Българският манталитет е доста особен, но българите - специалисти са кът.
Малко факти:
Национален отбор по баскетбол - чужденец /доказано име/ - нашите са във възход!
Национален отбор по волейбол - чужденец /доказано име/ - справка последния ни мач!
Често се замислям защо нашите правят супер мачове в клубните си отбори, а на национално ниво хич ги няма. А имаме много класни еденици, които играят в силни отбори в големи първенства на Европа. Май...........отговорът е, че нашите тренери не могат да стъпят и на малкото пръсче на светилата в европейския футбол и затова, за най-голямо съжаление ще си замине и това поколение!
Черна гора ще ги бием, но какво от това? Идват далеч по-силни отбори и нашите спецове /не визирам конкретно Мъри - Пламен Марков е на същото дередже например/ едва ли ще се справят.
Трябва ли чужденец да води България?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трябва ли чужденец да води България?
Още една малоумна тема пусната за н-ти път . Айде , сиктир .
ЛЕВСКАР до гроб!
- Red_champions
Българин.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Чужденец е хубаво щото няма да има разни интереси и няма да взимат в националния който им кажат
Ще намират по добре бг таланти и ще има повече успехи! От друга страна говори лошо за БФС 

[center]

[/center]

Аз мисля, че е по- удачно да следваме примера на унгарците (поне до колкото си спомням, по време на реванша с Дебрецен, нещо подобно спомена коментатора) - от тяхната федерация са поканили хора от Футболната асоциация на Англия да администрират футбола.
- fabregas_949
- Контакти:
k_oleto написа:Черна гора ще ги бием, но какво от това?
Чаааакай малко. Нека да свършат 90-те минути пък тогава да говорим. Нищо не се знае

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
mike28 написа:Аз мисля, че е по- удачно да следваме примера на унгарците (поне до колкото си спомням, по време на реванша с Дебрецен, нещо подобно спомена коментатора) - от тяхната федерация са поканили хора от Футболната асоциация на Англия да администрират футбола.
+1 . Аз го четох във вестника:) Айде , дано не започнат да се 'хранят' и тука по синьо - червена линия .
ЛЕВСКАР до гроб!
k_oleto написа:Българският манталитет е доста особен, но българите - специалисти са кът.
Малко факти:
Национален отбор по волейбол - чужденец /доказано име/ - справка последния ни мач!
Често се замислям защо нашите правят супер мачове в клубните си отбори, а на национално ниво хич ги няма. А имаме много класни еденици, които играят в силни отбори в големи първенства на Европа. Май...........отговорът е, че нашите тренери не могат да стъпят и на малкото пръсче на светилата в европейския футбол и затова, за най-голямо съжаление ще си замине и това поколение!
Черна гора ще ги бием, но какво от това? Идват далеч по-силни отбори и нашите спецове /не визирам конкретно Мъри - Пламен Марков е на същото дередже например/ едва ли ще се справят.
И 2-та ти примера не са много удачни

За волейбола още е рано да се каже, но и там Стоев има повече успехи като тренер от италианеца

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Kobra666 написа:mike28 написа:Аз мисля, че е по- удачно да следваме примера на унгарците (поне до колкото си спомням, по време на реванша с Дебрецен, нещо подобно спомена коментатора) - от тяхната федерация са поканили хора от Футболната асоциация на Англия да администрират футбола.
+1 . Аз го четох във вестника:) Айде , дано не започнат да се 'хранят' и тука по синьо - червена линия .
еми само да вмъкна, че макс в един мач на всеки кръг се говори за футбол, тактически схеми и изпълнения на терена - другото е:
- плюене по противника /не е осигурил условия/
- слаб съдия /още немогат да успокоят момчетата в съблекалнята/
- срешу Левски и ЦСКА така играем - те са силни отбори
Не Англия бате, Испания и Германия, заедно с Англия да си изпратят спецовете, пак няма да си оправим скоро треньорите
UltraBlue написа:k_oleto написа:Българският манталитет е доста особен, но българите - специалисти са кът.
Малко факти:
И 2-та ти примера не са много удачниТова, което постигна Гершон с баскет тима, го направи преди него и Барчовски.
За волейбола още е рано да се каже, но и там Стоев има повече успехи като тренер от италианеца
Барчовски би Русия ли ? недей.......Пини Гершон е най-добрият треньор водил някога националния отбор на България. Четох в един вестник негово интервю в началото още. Та той бе казал на напшите: докарайте мача до равен преди последните 5 мин. на срещата - нататък аз ще го спечеля