЕКА ДА СТАНАТ ПОНЕ НА ПО 30
ей големи разбирачи

cska_i_v_cyprus написа:Ticha написа:Мисля че на Караджов и Коста Стоянов им е още раничко, а за Сърмов - no comment.
И АЗ ТАКА МИСЛЯ, НЕКА ДА СТАНАТ ПОНЕ НА ПО 30
ей големи разбирачи
Нека да стане футболисти от тях и тогава бих казал аз,разбирачо.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.