Слаб интерес се очаква довечера за мача?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Слаб интерес се очаква довечера за мача?
Как може бе софианции? На мач на национален отбор да се очакват едва 8 000 - 9 0000 зрители? умрели к'рви сте баси...
-
- Контакти:
Re: Слаб интерес се очаква довечера за мача?
Еми ти колко мислиш , че бяха на мача с Ейре ? Пак бяха толкова !
- djikitaeca
- Контакти:
Докато не почнат да се раздават по терена няма и толкова да идат.. на мен лично този мач не ми прави впечатление и още съм 50%-50% дали да ида или не.. ще го реша преди мача - БИЛЕТИ ЩЕ ИМА .. 

просто е срамно.. затова трябва в провинцията да се играят там със сигорност стадионите ще са пълни !
-
- Контакти:
X
ахаха ти добре ли си брат,с ЕЙРЕ имаше 35 хиляди...

mitak527 написа:Как може бе софианции? На мач на национален отбор да се очакват едва 8 000 - 9 0000 зрители? умрели к'рви сте баси...
К'урва си ти бе селтак,вместо да пишеш глупости хвани си влакчето и ела в софия да гледаш смешния отбор на Мърлю.Ти ли точно ще ми кажеш на кой мач да отида,кадето сигорно през целия си живот не си бил и на 5 мача

[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
mitak527 написа:просто е срамно.. затова трябва в провинцията да се играят там със сигорност стадионите ще са пълни !
Ще напълните стадионите , щото не побират 40 000 и шото не сте гледали примадоните, ще ги гледате 2-3 пъти ще напълните по максимум 20 000 и след това и вие няма да ходите на мачове , след като националния падне или направи 3 равни..
САМО ЛЕВСКИ!
mitak527 написа:просто е срамно.. затова трябва в провинцията да се играят там със сигорност стадионите ще са пълни !
Абе , като коне с капаци сте ... колко от тези 2 милиона са софиянци , бе ??? едно милион и 200 хиляди са от ПРОВИНЦИЯТА.
ЛЕВСКАР до гроб!
- Red_champions
Абе много сте зле бе!Винаги съм твърдял,че хората извън село София , където и аз живея,са по-културни и разбиращи,ако щеш и от футбол,ама не се показвайте като тъпи селяни бе!Аз мач на Националния отбор почти не пропускам,ама айде ти ходи постоянно и гледай как отбора се мъчи срещу Кипър и Грузия с централен нападател,който само той струва два пъти повече отколкото целия противников отбор,но не играе със сърце нито той,нито колегите му!!!Надявам се да бием,но аз нервите няма да си тровя като гледам разн пенсии по терена.Ако играят със сърце ще бием.Точка.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
mitak527 написа:Как може бе софианции? На мач на национален отбор да се очакват едва 8 000 - 9 0000 зрители? умрели к'рви сте баси...
селтик, ела да гледаш мачак като си толкова тежък. И кажи един готин стадион в прованса, като си толкова отворен. По възможност да не е с изкуствена настилка?????????