"Срам ме е от представянето и играта на този национален отбор", отсече пред "Меридиан Мач" членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов. Както е известно, босът на Славия е най-големият критик на националния селекционер Любослав Пенев. Самият наставник разбуни духовете на своята пресконференция преди мача с Малта, като стана от стола си и го предложи на критиците. "Истината е, че играем като параолимпийци. На мен лично това, което видях в срещите с Хърватия и Норвегия, не ми хареса. Нещо повече - беше ме срам, че това е националният отбор на България. Но може би на Любо му харесва да се представяме по този начин. Аз не искам да влизам в някаква полемики с него. Мога да кажа само едно на Любо - пожелавам му успех начело на България", добави Венци Стефанов.
[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=517902&c=13739[/offtopic]
Колкото и да не го долюбвам, човека винаги говори в прав текст. Не знам дали състава в националния се реди от Любо, или Лъчо Танев или Емо Данчев или Градев, но толкова синчета и връзкари, отдавна е нямало в отбора. Любо има голямо самочувствие и изглежда мъжкар, но явно пред мениджърските интереси е безсилен. Все пак там играят финикийските знаци. Лошото е, че Любо подобно на Стоичков трупа треньорски опит на гърба на националния. Гледам на Запад назначават доказани специалисти, ние ги учим на треньорство. Защо не се сложат Грозданов, Гочето или ако щете Ферарио Спасов или друг доказан специалист. Чудно ми е с какво Любо ги заслужава тези 50-60 бона на месец заплата?????
П.П. Моля не намесвайте Славия в коментарите си. Венци Стефанов говори в качеството си на член на Изпълкома на БФС.