Няма такъв слаб отбор в нашето първенство!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Няма такъв слаб отбор в нашето първенство!
Честито на ЦСКА! Въпреки, че съм левскар играта на червените много ми хареса. След мача в София Кержаков каза: "Няма такъв слаб отбор в нашето първенство!" Да вярно е! В българското първенство няма такъв слаб отбор като Динамо. Като гледах вчера мача ме е яд, че ЦСКА не победи с по - голяма разлика. Не ги обичам армейците, но..... пред фактите трябва да се замълчи!
- Lord VOODOO
Re: Няма такъв слаб отбор в нашето първенство!
Респект!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Zenit-SPb написа:Честито на ЦСКА! Въпреки, че съм левскар играта на червените много ми хареса. След мача в София Кержаков каза: "Няма такъв слаб отбор в нашето първенство!" Да вярно е! В българското първенство няма такъв слаб отбор като Динамо. Като гледах вчера мача ме е яд, че ЦСКА не победи с по - голяма разлика. Не ги обичам армейците, но..... пред фактите трябва да се замълчи!

-
- Контакти:
И аз поздравявам ЦСКА. Динамо в момента са безобразен отбор. Не само не могат да си подават топката, но не могат и да я спират. Да им се чудиш на наглостта да се правят на велики.
Левскар съм.Но исках цска да ги отстрани тия надути руснаци за да знаят повече да не говорят така за българския футбол!Прават се на много велики не6то !
Кержаков е смешник. ЦСКА трябва да му плати премия а Дучето да му прати букет червени рози
Не обичам ЦСКА,ама още по-малко руските надувки.Кержаков лизать большой пенис

110 години любов!
Бих добавил няма такъв слаб отбор като Литекс....Постигнаха хубав резултат като гости и изтърваха питомносто в Ловеч. направи ми впечатление че БАТЕ играха по същия начин като миналата година, леко дърводелската, но с дисциплина и себераздаване, напук на нашия почитател на Кати Гарби, и сие. Успех на ЦСКА желая и Левски по-малко позор да носи на родината ни
Браво на Цска, наистина голям мач и голяма победа, без значение дали Динамо е слаб или не, това е мач, който ще влезе в историята. Макар да съм Левскар- Браво!
Ама хайде да не правите изказвания от рода, че Левски срамел България. Последните 10 години само Левски представяше България в Европа, с изключение на годината, в която и вие влязохте в групите, но доста безславно излязохте от там.
Коефициента на България за Евротурнирите е изграден почти изцяло от Левски, тъй че по-спокойно го раздавайте.
Аз си пожелавам и двата отбора да излязат от групите и един 1/4 финал на Васил Левски: Левски-Цска!
Ама хайде да не правите изказвания от рода, че Левски срамел България. Последните 10 години само Левски представяше България в Европа, с изключение на годината, в която и вие влязохте в групите, но доста безславно излязохте от там.
Коефициента на България за Евротурнирите е изграден почти изцяло от Левски, тъй че по-спокойно го раздавайте.
Аз си пожелавам и двата отбора да излязат от групите и един 1/4 финал на Васил Левски: Левски-Цска!
добре де защо сега намесваш ЛЕВСКИ бе брат,нужно ли е мама му стара.Ние веднъж споменахме ли 1000000000000000000%дузпа която ви бе спестена 2мин. преди втория ви гол,стига сте плюели,радвайте се бе червени момчета.
LEVSKI_FOREVER
аз бих предпочел един полуфинал.