Коментарът на Митко Лишев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Levski_Sf

Коментарът на Митко Лишев

Мнениеот Levski_Sf » 07 сеп 2009 14:16

Това е най-правилният и точен коментар,който съм чел от доста време насам.Върна ме към толкова щастливи моменти,че ми се насълзиха очите.Нека всеки го прочете и коментира.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=90414

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Коментарът на Митко Лишев

Мнениеот edmon_dantes » 07 сеп 2009 14:31

Ами прав е човека, за абсолютно всичко е прав. Както е казал поета: "Не сме народ, а мърша!"
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 07 сеп 2009 14:37

Италия няма вкаран гол от 4 мача.Всичките им офанзивни футболисти не са във върхова форма,и трябва да се възползваме от това.Maлко ме притеснява Джузепе Роси,но се надявам да го опазят.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 сеп 2009 14:37

Прекрасен коментар!Браво на Митко Лишев :) ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 07 сеп 2009 14:38

Абсолютно съм несъгласен. Кой всъщност е виновен за това дередже. Хората не са виновни, че този национален отбор няма как да ги обедини. Кой е виновен? Дали не този, който е с различни критерии при избора на трети вратар и трети централен защитник? И който си позволява да определя кой футбол е правилен и кой не?

На мен много ми се иска да се повторят онези дни от 94-та, но повече ми се иска да не гледам онези от 98-ма и 2004-та.

Разбирам и желанието да се извлекат дивиденти от трагедията на хората, но да не забравяме, че в ужаса край Охрид няма нищо спортно. Така че не намесвайте темата по никакъв начин. Поне от уважение.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 07 сеп 2009 14:42

Хареса ми последното изречение за Пранди. За специалиста, който не робува на имена и остави почти цял мач най-голямата си звезда Казийски на пейката, когато играта не му вървеше...и се довери на тинейджъра Братоев. Ами какво да кажем за налагането на никому неизвестния Йосифов. Вижда се че имаме таланти навсякъде, но нямаме подготвени специалисти, които да ги селектират, обединят и поведат. За жалост си нямаме Пранди във футбола, или пък Гершон...

vonabrav
Контакти:

Мнениеот vonabrav » 07 сеп 2009 14:45

Fichango написа:Абсолютно съм несъгласен. Кой всъщност е виновен за това дередже. Хората не са виновни, че този национален отбор няма как да ги обедини. Кой е виновен? Дали не този, който е с различни критерии при избора на трети вратар и трети централен защитник? И който си позволява да определя кой футбол е правилен и кой не?

На мен много ми се иска да се повторят онези дни от 94-та, но повече ми се иска да не гледам онези от 98-ма и 2004-та.

Разбирам и желанието да се извлекат дивиденти от трагедията на хората, но да не забравяме, че в ужаса край Охрид няма нищо спортно. Така че не намесвайте темата по никакъв начин. Поне от уважение.

Да кажа само че преди 94 година сме няма ли победа на световно първенство. И ми писна от това по добре да не ходим на голямо първенство защото ще ли да ни бият. Дреме ми, ако ще и с по 3-4 гола да ни бият. Ама ще играят с големи отбори. А не да се мъчим тука с Грузия, Кипър, Черна гора. Защото на всички български отбори мотивацията им срещу такива отбори винаги е била 5-10 % понеже всички си мислят, че ще ги победят лесно.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 сеп 2009 14:48

vonabrav написа:
Fichango написа:Абсолютно съм несъгласен. Кой всъщност е виновен за това дередже. Хората не са виновни, че този национален отбор няма как да ги обедини. Кой е виновен? Дали не този, който е с различни критерии при избора на трети вратар и трети централен защитник? И който си позволява да определя кой футбол е правилен и кой не?

Да кажа само че преди 94 година сме няма ли победа на световно първенство. И ми писна от това по добре да не ходим на голямо първенство защото ще ли да ни бият. Дреме ми, ако ще и с по 3-4 гола да ни бият. Ама ще играят с големи отбори. А не да се мъчим тука с Грузия, Кипър, Черна гора. Защото на всички български отбори мотивацията им срещу такива отбори винаги е била 5-10 % понеже всички си мислят, че ще ги победят лесно.

+1
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 07 сеп 2009 14:52

vonabrav написа:

Прав си,но Левски като падаше в ШЛ от големи отбори,някои ревяха като по Коледа!!! ;)

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 07 сеп 2009 14:58

Дайте веднъж за винаги да спрем да се обиждаме и да правим разбори на всеки треньор.Те хората са казали.В България има 7 000 000 треньори.Та ние се плюем при победа с 4:1.Дайте малко по-положително да гледаме на нещата.Живеем в толкова бедна държава,народа ни е толкова изстрадал.Въпреки всичко волейболистите ни правят фурор и са едни от главните претенденти за медали от европейското,днес започва друго такова по баскетбол,на което също ще участваме,все още имаме шанс да се класираме на световното по футбол.Дори да си останем само с надеждите за медал от волейбоа,баскетболистите да се завърнат с три загуби,футболистите да загубят от Италия за емоциите и моментите,които ще изживеем тази седмица могат да ни завидят доста страни и народи,които са светлинни години пред нас като икономика и стандарт на живот.Стига сме се разединявали,а ми да се обединим.Едно голямо УСПЕХ МОМЧЕТА,вече ни накарахте да се гордеем с вас.Сигурен съм,че ще дадете всичко от себе си да го направите отново.Ако ли н, нека всички ви посрещнем на летището с мощно БЪЛГАРИ ЮНАЦИ,защото на фона на държавата,в която живеем вие вече сте такива.УСПЕХ

Върни се в “Национален отбор”