Някоя уважаваща себе си и народа телевизия да купи правата и да пусне мача с жабарите в сряда вечер!!!
400 000 лева не са пари за БНТ които гълтат милиони от народа... какво че дават баскета, нали затова имат 2 канала... шматки
Веднага да се купят правата за мача с италия!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Веднага да се купят правата за мача с италия!!
Що бе!!!!!!!!!!Кой е казал ,че няма да го дават?
ако не го дават и бием ще сринем сградата на БНТ 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- smash_the_reds
ЕМИЛ написа:Що бе!!!!!!!!!!Кой е казал ,че няма да го дават?
Емиле,аз казах това!!!

Не вярвам да не го дават още повече че си запазваме минималните шансове за ЮАР 

Ако сте гледали програмата на БНТ за цялата седмица...освен утрешния мач на волейболистите срещу Чехи...през седмицата не видях нито мача с Италия, нито мачовете от Европейското по волейбол.......Само Баскетболни мачове......А по спортната телвеизия на Бълагрия видя че сряда ще дават едно много добро предаване...."Успехите на Баскетболния Славия през 50-те и 60-те гдини на миналия век"

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Те и този мач ако не дадат, кой ще дават? Играем срещу световният шампион в мач който решава квалификациите за нас! Ако никоя българска телевизия не го даде тоя мач, по-добре изобщо да не предават футбол повече! Интересно къде се спотава "СПОРТНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ НА БЪЛГАРИЯ" ? БТВ и Нова тотално зарязаха футбола и взеха да бълват униклни глупости! БТВ за мен чупи тъпомера с тия кретенски турски сериали ! Могат да наливат милиони в идиотски риалита, а за спорта не им пука! Те не са за национални ефирни телевизии, по- скоро стават за разни кабеларки! Ще поживеем ще видим! Според мен трябва да се избиват за правата на тоя мач, а те изобщо не ги интересува! Как тогава претендират, че са НАЦИОНАЛНИ медии? Сигурен съм, че тоя мач ще има рекорден борй зрители, а те не исакт да дадат 400 000, а дават милиони за разни Сървайвъри и Брадъри/ Чудесна политика имат няма що! Бнт и да не дадат мача нямаме право да ги обвиняваме, хората си имат програма и доколкото знам ще дават баскетбола! Все пак не са слънце да огреят навсякъде нали?
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
това ще е прецедент БНТ да не дава мач от квалификации!
традиция е да пропускат само контролите, но не и официалните мачове!
традиция е да пропускат само контролите, но не и официалните мачове!

400 000
Това ми се вижда огромна сума за футболен мач и то на Италия - България.Ние толкова пари ли им взехме, като бяхме домакини за да си излъчат мача в Италия..... 

Gil-galad написа:Ако сте гледали програмата на БНТ за цялата седмица...освен утрешния мач на волейболистите срещу Чехи...през седмицата не видях нито мача с Италия, нито мачовете от Европейското по волейбол.......Само Баскетболни мачове......А по спортната телвеизия на Бълагрия видя че сряда ще дават едно много добро предаване...."Успехите на Баскетболния Славия през 50-те и 60-те гдини на миналия век"![]()
![]()
![]()
Колкото до Волейболния мач - спокойно ще го дават в Понеделник по Сателитния БНТ