България-Полша!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
България-Полша!!!
Как смятате имаме ли шанс да бием поляците имайки предвид че последните години не можем да се похвалим с победа срещу тях?
Re: България-Полша!!!
На футбол неможем, на баскет неможем остава Велейбола. Предчуствам 3:1 за нашите Юнаци 

Другите години си е за тях сега излизаме мачкаме ги и после мислим как да излъжем Русия.Нз аз съм мн сигурен в отбора дано и момчетата си повярват. 

- Unforgiven_M
- Контакти:
Време ни е! Няма да им е лесно на нашите, но ще се хвърлят и дано късмета е на наша страна... Имаме качествата, но и отбора срещу нас не е случаен... За мен е 50-50...
някой по запознат може ли да каже дали при тях играе още Мариус Влазни...помня че преди той им беше най-добрият играч а какви сервизи праскаше само!!!
- Unforgiven_M
- Контакти:
maivia написа:някой по запознат може ли да каже дали при тях играе още Мариус Влазни...помня че преди той им беше най-добрият играч а какви сервизи праскаше само!!!
В момента го няма

- giallorosso boy
- Контакти:
Unforgiven_M написа:maivia написа:някой по запознат може ли да каже дали при тях играе още Мариус Влазни...помня че преди той им беше най-добрият играч а какви сервизи праскаше само!!!
В момента го няма
Да,на Еврото поляците са без 3-те си най-големи звезди - Влазли и още двама,но не ги помня как се казваха,но единия беше много добър в защита.Един брадясал беше

maivia написа:някой по запознат може ли да каже дали при тях играе още Мариус Влазни...помня че преди той им беше най-добрият играч а какви сервизи праскаше само!!!
Те са почти нов отбор, от този преди 2 години. Но самия факт че имат само победи в ЕП говори красноречиво, че няма да ни е лесно за жалост.

А предполагам че разпределитля Загумни им играе..все още не съм гледал техен мач на турнира и съм в неведение малко