Мъри Стоилов прави бизнес с националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мъри Стоилов прави бизнес с националния
След големия трансфер, който направиха от Литекс със Станислав Манолев, сега наред са Ивелин Попов и новия повикан от Литекс Пламен Николов, естествено трябва да бъдат наложени като титуляри в националния, за да могат да бъдат продадени в чужбина на някой голям отбор.Гриша Ганчев и Мъри ще използват националния като средство за пласиране на играчи, а и Мъри е склонен да влиза и в менижджърски интереси стига да има изгода, никакъв треньор не е тоя дори в контролите е явно защо вика някой играчи.Защо повика и Николай Михайлов отново можете да си отгворите сами.
Re: Мъри Стоилов прави бизнес с националния
Давай доказателства, иначе излиза ,че това което си го написал е пълна глупост.
ЕМИЛ написа:Давай доказателства иначе това което си го написал е пълна глупост
Кое му е глупостта мислиш ли, че Манолев щеше да е продаден на ПСВ за 3.5 милиона евро ако не беше наложен като титуляр в националния, защо сега повика и Пламен Николов след като има много по-добри защитници в момента от него, не ми се прави на големикя разбирач и че били глупости, тоя треньор е пълна подлога
- Red_champions
Не е вярно.Мъри Стоилов си е много добър треньор.Той единствен пое националния отбор в такъв труден момент те пак недоволни.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Според мен си е доста квалитетен и не му се бъркай в избора.Защо да не продадат Манолев за 3,5 млн €?
Ти за кой играч по-точно страдаш ,че не е повикан?И незабравяй това е контрола.Кога, ако не сега Мъри може да използва различни играчи?
Ти за кой играч по-точно страдаш ,че не е повикан?И незабравяй това е контрола.Кога, ако не сега Мъри може да използва различни играчи?
Последна промяна от ЕМИЛ на 09 авг 2009 14:09, променено общо 1 път.
Red_champions написа:Не е вярно.Мъри Стоилов си е много добър треньор.Той единствен пое националния отбор в такъв труден момент те пак недоволни.
И това, че поел националния в труден момент го прави треньор ли, ти не ми ли го поел

От край време си е това нещо. Винаги си е имало мениджърски интереси в националния отбор! Не само Мъри Стоилов е виновен...
ЕМИЛ написа:Според мен си е доста квалитетен и не му се бъркай в избора.Защо да не продадат Манолев за 3,5 млн €?
Различни ли той вика едни и същи и ако някой от тях се контузи вика примерно от Литекс още един селски бек все едно няма други отбори в България, един Камбуров по-малко ли заслужава място в националния от Сърмов, Виданов или Николов, давам просто пример, мога да там 30 примера има доста играчи в България, които са пренебрегвани заради тая подлога
Последна промяна от futbol на 09 авг 2009 14:12, променено общо 1 път.
- Sagittarius
Пламен Николов и Георги Сърмов,както и Павел Виданов - тези посмъртно,ама посмъртно не заслужават националната фланелка!Кой е тоя Николов бе,анонимник,който даже и в младежкия национал беше резерва,защото е ебаси куцото магаре.Гледал съм го как играе,кръгла нула.Хубаво,викнал го,дано само да не го пуска да играе,че направо не знам.Сърмов?Много е груб,много рисков,но може да се пробва в незначителна контрола.Виданов?Смях смях смях,тоя келеш даже футболист не е станал още.Мъри е ебаси мижитурката - вика от Литекс протежетата си,а за да не гракнат от Левски и ЦСКА вика и по 2 от тях.Боже,какъв жалък лакей,каква мижитурка.Чужденец,чужденец или не става,това е
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
futbol написа:ЕМИЛ написа:Според мен си е доста квалитетен и не му се бъркай в избора.Защо да не продадат Манолев за 3,5 млн €?
Различни ли той вика едни и същи и ако някой от тях се контузи вика примерно от Литекс още един селски бек все едно няма други отбори в България, един Камбуров по-малко ли заслужава място в националния от Сърмов, Виданов или Николов, давам просто пример, мога да там 30 примера има доста играчи в България, които са пренебрегвани заради тая подлога
Той ако го искаше Камбуров ще ше да го повика още за мача с Ейре.Иначе искам да разбера кои са пренебрегваните от Мъри играчи?