Какво става с художествената гимнастика?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 юни 2016 20:09

Защо така се получава, национален състезател да се хвърли през терасата? Признавам си, че не следя особено гимнастиката ...обаче в тая ненормална държава ...поредната ненормална ситуация! Като ги знам какви са изперкали жените от тия среди, максималистки и не знам какви "железни" лейдита ..си мисля, че явно това момиче е имало малко по-лабилна психика и кой знае някоя маниачка - треньорка какво й е казала ....дано обаче се оправи момичето и да няма проблеми пак да спортува!
ИзображениеИзображениеИзображение

годе

Re: Какво става с художествената гимнастика?

Мнениеот годе » 14 юни 2016 20:18

Нещо, балона май се пукна, а?

Adolf
Контакти:

Мнениеот Adolf » 14 юни 2016 20:45

Ами нищо не става...Един от малкото спортове, който продължава да носи радост и медали на България.

Не знам защо свързваш инцидента с отбора, при положение че няма нищо официално...или знаеш нещо, или си някакъв конспиратор.
Момичето бере душа, а тука някакви драскачи търсят под вола теле.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 14 юни 2016 20:56

Adolf написа:

Ами нищо не става...Един от малкото спортове, който продължава да носи радост и медали на България.

Не знам защо свързваш инцидента с отбора, при положение че няма нищо официално...или знаеш нещо, или си някакъв конспиратор.
Момичето бере душа, а тука някакви драскачи търсят под вола теле.

Баш си е с отбора свързано....ДАНО МОМИЧЕТО ОЖИВЕЕ!!!
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 14 юни 2016 21:31

Много с ие адекватна темата... просто на никого не му е удобно да се говори за това, което се причинява на тези момичета от ранно дестство... самият факт, че работата й в националния отбор я е довела до това означава, че трябва да се търси отговорност на хора в там... ама все пак живеем в България, много важно какво се случва с някое момиче, нали Митьо Очите оживя.
[center]Изображение[/center]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 юни 2016 22:07

ogrizko написа:Защо така се получава, национален състезател да се хвърли през терасата? Признавам си, че не следя особено гимнастиката ...обаче в тая ненормална държава ...поредната ненормална ситуация! Като ги знам какви са изперкали жените от тия среди, максималистки и не знам какви "железни" лейдита ..си мисля, че явно това момиче е имало малко по-лабилна психика и кой знае някоя маниачка - треньорка какво й е казала ....дано обаче се оправи момичето и да няма проблеми пак да спортува!

Ще ти отговоря както заслужаваш.
Какво става с немският футбол, национален вратар да се самоубие?
Психика, някои хора приемат нещата по-лично от други, по-лабилни са и т.н. Все пак става въпрос за спорт на световно ниво, свързан с много тренировки, не че нещо, но така както трернират тези девойки, поне 80 процента от форума никога не са тренирали. Докато момичето не си каже, само можем да гадаем. Дано да се оправи с възможно най-малки последици.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 юни 2016 22:16

Alex написа:Много с ие адекватна темата... просто на никого не му е удобно да се говори за това, което се причинява на тези момичета от ранно дестство... самият факт, че работата й в националния отбор я е довела до това означава, че трябва да се търси отговорност на хора в там... ама все пак живеем в България, много важно какво се случва с някое момиче, нали Митьо Очите оживя.

Първо, дано оживее момичето.Това е най-важното.
Само можем да гадаем, какво и защо е станало така.
А ако както казваш ти, работата и в националният отбор е довело до това, по времето на Нешка не ми се мисли какво трябваше да бъде..
А инак в худ. гим. е такива л@йна, че не е истина.Като всичко в тази държава...
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Adolf
Контакти:

Мнениеот Adolf » 14 юни 2016 22:41

Гимнастичката Цветелина Стоянова е направила опит за самоубийство, признаха от МВР за Нова телевизия.

batamata
Контакти:

Мнениеот batamata » 14 юни 2016 23:01

Нешка Робева е изрод продал гъза си на Бюреков за пари. Наследничка и е съпругата на комарджията (Сиракова-Раева). Момичето бере душа. Дано оживее, Господи бъди с нея!

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 14 юни 2016 23:11

Този, който пусна тази тема сигурно целеше именно това, което постигна. Форумните плазмодии и подчовеци да си изливат повръщаното върху това младо и хубаво момиче. Кой още не успяхте да замесите, изроди ? Очаквам скоро да обясните как Илияна Раева и Нешка Робева са я принудили да скочи през прозореца. Нещастници. Оставете момичето да се оправи, а със или без нея художествена гимнастика в България, ще продължи да има и то на виско ниво. ЗА неразбралите момичето не е пътувало за Израел заради здравословни проблеми, не защото е била изгонена от отбора и заради това е искала да се самоубие, както на някого много му се иска. Цветелина беше една от петте титулярки в ансамбъла и се готвеше с момичетата за европейско и олимпийски игри.
Последна промяна от dido1302 на 14 юни 2016 23:38, променено общо 1 път.

Върни се в “Национален отбор”