Така ли ще я караме бе,Нейков???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Така ли ще я караме бе,Нейков???
Ето ви ги"носителите на промяна",на "нов морал"...Ала-бала-човека изплю камъчето-новите(стари като манталитет) също ги интересуват само париците!!!Браво,Нейков,ашколсун ГЕРБ!!!
Re: Така ли ще я караме бе,Нейков???
Реагираш първосигнално в случая 
Съвсем нормално е да се отдава това съоръжение и за други цели, защото с 10 мача на година няма да може да си покрие само разходите по поддръжката.
Между другото когато е подписан договор за концерта, Нейков не е бил министър за да го обвиняваш него

Съвсем нормално е да се отдава това съоръжение и за други цели, защото с 10 мача на година няма да може да си покрие само разходите по поддръжката.
Между другото когато е подписан договор за концерта, Нейков не е бил министър за да го обвиняваш него

- unist_gp
- Контакти:
Направо съм потресен от думите и идеите на този човек. станал е спортен министър случайно. едно е да си спортист, второ е да си тренер, трето - мениджер. Примери колкото щеш, лика-прилика си е с ония олигофрени от БФС. Предлагам ако им трябва стадион за нещо (каквото и да е),да използват и този в Карнобат
Има един апаш,който даже ще им донесе алкохол за мероприятието без пари,само да изберат стадиона там

Какво да каже човека?
Явно сте свикнали да Ви мазнят очите и ушите, а след това да ревете.

Човека очевидно не осъзнава къде е проблема и това е причината хората да недоволстват. Съвсем скоро Металика събраха 50 000 на този стадион, защо нямаше последствия? Просто в случая бяха окепазили тревата още преди концерта, то не беха хищни детелини, кафяви петна, участъци без трева! А концерти се правят навсякъде и е редно да се правят.
-
- Контакти:
PFC Litex написа:Какво да каже човека?
Нещо не ми стана ясно какво си написал,но нищо-доколкото ми е ясно защитаваш действията на министъра и наглостта му,а най-наглото е да ти искат доста пари за билет за гледане на мач ,играещ се на картофена нива!

Абе пичове като пускате теми,обяснявайте за какво иде реч-че така нищо не се разбира!

OBI4AM LEVSKI написа:PFC Litex написа:Какво да каже човека?
Нещо не ми стана ясно какво си написал,но нищо-доколкото ми е ясно защитаваш действията на министъра и наглостта му,а най-наглото е да ти искат доста пари за билет за гледане на мач ,играещ се на картофена нива!
Ъъ пак ли министъра е виновен за високите цени на билетите?
С какво е виновен министър Нейков за състоянието на тревата в момента, ей това не мога да разбера

cska_90 написа:Абе пичове като пускате теми,обяснявайте за какво иде реч-че така нищо не се разбира!
Автора на темата се е възмутил заради това изказване http://gong.bg/view_article.php?article_id=89926

-
- Контакти:
Извинявай,Литекс,ти модератор ли си или адвокат на Нейков!?