Доволен съм, че онова прехвалено леке Петев се махна ...тоя малоумник изобщо не оцени, че няма по-голям престиж да водиш държавата си. Така че му пожелавам неуспех в новия клуб заради срамното дезертьорство! И приветствам с добре дошъл Петър Хубчев ...всъщност никога не съм му бил фен досега, обаче някак в думите му личи отдаденост към националната кауза, за разлика от предшестващия го примерно! Освен това поставя в култ играта като отбор, нещо много необходимо на националите ни ...щото напоследък изобщо не виждам отборна игра, всеки тича нанякъде си безцелно като муха без глава и нищо не играят и ме дразнят да ги гледам! Също така смятам, че дефанзивния му стил на игра идеално пасва на нашия отбор понеже никаква класа не демонстрират играчите ни и изобщо няма смисъл да се надиграваме с противниците, било то и срещу тимове като Люксембург дето късмета само ни покрива и бием 4:3 с големи мъки! Никога не ми е харесвало как играе Берое, обаче бих го преглътнал за националите, ако ще почнем да постигаме някаква по-прилични игра и резултати! Аз лично съм обнадежден и затова реших да пусна фен тема за Хубчев и му пожелавам успех и пълни 6 точки от първите 2 мача ...с по 1:0