Хора спрете се малко! Тоя, оня, кой бил виновен, кой не. Бонев и Венци да си гледат работата. На тоя Венци някой трябва да му забрани да говори. Тва ако в някоя бяла държава има такива хора като Бонев и Венци дето да се изказват така, незнам. Примерно в Англия си има специално етична норма. Не може да се плюе така безпричинно.
Според мен Мъри и Наско нямат вина, защото поеха тима в движение в един много труден момент след три равенства. Също така на повечето които разбират от футбол тук е ясно, че е глупаво да се разчита на хора като Коловати, Томашич, Топчо, Мечо и Киш. Но според ситуацията, а именно че поеха тима в движение и нямаха време да търсят тепърва нови хора, това беше най-добрия вариант- де се викнат гореспоменатите. Иначе на мен ми се струва, че Мъри и Наско можеха да рискуват и да викнат Спас Делев за мачовете с ЧГ и Италия. Това момче е родено за големи мачове и щеше да седи по-добре до Бербо, отколкото Рангелов. Иначе ролята на Чавката във вчерашния мач и използването му в дясно е един от най-модерните хитове в тактическо отношение в момента в европейския футбол. Ако гледате Ман Юн там го има същото нещо- на фланга на Евра, който атакува постоянно, а крайния полузащитник пред него навлиза навътре и в средата на терена, като по този начин се постигат две неща. Хем се оставя коридор пред крайния бранител, а от друго полузащитникът пред него включвайки се в средата дава числено преимущество в тази зона. Но схемата е опасна и не е за всеки. Манолев видяхме, че прекалено оголваше зоната си и нямаше кой да го подсигури. Просто срещу него се действаше по подобен начин. Гросо атакува, а Маркизио също подпомагаше средната зона. Както и да е отклоних се твърде много.
Исках да кажа че според мен Боби Михайлов е виновен, защото назначи Пламен Марков в началото на квалификациите. Най-тъпия възможен вариант. После пък по средата на квалификациите промяна. Ако се поравим да видим колко са отборите в тези квалификации които по средата на квалификациите сменят треньорите си, съм сигурен че ще установим, че са много малко. В момента се сещам за Аржентина. С една дума никой не потърси сметка на Михайлов, а трябва точно той да обере негативите. Преди това отново Михайлов даде втори шанс на Стоичков след като Камата вече беше провалил едни квалификации. Аз мисля, че Михайлов за нацционалният е донякъде като Батков за Левски и Борисов за ЦСКА, защото именно той има главна дума кой да е треньора, а това е и най-важното за един национален отбор, защото там финансите не оказват значение. Игграчите не се купуват, те просто се викат
Ако има някой виновен, то той е Боби Михайлов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ако има някой виновен, то той е Боби Михайлов
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Ако има някой виновен, то той е Боби Михайлов
Има мъдри нещата тука...
точно за това става въпрос!
как преди няколко години тея футболисти показваха добри игри, а сега и два паса немогат да вържат като хората!
как така все се избират треньори, които имат краткотраен ефект върху играта на националите!
защо се залага на българската треньорска школа, след като тя от години няма успех зад граница!
как така БФС няма пари за чужд специалист, след като всички по-малки футболни сили си ги позволяват?
абе въобще тая Перука е много по-зле и от Славков едно време!
как преди няколко години тея футболисти показваха добри игри, а сега и два паса немогат да вържат като хората!
как така все се избират треньори, които имат краткотраен ефект върху играта на националите!
защо се залага на българската треньорска школа, след като тя от години няма успех зад граница!
как така БФС няма пари за чужд специалист, след като всички по-малки футболни сили си ги позволяват?

Lyubooo написа:точно за това става въпрос!
Аз не мисля, че проблема е в Мъри. А в това, че не му бяха дадени цели квалификации и период преди това да си изгради отбор. Сега не можем да си направим извод дали Мъри става, но за мен откакто пое тима има леко подобрение. Но трябва да му се дадат цели квалификации, цял цикъл. Нека му дадем този шанс и ние феновете
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- originalni.be
- Контакти:
Проблема ни е само
Кишишев Стоянов ... това са ни проблемите само не може с 2 човека в защита да се играе ...
Добре играхме в другите линий
Кишишев Стоянов ... това са ни проблемите само не може с 2 човека в защита да се играе ...
ORIGINALNI...BE =)
определено ще дадът на Мъри и следващия квалификационен цикъл, но проблема е в това, което видяхме през тези последни шест месеца. Мъри непоказа ясна идея за националния, дано сега последните 2 мача и после през лятото да се вземе в ръце и да изгради ясна стратегия за националния иначе пак ще берем срам!

originalni.be написа:Проблема ни е само
оригинал

САМО СПАРТАК ВАРНА
Lyubooo написа:определено ще дадът на Мъри и следващия квалификационен цикъл, но проблема е в това, което видяхме през тези последни шест месеца. Мъри непоказа ясна идея за националния, дано сега последните 2 мача и после през лятото да се вземе в ръце и да изгради ясна стратегия за националния иначе пак ще берем срам!
Ами идеята е да повика играчи жадни за изява, като Делев, И. Стоянов, Сърмов, Гаджев, И. Попов и т.н. И идеята е после, като играем с Италия най-малкото да няма коментари в техните вестници, че сме играли лениво и отпуснато. Това е идеята- Мъри да си вземе поука от това което прави Любо Пенев
Само че Любо Пенев не се притеснява да рискува за разлика от Стоилов.Само един пример ще дам титуярния вратар на ЦСКА се контузи и Любо заложи на неопитния КАраджов свеки друг би заложил на ПИфа най-малкото заради големия му опит само че Пенев заложи на Караджов и то в най важните начове за ЦСКА и спечели.Да не говорим че миналата година срещу Литекс излезе с 9 юноши.А при Мъри как е и внационалния и в Литекс напълни отборите с хора които са пред края на кариерата си .А и на МЪри ужасно му пречи намесата на Сираков .Той и ония ден си го призна че без Сираков не можел.Това който както иска да го разбира.
kalimeno написа:Само че Любо Пенев не се притеснява да рискува за разлика от Стоилов.Само един пример ще дам титуярния вратар на ЦСКА се контузи и Любо заложи на неопитния КАраджов свеки друг би заложил на ПИфа най-малкото заради големия му опит само че Пенев заложи на Караджов и то в най важните начове за ЦСКА и спечели.Да не говорим че миналата година срещу Литекс излезе с 9 юноши.А при Мъри как е и внационалния и в Литекс напълни отборите с хора които са пред края на кариерата си .А и на МЪри ужасно му пречи намесата на Сираков .Той и ония ден си го призна че без Сираков не можел.Това който както иска да го разбира.
Ами имаш право, но това си е и до човекът. Любо си пада малко непукист, а Мъри го виждате как изглежда като застане на тъчлинията. На мен ми се вижда свестен човек Мъри, но може би е малко притеснителен и не е толкова смел в някои моменти. Но иначе заслужава да му се даде още един шанс, т.е. още един кфалификации. Аз мисля, че имаме шанс при добър жребий в следващите квалификации с Мъри. Пак казвам нека цесекари и левскари се обединим и му гласуваме още едни квалификации вот на доверие. Аз специално съм цесекар, но това не ми пречи да му вярвам на Мъри а и на Наско