Нова зала - спестени пари!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Нова зала - спестени пари!!!
Вчера примиерът се изцепи, че договорената цена за новата зала е със 17 милиона по - малко.... Искам да попитам, някой от Вас сеща ли се някъде, в която и да е точка на света, при строителството на какъвто и да е обект, обявеният бюджет да е стигал??? Аз лично не се сещам. На всяка Олимпиада или голямо спортно събитие, винаги сумата не стига и се налага допълнително финансиране..... Нали Ви е ясно, как след една година ще кажат хиляди глупости и ще се отпуснат допълнително пари. Колкото сме се договорили.... Защо пак се опитват да ни направят на простаци...... Наистина ако някой от Вас се сеща за такъв случай в световен мащаб нека каже. Навсякъде в процеса на работа възникват допълнителни разхози и обикновенно са много, ама страшно много.........
- unist_gp
- Контакти:
Re: Нова зала - спестени пари!!!
Прав си,има логика. Само ми е странно,защо точно на теб ти е толкова присърце този детайл
Ти не си ли в СанПетербург?

Приятел нима не разбра, че всичко е популизъм. "Вижте ме сключвам договор за по-малка пари, а не като другите..." Единствено и само преди 1989 г. и сега в Китай, Венецуела и Куба може бизнеса да работи с 0 "нулева"?!?! печалба. Ясно е, че след това ще има анекси и мнооого нули.., но след първата цифра... Дано наистина да построят залата, макар, че като дадоха триизмерен изглед от проекта изглеждаше не по-висока от 4-5 м., а за волейбола това означава много "таванни" точки.
- Lord VOODOO
Ест, че такова нещо няма! Всичко е PR акция! Поредният номер на тоя олигофрен бат Бойко! За него всичко е PR!!! Сега се прави на велик и обяснява, че е предоговорил цената на залата и по този начин спестява 17 милиона лева на данъкоплатеца! После след 2 години, когато това вече ще е забравено, а парите определено няма да стигнат той пак ще излезе пред журналистите да се бие в гърдите да се прави на велик, само че тогава ще разправя видите ли как залата е надхвърлила бюджета, но понеже той е спортна натура, която милее за спортта и иска да има къде децата да тренират затова ще отпусне средства от държавният бюджет за спортната зала!!!
Аман от шмекериите на тоя пуяк!!! Чудя се на софианци за времето, през което бат ви Бойко им беше кмет толкова ли не му хванаха всичките номерца и как всичко за него е един безкраен PR??! Че то стига да отвориш някой вестник от преди два-три месеца и да прочетеш тогава какво е казвал, после да прочетеш това, което сега казва и да видиш как си противоречи, само и само, за да е в светлените на прожекторите и да изглежда много велик!!! То точно по този начин Бойко Борисов успя да стане премиер! - нещо, което е доста жалко, защото излиза, че българина масово е адски тъп и се хваща на най-елементарни шмекерски номера! Но то винаги масовката е била тъпа, умните са единици! Тъпите хора винаги са били мнозинство!!!
Аман от шмекериите на тоя пуяк!!! Чудя се на софианци за времето, през което бат ви Бойко им беше кмет толкова ли не му хванаха всичките номерца и как всичко за него е един безкраен PR??! Че то стига да отвориш някой вестник от преди два-три месеца и да прочетеш тогава какво е казвал, после да прочетеш това, което сега казва и да видиш как си противоречи, само и само, за да е в светлените на прожекторите и да изглежда много велик!!! То точно по този начин Бойко Борисов успя да стане премиер! - нещо, което е доста жалко, защото излиза, че българина масово е адски тъп и се хваща на най-елементарни шмекерски номера! Но то винаги масовката е била тъпа, умните са единици! Тъпите хора винаги са били мнозинство!!!

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

- unist_gp
- Контакти:
Lord VOODOO ,
Все тая кой ще е премиер, трябва да има спортна зала в София. Трябва да има даже две, една извън София и една в София. Въпросът ми е колко получава ЦСКА за земята и каква е цялата далавера за ЦСКА-то.
Все тая кой ще е премиер, трябва да има спортна зала в София. Трябва да има даже две, една извън София и една в София. Въпросът ми е колко получава ЦСКА за земята и каква е цялата далавера за ЦСКА-то.
- Lord VOODOO
unist_gp написа:Lord VOODOO ,
От това, което се чува никаква. Все пак земята не е на клуба! Всичко е на военните, премиера ще нареди на военният министър да прехвърлят земята на ДАНС и после се почва строежа, а ЦСКА да се спасяват както могат!
Иначе за спортните зали съм съгласен, ама аман от PR на тоя папуняк! Сякаш идеята за залата е била е негова....
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Има ли значения чия е идеята.Важното е да се прави нещо за спорта.Другите преди него ако бяха толкова милеещи за спорта да я бяха построили те.
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
този съвсем ще затрие бг прост селяк като кмет взе хляба от рацете на 4, 5 хил души аз сам свидетел но за щастие не и потарпевш направи го само заради личната му вражда с моят шев а сега упрвлява цяла бг . Мисля че под негово управление нищо добро не ни чака 

unist_gp написа:Lord VOODOO ,
Ами нищо-просто мястото не е наше.
А и се надявам с това да ви се отговори(на всички левскари),защо ЦСКА не инвестира в базата и стадиона.Еми ето защо,защото идва държавата и казва тука ще строим ние,а за ЦСКА-слава и чест.Ами представи си ако бяха направени терени там-какво щеше да стане?

- unist_gp
- Контакти:
Lord VOODOO написа:unist_gp написа:Lord VOODOO ,
От това, което се чува никаква. Все пак земята не е на клуба! Всичко е на военните, премиера ще нареди на военният министър да прехвърлят земята на ДАНС и после се почва строежа, а ЦСКА да се спасяват както могат!
Иначе за спортните зали съм съгласен, ама аман от PR на тоя папуняк! Сякаш идеята за залата е била е негова....
Е много тъпо значи се получава за ЦСКА. Преди години Реал Мадрид точно по такъв начин се спаси от банкрут и стана много богат отбор, а и там кралят можеше да каже,че земята е на кралското семейство и се предоставя на град Мадрид за строежи