Няма такъв слаб отбор в нашето първенство!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Zenit-SPb
Контакти:

Няма такъв слаб отбор в нашето първенство!

Мнениеот Zenit-SPb » 28 авг 2009 12:25

Честито на ЦСКА! Въпреки, че съм левскар играта на червените много ми хареса. След мача в София Кержаков каза: "Няма такъв слаб отбор в нашето първенство!" Да вярно е! В българското първенство няма такъв слаб отбор като Динамо. Като гледах вчера мача ме е яд, че ЦСКА не победи с по - голяма разлика. Не ги обичам армейците, но..... пред фактите трябва да се замълчи!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Няма такъв слаб отбор в нашето първенство!

Мнениеот Lord VOODOO » 28 авг 2009 12:25

Респект!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 авг 2009 12:32

Zenit-SPb написа:Честито на ЦСКА! Въпреки, че съм левскар играта на червените много ми хареса. След мача в София Кержаков каза: "Няма такъв слаб отбор в нашето първенство!" Да вярно е! В българското първенство няма такъв слаб отбор като Динамо. Като гледах вчера мача ме е яд, че ЦСКА не победи с по - голяма разлика. Не ги обичам армейците, но..... пред фактите трябва да се замълчи!
Изображение

Levski Forever
Контакти:

Мнениеот Levski Forever » 28 авг 2009 12:45

И аз поздравявам ЦСКА. Динамо в момента са безобразен отбор. Не само не могат да си подават топката, но не могат и да я спират. Да им се чудиш на наглостта да се правят на велики.

Потребителски аватар
itsko17
Контакти:

Мнениеот itsko17 » 28 авг 2009 12:47

Левскар съм.Но исках цска да ги отстрани тия надути руснаци за да знаят повече да не говорят така за българския футбол!Прават се на много велики не6то !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 28 авг 2009 12:47

Кержаков е смешник. ЦСКА трябва да му плати премия а Дучето да му прати букет червени рози :lol: Не обичам ЦСКА,ама още по-малко руските надувки.Кержаков лизать большой пенис
110 години любов!

galder

Мнениеот galder » 28 авг 2009 12:49

Бих добавил няма такъв слаб отбор като Литекс....Постигнаха хубав резултат като гости и изтърваха питомносто в Ловеч. направи ми впечатление че БАТЕ играха по същия начин като миналата година, леко дърводелската, но с дисциплина и себераздаване, напук на нашия почитател на Кати Гарби, и сие. Успех на ЦСКА желая и Левски по-малко позор да носи на родината ни

nikoko
Контакти:

Мнениеот nikoko » 28 авг 2009 12:57

Браво на Цска, наистина голям мач и голяма победа, без значение дали Динамо е слаб или не, това е мач, който ще влезе в историята. Макар да съм Левскар- Браво!
Ама хайде да не правите изказвания от рода, че Левски срамел България. Последните 10 години само Левски представяше България в Европа, с изключение на годината, в която и вие влязохте в групите, но доста безславно излязохте от там.
Коефициента на България за Евротурнирите е изграден почти изцяло от Левски, тъй че по-спокойно го раздавайте.
Аз си пожелавам и двата отбора да излязат от групите и един 1/4 финал на Васил Левски: Левски-Цска!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 28 авг 2009 13:01

добре де защо сега намесваш ЛЕВСКИ бе брат,нужно ли е мама му стара.Ние веднъж споменахме ли 1000000000000000000%дузпа която ви бе спестена 2мин. преди втория ви гол,стига сте плюели,радвайте се бе червени момчета.
LEVSKI_FOREVER

denuchi
Контакти:

Мнениеот denuchi » 28 авг 2009 13:02

аз бих предпочел един полуфинал.

Върни се в “Национален отбор”