Като гледам "подкрепата" от предната тема, не знам дали има смисъл феновете да ходят на стадиона. Явно наистина предпочитат да загубим, за да има за плюене, че носи по-големи емоции ;)
Все пак, след загубата с 5:0 не беше толкова важна красивата игра колкото добър резултат по мое мнение. Още имаме шанс дори за 1 място в групата и дано да бием Беларус. Поне имаме малко интрига за последния кръг ;)
ЛН /България - Беларус/ 18.11.24 понеделник 21.45
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛН /България - Беларус/ 18.11.24 понеделник 21.45
3:0 е моята прогноза!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
ogrizko написа:Явно наистина предпочитат да загубим, за да има за плюене, че носи по-големи емоции ;)
А на тебе кое ти носи емоция от българския футбол?
1.Това, че нямаме нормален стадион в България, всичко е ниви, разорани терени, счупени седалки, окаяни прилежащи площи?
2.Това, че всички собственици са на минус откъм издръжка на отбора, но в същото време продължават да наливат пари. Интересно защо, може би защото перат пари, крадат, нареждат мачове отзад, но всички сте много щастливи. Отивате, плащате скъпи билети, подкрепяте отбора си, а онези от луксозните си стаички си пият виното и се подиграват с любовта ви към играта?
3.Това, че български футболисти започнаха да липсват вече и във В групите, пълно е с чужденци навсякъде, нашите не стават за нищо?
4.Това, че от картата на българския футбол изчезнаха емблематични градове, а на тяхно място са футболни колоси като Лудогорец III, Лудогорец II, ЦСКА-Число-1948 II, Царско Село, Фратрия и така нататък?
5.Това, че масово агитките са купени, тарторите им ходят по скъпи ресторанти, а в същото време са безработни, но пари имат хората, вероятно се занимават с акции, поддръжка на сайтове или преподават на малки деца английски език в свободното си време. Сложени с една цел, да насъскват фенове едни срещу други, за да може никога да няма обединение дали на футболно ниво или национално, за да може същата мафия отзад да управлява без да има кой да се изправи срещу тях?
6.Това, че колоси като Люксембург, Сев. Ирландия, Гибралтар и така нататък едвам ги бием или вземаме хикс, а играта ни е под всякаква критика, играчите ходят по ротативки преди мач, но няма значение?
7.Това, че искахме промяна, а получихме подмяна?
8.Това, че и в момента нищо не се прави за подобрение и ще ставаме все по-зле. Светлина в тунела още няма, а май няма и да има скоро?
Което те прави тебе щастлив, о, неразумни футболни юроде. Кога ще свалите тези розовите очила? Кога ще излезете от матрицата?
„Всичко, което е далече от морето, е провинция.“
- redhooligan
- Контакти:
TheSailor написа:ogrizko написа:Явно наистина предпочитат да загубим, за да има за плюене, че носи по-големи емоции ;)
А на тебе кое ти носи емоция от българския футбол?
1.Това, че нямаме нормален стадион в България, всичко е ниви, разорани терени, счупени седалки, окаяни прилежащи площи?
2.Това, че всички собственици са на минус откъм издръжка на отбора, но в същото време продължават да наливат пари. Интересно защо, може би защото перат пари, крадат, нареждат мачове отзад, но всички сте много щастливи. Отивате, плащате скъпи билети, подкрепяте отбора си, а онези от луксозните си стаички си пият виното и се подиграват с любовта ви към играта?
3.Това, че български футболисти започнаха да липсват вече и във В групите, пълно е с чужденци навсякъде, нашите не стават за нищо?
4.Това, че от картата на българския футбол изчезнаха емблематични градове, а на тяхно място са футболни колоси като Лудогорец III, Лудогорец II, ЦСКА-Число-1948 II, Царско Село, Фратрия и така нататък?
5.Това, че масово агитките са купени, тарторите им ходят по скъпи ресторанти, а в същото време са безработни, но пари имат хората, вероятно се занимават с акции, поддръжка на сайтове или преподават на малки деца английски език в свободното си време. Сложени с една цел, да насъскват фенове едни срещу други, за да може никога да няма обединение дали на футболно ниво или национално, за да може същата мафия отзад да управлява без да има кой да се изправи срещу тях?
6.Това, че колоси като Люксембург, Сев. Ирландия, Гибралтар и така нататък едвам ги бием или вземаме хикс, а играта ни е под всякаква критика, играчите ходят по ротативки преди мач, но няма значение?
7.Това, че искахме промяна, а получихме подмяна?
8.Това, че и в момента нищо не се прави за подобрение и ще ставаме все по-зле. Светлина в тунела още няма, а май няма и да има скоро?
Което те прави тебе щастлив, о, неразумни футболни юроде. Кога ще свалите тези розовите очила? Кога ще излезете от матрицата?
Много добро мнение !
Мисля си, че в предстоящият ни мач, отново ще сме опълченците на Шипка.
За първо място на 90% съм сигурен, че няма как да се борим. Дори и ние по някакъв начин да успеем да победим Беларус, не вярвам във последният си мач Сев. Ирландия да се издънят като гост на Люксмебург.
Все пак ще стискам палци на момчетата да се класират на второто място, даващо право на плейоф.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Мачът ще е в София. Значи великолепно посещение....3-4000 души сигурно. Нашите ще бият убеден съм. Но после накъде с тази игра...
Вълчан написа:Мачът ще е в София. Значи великолепно посещение....3-4000 души сигурно. Нашите ще бият убеден съм. Но после накъде с тази игра...
На това снощното игра ли му казваш? Един щастлив гол, другото е катърско кюскане и ръгане. И един вратар с луд късмет. Ама то с този треньор.....
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

-
- Контакти:
Десподов няма да играе.
Значи ще съм на стадиона! Българи юнаци!
Люксембург ще бие ,трябва да си свършим работата утре.Прогноза 2:0
Значи ще съм на стадиона! Българи юнаци!
Люксембург ще бие ,трябва да си свършим работата утре.Прогноза 2:0
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Dani Kiki написа:Вълчан написа:Мачът ще е в София. Значи великолепно посещение....3-4000 души сигурно. Нашите ще бият убеден съм. Но после накъде с тази игра...
На това снощното игра ли му казваш? Един щастлив гол, другото е катърско кюскане и ръгане. И един вратар с луд късмет. Ама то с този треньор.....
Не е хубава наистина ,но колко играчи се завъртяха за 2 години. Материала е такъв, че само с такава игра могат да се вземат точки.
Победа за нашите момчета.
- rasputin_nk
- Контакти: