Има ли място г-н Стоилов начело на бълг. нац. отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

toni25700
Контакти:

Има ли място г-н Стоилов начело на бълг. нац. отбор

Мнениеот toni25700 » 10 сеп 2009 00:44

С г-н Стоилов начело чудо няма как да се получи. Моля ви г-н Стоилов подайте си отставката и престанете да проваляте националния ни отбор. Просто се видя че неможете да го подредите правилно, повиквателните бяха провал. Даже неможете да мотивирате играчите които сте извикали, макар че повечето от тях сте ги тренирали и на клубно равнище. Г-н Стоилов в националния отбор не трябва да има престрастия там не сте нито от Левски нито от Цска. Оправдавате се с това че няма кадърни млади момчета в България, не е вярно г-н Стоилов видяхте какво направи Цска с млади момчета. Отговорете ми как младо момче може да попадне в А отбора ни или по точно кога? Според мен бихте го повикали само ако го продадат в чужбина и остане резерва в отбора си .... само тогава би имал шанс да играе в националния. За пореден път бъркате състава г-н Стоилов може ли да пуснете отново Чавдар Янчев като дясно крило, шри условие че в предишния мач се видя че той не се чувства комфортно там? И то при условие че на пейката сидят 2 крила които изнасят страхотни мачове в отборите си, да правилно говоря за Благой Георгиев и Иван Стоянов. Пускате Георги Сърмов който срещу Дебрецен показа че все още не е готов за големите мачове а и от километри се виждаше че не е във форма. Моля ви г-н Стоилов подайте си оставката за да дойде някой без престрастия и да се опита да наложи млади момчета както о направи Пената с Бербатов, Мартин Петров, Стилян Петров, Кишишев и останалите наложи ги млади за да се учат от по опитните. Просто не ви провървя в този отбор мисля че дадохте всичко от себе си но заложихте на бита карта за съжаление на всички нас. Да аз съм пристрастен признавам си че в България симпатизирам на ЦСКА но даже господата от Левски ще признаят че там има млади момчета които заслужават шанс да се появят с националната фланелка като начало поне като резерви. Но уви при вас това никога няма да се получи. Остава ни просто да стискаме палци и да се надяваме да се завърти въртележката и с много късмет да се класираме на световното, макар и да не ни е там мястото защото отидем ли Испанците няма да ни пожалят с 2:0 а може да понесем по голям разгром от предишното 6:1. Имам още много какво да се каже но мисля че и това е достатъчно. Успех.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Има ли място г-н Стоилов начело на бълг. нац. отбор

Мнениеот zlatan » 10 сеп 2009 00:47

има и истина в твоите думи ,но кой ще е наследника на мъри,сега ти го кажи щото ти пускаш темата.
LEVSKI_FOREVER

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 сеп 2009 00:48

Сравнение с мотивацията им при пацо, сега направо изяждат тревата. Друго неам какво да кажа...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 сеп 2009 00:48

Ако става въпрос за роден селекционер - да
иначе - не! ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 10 сеп 2009 00:50

Абе стига глупости, тва на Стоилов кой мач му е начело на отбора? 3-4! :evil:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 сеп 2009 00:52

Cesc Fabregas написа:Абе стига глупости, тва на Стоилов кой мач му е начело на отбора? 3-4! :evil:

Е, червените искат примера на чичовото - 10 мача все победи... Е, после става познатото де...

toni25700
Контакти:

Мнениеот toni25700 » 10 сеп 2009 00:56

Бижутера написа:Ако става въпрос за роден селекционер - да
иначе - не! ;)

Ами роден селекционер винади ще е подвластен на чужди интереи според мен най добре си е да е чужденец....

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 10 сеп 2009 00:57

Наистина невежеството и омразата е обхванало
цялото червено войнство.
Моля всички "разбирачи", когато отправят критиките си
да бъдат любезни, да кажат кога и къде са ритали
футболната топка. Толкова псевдоспециалисти се из-
въдиха, че имаме и възможност за експорт. Най ще им
приляга да се отправят при техните идейни събратя от
бившия Съветски съюз. Там ще реализират и идеологията
си и комунистическия си манталитет.
Към автора на темата имам и един съвсем елементарен
въпрос, как от един мач, вие определихте кои са най-пе-
респективните футболисти в България и имат ли ман-
талитет футболисти като Димитър Бербатов да бъдат
истински водачи.
Искам дебело да подчертая, че истинския капитан и
достоен мъж в националния отбор е Стилиян Петров. Не случайно това момче е и капитан на Астън Вила.
Доколкото до днешния мач мога да го определя с думите
на Марчело Липи. Един много добър отбор отстъпи пред
опита и шанса на Италия.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 10 сеп 2009 00:57

С тази защита, като надупчено швейцарско сирене не можем да победим, който и да е отбор. Боби, Мъри и Атанас да си подават оставките. Националния отбор затова е национален, защото е на всички българи, Българският ФС също. Те не са на Боби, Мъри и Атанас, още по малко са на Левски и няколкото там мениджърчета, които крадат и обират отборите с тлъсти комисионни. По темата само един риторичен въпрос " Защо Живко Миланов е в Италия, като няма как да играе в мача, заради контузия " ? Думите на Атанас преди мача бяха " Ще се учудя, ако ги победим ". Ами защо изобщо тогава тръгваш, след като си със свалени гащи още от тук " ? Защо отказа да играеш за България през 1993 г. в мача с Франция, когато се класирахме за САЩ 94 ? Отговора е, че и тогава си бил със свалени гащи. Ние нямаме нужда да ни убеждават, колко силни са Италия. Ние имаме нужда от победа срещу тях, имахме нужда от победа и срещу Ейре. Тогава бяха решени на практика квалификациите. В мача срещу Ейре в София. Футболистите ни играят в най добрите отбори в света. Боби, Мъри и Атанас трябва да ги селектират и подредят на терена. Те доказаха, че не го умеят това. Тогава да напускат. Да помолим Батков да си ги прибира в Левски, там да правят каквото си искат. Българският национален отбор и БФС са на всички българи, не са собственост на тази изживяваща се като собственик троица. Думите на Боби " Докато аз съм президент на БФС, Мъри и Атанас ще са в националния отбор ". Значи е дошло време да си ходите и тримата. 8-)

Върни се в “Национален отбор”