Наско Сираков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

stiuri
Контакти:

Наско Сираков

Мнениеот stiuri » 12 авг 2009 17:42

Извинявайте.преди малко гледах повторение по РИНГ с гост лицето Н.Сираков и повярвайте ми останах втрещен,когато водещият го попита защто В.Илиев не го викат,отговора му беше-вие от каде знаете той в каква форма е на нас не ни трябва защитник каде вкарва голове.Това че е бил вкарал 2 гола нищо не значело,айде сега ми кажете няма ли лични интереси в нац.отбор,при положение че тази телевизия излъчва руското първенство.А каде видяха И.Стоянов да не ходиха да го гледат във втора лига на Япония.Не могат да преглътнат че това момче вкара на Ливърпул и бихме на Анфийлд.За мен това нешто е рецидив спрямо Вальо,той играе мн добре заедно с Благо обаче само Благо викат-чао.

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Наско Сираков

Мнениеот emarkon » 12 авг 2009 17:51

що не го викат ли?щот държавата се казва България

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 12 авг 2009 17:55

Не знам какви интереси викат Котев, Тунчев...
А чу ли други неща от интервюто. Например че ви пускат аванта за стадиона и като дойде УЕФА лъсват истините.
Не може да си прави селекция, а баламите да си правят стадионите. Това чу ли го?

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 авг 2009 17:55

:mrgreen:
Има логика във въпроса ! В. Илиев играе добре в "Терек" ... Гледах им два мача и ми хареса. Явно момчето е във форма, а защо не го викат всички се сещаме ...
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

stiuri
Контакти:

Мнениеот stiuri » 12 авг 2009 17:59

Брат,питам за В.Илиев не за стадиона ни и дали ни пускат аванти за шуробаджанащината говоря ,ако ме разбираш.

denis25m
Контакти:

Мнениеот denis25m » 12 авг 2009 18:04

ey levskarya kadeto podhvana temata za stadiona.nali znaesj ce i vashiya sega se proveryava.a za valyo iliev,smyatam ce e po dobar variant ot iliyan stoyanov i topco vzeti zaedno.da ne bi yaponskoto da e po silno ot ruskoto

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 12 авг 2009 18:18

denis25m написа:ey levskarya kadeto podhvana temata za stadiona.nali znaesj ce i vashiya sega se proveryava.a za valyo iliev,smyatam ce e po dobar variant ot iliyan stoyanov i topco vzeti zaedno.da ne bi yaponskoto da e po silno ot ruskoto

Първо-научи най-сетне български език и второ нашият и вашия стадион са НЕСРАВНИМИ!!!Все едно да сравняваме стадиона в Перник и "Стамфорд бридж"!

denis25m
Контакти:

Мнениеот denis25m » 12 авг 2009 18:36

ti pak,OBICAM LEVSKI, se skriy ce ne ti se otdava mnogo futbola.nikoy ne ti spori za stadioni,a kakvi dalaveri stavat v nacionalniya i kakto e bilo vinagi.vashta zvezda go znaem-topco.uj go iskaha ot sampdoria i kvo stana-doyde si na selo.kolovati kak go zabelyazaha v 2 grupa na yaponiya ce neshto ne se seshtam.a iliev igrae dobre ,vkarva,a nasko ubicata ne iskal zashtitnik koyto vkarva golove.e da kaje ce ne moje da vzeme nito lev komisionna za nego.

Delux
Контакти:

Мнениеот Delux » 12 авг 2009 18:57

Наско наско загубено говедо чува ли се какво говори
първо казва"В националния викаме играчи който не са резерви и играят почти във всички мачове" Ники михайлов ,тунчев и др, не играят в клубните си отбори играят по 1 път на месец ,но няма значение
а въпроса за Валио няма нужда от коментар
загубени сме си и такива ще си останем

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 12 авг 2009 19:35

Де бе хора преди няколко месеца гледах по Ринг май,и там говориха с Валентин Илиев.И той каза,че няма да играе за националния докато Мъри е треньор.Много жалко,защото поне според мен той и Тунчев са най-добрите в центъра на защитата.
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Върни се в “Национален отбор”