Нов национален отбор........

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ivanelpe
Контакти:

Нов национален отбор........

Мнениеот ivanelpe » 02 сеп 2009 13:11

Ще има ли перспектива да се направи нов национален отбор,изграден с играчи от родното първенство.Да се направи дългосрочна програма за подготовка и обиграването му с подходиащи съперници,нов доказан треньор и база отговаряща на всички изисквания за подготовка на отбора.Мисля,че в първенството ни има доста класни млади играчи ,но нямат много шанс за изява в националния заради легионерите.При едно евентуално отпадане в квалификациите може да се даде шанс на тези момчета.Имам в предвид играчи като-КАРАДЖОВ,И.ИВАНОВ,МИНЕВ,К.ЯНЕВ,И.СТОЯНОВ.ДЕЛЕВ/ЦСКА/,МИТРЕВ,СЪРМОВ,ГАДЖЕВ/ЛЕВСКИ/НИКОЛОВ,ПОПОВ/ЛИТЕКС/ и мн.други да не изброиявам всички ,на които трябва да им се даде шанс за изява.Много ми е интересно как би изглеждал един такъв млад национален отбор и дали няма да е по добър от сегашния.Не искам да обиждам никои,просто ще мие интересно да видя и вашето мнение.Дайте предложение как би изглеждал състава без легионерите.Можете да посочите и повече от 11 играчи.Надявам се да Ви бъде интересна темата и да не изпадаме в излишни и глупави спорове..
А иначе желая УСПЕХ НА НАЦИОНАЛИТЕ СРЕЩО ЧЕРНА ГОРА И ИТАЛИЯ!!!!!!!!!
Последна промяна от ivanelpe на 02 сеп 2009 13:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ludiq1913

Re: Нов национален отбор........

Мнениеот ludiq1913 » 02 сеп 2009 13:16

КАРАДЖОВ,И.ИВАНОВ,МИНЕВ,К.ЯНЕВ,И.СТОЯНОВ.ДЕЛЕВ/ЦСКА/,МИТРЕВ,СЪРМОВ,ГАДЖЕВ/ЛЕВСКИ/НИКОЛОВ,ПОПОВ/ЛИТЕКС

Нещо по-различно от селекциите, които прави Мърльо и сега, не успя ли да измислиш

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 02 сеп 2009 13:39

:shock: Какво подмладяване???Какви пет лева???
В националният отбор трябва да играят най добрите а за съжаление те отдавна не са в нашето първенство!!!
Лафа на Вуцов с подмладяването за да замеже някой гаф в днешно време не върви,просто гафовете са прекалено много ;)
Подмладяване се прави в клубен отбор а не в национален,та нима Италия не спечели световното със старци калпазани!?!
Друг е въпросът че си трябва специалист а не ентусиаст като Стоилов.Имаме играчи но последните 15години нямахме селекционер от нивото на чичо Митко който да ги направи тим.
Нека Боби и компания си живуркат в собствения свят,то грандоманията им е замаглила погледа отдавна.А феновете си знаят че България е Лъвчето и трибагреника а не балерините които се разхождат по терена и около него :P
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 сеп 2009 13:49

Авторе, уж подмладен отбор, а вътре в Минев. Изобщо знаеш ли на колко години е? Мартин, Стилиян, Бербатов, Божинов за първи път и четеримата са здрави, но този път проблема е, че трима от тях не играят като титуляри и, ако влязат във форма няма да имаме проблеми за класиране на европейски и световни първенства. Плюс Манолев и Иван Стоянов сме на европейско и след това на световно. Проблема е, че на Мартин европейските квалификации са последни и оставаме без ляво крило.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 02 сеп 2009 13:56

Някой може ли да ми каже цените на билетите за мача в събота и кога ги пускат за продажба.

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 02 сеп 2009 14:23

ivanelpe написа:Ще има ли перспектива да се направи нов национален отбор,изграден с играчи от родното първенство.Да се направи дългосрочна програма за подготовка и обиграването му с подходиащи съперници,нов доказан треньор и база отговаряща на всички изисквания за подготовка на отбора.Мисля,че в първенството ни има доста класни млади играчи ,но нямат много шанс за изява в националния заради легионерите.При едно евентуално отпадане в квалификациите може да се даде шанс на тези момчета.Имам в предвид играчи като-КАРАДЖОВ,И.ИВАНОВ,МИНЕВ,К.ЯНЕВ,И.СТОЯНОВ.ДЕЛЕВ/ЦСКА/,МИТРЕВ,СЪРМОВ,ГАДЖЕВ/ЛЕВСКИ/НИКОЛОВ,ПОПОВ/ЛИТЕКС/ и мн.други да не изброиявам всички ,на които трябва да им се даде шанс за изява.Много ми е интересно как би изглеждал един такъв млад национален отбор и дали няма да е по добър от сегашния.Не искам да обиждам никои,просто ще мие интересно да видя и вашето мнение.Дайте предложение как би изглеждал състава без легионерите.Можете да посочите и повече от 11 играчи.Надявам се да Ви бъде интересна темата и да не изпадаме в излишни и глупави спорове..
А иначе желая УСПЕХ НА НАЦИОНАЛИТЕ СРЕЩО ЧЕРНА ГОРА И ИТАЛИЯ!!!!!!!!!

Виж младежкия ни отбор! От млади състезатели не става само. Трябват и плеймейкъри, които за съжаление ги нямаме. Или по точно искаш един сборен отбор на А група без чужденци. Мога да ти посоча играч, който ще върши много добра работа за едно полувреме. Мариан Христов Балкан (Ботевград).
ВДинев

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 02 сеп 2009 16:10

"Мартин, Стилиян, Бербатов, Божинов за първи път и четеримата са здрави, но този път проблема е, че трима от тях не играят като титуляри и, ако влязат във форма няма да имаме проблеми за класиране на европейски и световни първенства."
Е колко години ще ги чакаме да влязат във форма, с малки исключеня за някои мачове :evil:
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Върни се в “Национален отбор”