Двата домакински мача не играхме добре, но според мен голяма заслуга за това има лошия терен на новия стадион в Пловдив. Треньорът не се е оправдавал с това, но може би просто не иска да си търси оправдание или пък да обиди публиката, която направи всичко възможно да подкрепи отбора :)
Само дето аз знам, че докато стадион Тича изглеждаше по подобен начин, мачовете ни бяха много тегави. Като направиха ремонт на стадиона и на терена, оттогава почнахме да играем футбол. Така че след двата домакински мача няма да си вадя изводи, точно мачът със Северна Ирландия на надявам се хубав терен ще покаже накъде вървят нещата :)
Явно в Пловдив имат много работа и много да се учат, за да може да поддържат терена в добро ниво и не знам дали не е по-добре да се играе в Разград докато това се случи?!
ЛН /Сев. Ирландия - България - 5:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ЛН /Сев. Ирландия - България - 5:0 FT
Последна промяна от ogrizko на 17 окт 2024 12:18, променено общо 2 пъти.

- rasputin_nk
- Контакти:
- olympic teteven
- Контакти:
- redhooligan
- Контакти:
Re: ЛН /Сев. Ирландия - България/ 15.10.24 вторник 21.45
За съжаление аз не виждам светлина в тунела за този мач, предвид играта ни в последният мач и ще прогнозирам загуба за нашите със 1 или 2 гола разлика. Северна Ирландия ще излезе за победа в този мач, защото тя е много наложителна за тях, а ние ще излезем със познатата защитна формация.
Дано все пак момчетата ме опровергаят и вземат трите точки!
Дано все пак момчетата ме опровергаят и вземат трите точки!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
И този мач ще се играе за 0:0 отзад, а напред - каквото стане. Така че моята прогноза е 0:0 или 1:1. Отново отбелязвам, че ако Илиян Илиев не пусне още един разиграващ халф заедно с Филип Кръстев /Св. Ковачев, Д. Янков или Г. Миланов, които изобщо не са повикани) много трудно ще вземем победа в някой от оставащите мачове. Пожелавам успех на момчетата и дано ни опровергаят!
- LoveAndPeace
- Контакти:
С този треньор , толкова. Отново 0:0 или минимална загуба.
Шанса Ил.Ил. изведнъж да изведе отбора си да играе атакуващ футбол е минимален.
Шанса Ил.Ил. изведнъж да изведе отбора си да играе атакуващ футбол е минимален.
Да видим, и аз не съм оптимист, но вътрешно все пак се надявам да ме опровергаят. От наказаните Нюрнбергер ще липсва най-много. Много ми харесва работоспособността на това момче - типично по немски много тича и е дисциплиниран със защитните си функции.
Иска ми се да видя Здравко Димитров вместо Радослав Кирилов, но ми се струва, че Илиян Илиев ще заложи пак на опита, въпреки че Кирилов е безличен последните мачове. Надявам се и Антов да се върне в защитата, а вместо него като дефанзивен халф е много по-удачно да видим Чочев - също много работоспособен играч, но с умения да дава и хубави пасове напред и да стреля отдалеч. Много по-разнообразни бихме били с него, отколкото с Антов като дефанзивен. Даже може да се върне Костадинов да играе пред защитата, а Чочев да е малко по-изнесен напред, с каквато роля беше Костадинов срещу Люксембург. Но това са си само мои лаишки разсъждения, Илиян е треньорът и той решава. Аз лично ще ги гледам с интерес и надежда. И това е хубавото откакто Илиян Илиев стана селекционер - върна се малко интересът към националния.
Иска ми се да видя Здравко Димитров вместо Радослав Кирилов, но ми се струва, че Илиян Илиев ще заложи пак на опита, въпреки че Кирилов е безличен последните мачове. Надявам се и Антов да се върне в защитата, а вместо него като дефанзивен халф е много по-удачно да видим Чочев - също много работоспособен играч, но с умения да дава и хубави пасове напред и да стреля отдалеч. Много по-разнообразни бихме били с него, отколкото с Антов като дефанзивен. Даже може да се върне Костадинов да играе пред защитата, а Чочев да е малко по-изнесен напред, с каквато роля беше Костадинов срещу Люксембург. Но това са си само мои лаишки разсъждения, Илиян е треньорът и той решава. Аз лично ще ги гледам с интерес и надежда. И това е хубавото откакто Илиян Илиев стана селекционер - върна се малко интересът към националния.
[center]
[/center]

Blagoy написа:Да видим, и аз не съм оптимист, но вътрешно все пак се надявам да ме опровергаят. От наказаните Нюрнбергер ще липсва най-много. Много ми харесва работоспособността на това момче - типично по немски много тича и е дисциплиниран със защитните си функции.
Напълно съм съгласен с казаното. Дано ни опровергаят и да бият довечера, което всички го искаме :)
Ще бием! 0-1 с гол на Киро!!!
Хайде Юнаци, НАПРЕД!!!!!
Хайде Юнаци, НАПРЕД!!!!!
Отличен шанс най накрая да покажем хубава игра и да победим. Дали не е време за наистина силна победа. От години се чака.