поредните скъсани коленни връзки
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
поредните скъсани коленни връзки
много жалко за юруков съчуствам му дано се оправи по бързо.незнам кво става с бг футболерите но това е прекалено с тези тежки контузии.причини-според мен:1-лош подготовка 2-несериозно отношение на футболистите по-време на подготовка и загрявка 3-некачествени тренери по физ.подготовка 4-много лоши терени-ръководството на черно море 5-малшанс за футболистите.моля други мнения.който желае да коментира естествено.
LEVSKI_FOREVER
Re: поредните скъсани коленни връзки
не приятел причината е че от деца играят по сгурии и асвалт поради липсата на друго и от там им се износват по бързо ставите
-
- Контакти:
zlatan написа:много жалко за юруков съчуствам му дано се оправи по бързо.незнам кво става с бг футболерите но това е прекалено с тези тежки контузии.причини-според мен:1-лош подготовка 2-несериозно отношение на футболистите по-време на подготовка и загрявка 3-некачествени тренери по физ.подготовка 4-много лоши терени-ръководството на черно море 5-малшанс за футболистите.моля други мнения.който желае да коментира естествено.
От всичко има по малко,но понякога е само поради лош късмет за съответния играч...Но лошата подготовка е в основата на тези контузии.
Аз съм лекар. Мога да ви кажа, че българската спортна медицина изостана много в последните десетина години от европейските тенденции.
Това, което беше постигнато в клиниката на Проф. Шойлев, беше по инерция от времето на комунизма.
Днес богатите собственици на клубове решават здравните проблеми на собствените си играчи едномоментно - пращат ги в някоя скъпа клиника в чужбина (примерно Барселона), за да им мине острата фаза. А после ги възстановяват у нас с билки и магьосници. (Гонзо и неква сръбска масажистка). За профилактика не се дават никакви пари.
Бедните собственици на клубове купуват лед, бинтове и "мужик корен" за футболистите си. Нищо нито за предпазване, нито за възстановяване.
Трагично е. Така не става.
Цяло чудо е, че Левски изигра няколко успешни мача на средноевропейско ниво.
Това, което беше постигнато в клиниката на Проф. Шойлев, беше по инерция от времето на комунизма.
Днес богатите собственици на клубове решават здравните проблеми на собствените си играчи едномоментно - пращат ги в някоя скъпа клиника в чужбина (примерно Барселона), за да им мине острата фаза. А после ги възстановяват у нас с билки и магьосници. (Гонзо и неква сръбска масажистка). За профилактика не се дават никакви пари.
Бедните собственици на клубове купуват лед, бинтове и "мужик корен" за футболистите си. Нищо нито за предпазване, нито за възстановяване.
Трагично е. Така не става.
Цяло чудо е, че Левски изигра няколко успешни мача на средноевропейско ниво.