Стилиян Петров - капитан ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Стилиян Петров - капитан ???

Мнениеот ogrizko » 29 сеп 2009 15:56

Стилиян: Не искам да бягам от отговорност, напротив, харесва ми
29 септември 2009

© BGNES
Новият капитан на Астън Вила Стилиян Петров заяви пред клубната телевизия на тима, че е много горд от поверената му отговорност. Той добави, че й се наслаждава и продължи, че е изключително радостен да е лидер на отбора, който желае да постигне големи успехи през настоящия сезон.
„Чувствам се изключително горд докато нося лентата на ръката си. Когато поведеш отбор като Вила обаче, не става дума само за гордост – става дума и за отговорност”, признава Стенли.
„Но аз далеч не искам да бягам от нея. Напротив, ценя го и му се наслаждавам. Това е хубаво нещо”, продължи българският национал.
„Момчетата също ми помагат. Можеш да имаш и най-фантастичния капитан, но ако отборът като цяло не върви, нямаш никакъв шанс. Като изключим загубите от Блекбърн и Уигън, мисля, че се справяме отлично”, добави Стилиян Петров.
„Всички в отбора ме подкрепят, тъй като са наясно с ролята, която изпълнява капитанът. Понякога се налага да повишиш тон на терена или в съблекалнята. Момчетата от време на време се нуждаят от окуражаване. Това е моята отговорност”, завърши капитанът на Астън Вила.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Май той трябва да бъде капитан на националния отбор.... отново. Верно, че заряза национала, когато не трябваше... но вероятно си е имало достатъчно силни причини поне от негова гледна точка, за да го направи. Верно е това, че беше изпаднал и в някаква дупка по едно време и не показваше това, което може. Но поне в момента виждам един възроден Ст. Петров, който е способен да поведе отбора си към победа.... мисля, че може да го направи и в националния и да тръгне отбора малко по-добре, ако той е капитан :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Стилиян Петров - капитан ???

Мнениеот Ki Cho » 29 сеп 2009 16:10

Капитан, не капитан, трима-четирима са тези, които имат много да губят ако изтърват още една кампания за голямо първенство, така че да се стягат и да играят, а не само да се чудят какво им и психологическото напрежение и михологическото мапрежение.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 сеп 2009 16:16

Гласувам,за Стилиян.България има нужда от капитан мъж,а не една глезена макар и известна Кукла

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 29 сеп 2009 16:24

определено той трябва да е капитан на националния ни отбор,един истински мъж и боец,той е определащ за формата на отбора ни

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 сеп 2009 16:40

Честито и не е лошо Мъри да го направи капитан и на националният отбор.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 29 сеп 2009 17:03

мм от него и митко аз лично предпочитам Стенли .
Причината е че си е мъжко момче винаги влиза в битка по терена .
ORIGINALNI...BE =)

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 29 сеп 2009 17:07

прави сте за Стилян, мартин също става въпроса е че не върви някак си да се отнеме лентата на Бербатов , няма да е лошо да се откаже сам , и без това тая роля не му допада

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 29 сеп 2009 17:49

Стилиян Петров трябва да е капитан на националния отбор!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 29 сеп 2009 17:49

капитан или не, все тая, защото проблема с неуспехите на националния отбор се коренят другаде!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 сеп 2009 18:28

Твърдо съм за Стенли да е отново капитан на България,както е на Вила ;) Както вчера каза Тинката Кишишев,Стилян е най-добрият български футболист :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Национален отбор”