"Играем като параолимпийци" - бат Венци

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

"Играем като параолимпийци" - бат Венци

Мнениеот bobo_13 » 12 ное 2014 11:49

"Срам ме е от представянето и играта на този национален отбор", отсече пред "Меридиан Мач" членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов. Както е известно, босът на Славия е най-големият критик на националния селекционер Любослав Пенев. Самият наставник разбуни духовете на своята пресконференция преди мача с Малта, като стана от стола си и го предложи на критиците. "Истината е, че играем като параолимпийци. На мен лично това, което видях в срещите с Хърватия и Норвегия, не ми хареса. Нещо повече - беше ме срам, че това е националният отбор на България. Но може би на Любо му харесва да се представяме по този начин. Аз не искам да влизам в някаква полемики с него. Мога да кажа само едно на Любо - пожелавам му успех начело на България", добави Венци Стефанов.

[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=517902&c=13739[/offtopic]

Колкото и да не го долюбвам, човека винаги говори в прав текст. Не знам дали състава в националния се реди от Любо, или Лъчо Танев или Емо Данчев или Градев, но толкова синчета и връзкари, отдавна е нямало в отбора. Любо има голямо самочувствие и изглежда мъжкар, но явно пред мениджърските интереси е безсилен. Все пак там играят финикийските знаци. Лошото е, че Любо подобно на Стоичков трупа треньорски опит на гърба на националния. Гледам на Запад назначават доказани специалисти, ние ги учим на треньорство. Защо не се сложат Грозданов, Гочето или ако щете Ферарио Спасов или друг доказан специалист. Чудно ми е с какво Любо ги заслужава тези 50-60 бона на месец заплата?????

П.П. Моля не намесвайте Славия в коментарите си. Венци Стефанов говори в качеството си на член на Изпълкома на БФС.
Интериорни врати - Врати хармоника

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Re: "Играем като параолимпийци" - бат Венци

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 12 ное 2014 12:00

Венци тумбака пълен смешник! Как може тоя идиот да бъде в изпълкома на БФС? Ама какво ли се учудвам, то там всичките са такива идиоти като него...Затова и сме на това дередже. Да си погледне тотаджийското отборче и тогава да коментира Любо Пенев и националния отбор.

Вълчан

Re: Поредното култово изказване от бат Венци

Мнениеот Вълчан » 12 ное 2014 12:01

Любо има самочувствие...голям мъжкар го дава....ама нещо изглежда неприятно отстрани.Неговото държание си е направо арогантно.А да видим като го махнат от отбора и отиде в Испания или не знам къде така ли ще говори.... :?: :!: :?: Ще го съсипят медиите само за 1 месец .Така че да не се прави на голям треньор и разбирател.Трябва да има малко повече уважение към хората.В краина сметка отборът наистина играе зле и е нормално някои да попита ЗАЩО.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 12 ное 2014 12:02

Аз имах големи надежди за Любо, но и той се оказа поредния продажник.
Няма как да ме убеди, че слага за вратар човек, който не е играл повече от половин година и отиде в някакъв средняшки турски отбор.За мен това няма логично обяснение.
Има и още куп примери, ама той толкова згафи, че и само този стига за да го затапи човек.
Венци има едно качество или слабост, че винаги говори това което мисли, колкото и да е тъпо, той го казва.За мен това е добро качество.
Остава впечатлението, че си мени всеки ден мнението, но това е риска да говориш каквото ти е на сърце днес, а на другия ден да съжаляваш, че си го казал.Говоря по принцип.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 12 ное 2014 12:07

Параолимпийците заслужават много по-голямо уважение ,отколкото чалгаджиите наричащи се национални футболисти на България,както и футболен клуб Славия който е абсолютна пародия от много години.
Параолимпийците са хора за уважение,такива като Венци Стефанов и останалите боклуци в БГ футбола НЕ 8-)бати идиотското изказване
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 ное 2014 12:10

bobo_13 написа:
Колкото и да не го долюбвам, човека винаги говори в прав текст. Не знам дали състава в националния се реди от Любо, или Лъчо Танев или Емо Данчев или Градев, но толкова синчета и връзкари, отдавна е нямало в отбора. Любо има голямо самочувствие и изглежда мъжкар, но явно пред мениджърските интереси е безсилен. Все пак там играят финикийските знаци. Лошото е, че Любо подобно на Стоичков трупа треньорски опит на гърба на националния. Гледам на Запад назначават доказани специалисти, ние ги учим на треньорство. Защо не се сложат Грозданов, Гочето или ако щете Ферарио Спасов или друг доказан специалист. Чудно ми е с какво Любо ги заслужава тези 50-60 бона на месец заплата?????

П.П. Моля не намесвайте Славия в коментарите си. Венци Стефанов говори в качеството си на член на Изпълкома на БФС.

Добре де, след като наричаш играчите връзкари и синчета, би ли предложил техни заместници? За мен мат'рял няма, това имаме и с това играем.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Поредното култово изказване от бат Венци

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 ное 2014 12:13

Вълчан написа:Любо има самочувствие...голям мъжкар го дава....ама нещо изглежда неприятно отстрани.Неговото държание си е направо арогантно.А да видим като го махнат от отбора и отиде в Испания или не знам къде, така ли ще говори.... :?: :!: :?: Ще го съсипят медиите само за 1 месец .Така че да не се прави на голям треньор и разбирател.Трябва да има малко повече уважение към хората.В крайна сметка отборът наистина играе зле и е нормално някой да попита ЗАЩО.

+1 :) Съгласен съм. И още нещо: изказването на бат' Венци ми звучи малко като измиване на ръцете. Защото той е един от хората, които са назначили Любо Пенев като треньор със заплата 100 пъти по-голяма от заплатата на много българи. Нормално е като работодател да му поиска сметка, а не само да прави констатации, които може да направи всяко българско дете, интересуващо се от футбол... 8-)
П.П. Да добавя: Не може един сериозен треньор да пуска като вратар (който както знаем е половин отбор) човек, който е лекувал дълго време контузия и има 2 (два) мача за своя клубен отбор, преди да излезе да пази на вратата на националния отбор на България.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 ное 2014 12:24, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 12 ное 2014 12:14

Любо Пенев се оказа малък тренъор.Боби Михайлов го оставя начело на Националния отбор със сериозна заплата,Любо пуска сина му Николай Михайлов титуляр да показва как се мяташ на вратата.Елементарна схема,от която страда България.След този гавра,Пенев и Баба Рада,нямат дори морално право да водят отбора.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
LokoMaina
Контакти:

Мнениеот LokoMaina » 12 ное 2014 12:24

bobo_13 написа:
"Срам ме е от представянето и играта на този национален отбор", отсече пред "Меридиан Мач" членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов. Както е известно, босът на Славия е най-големият критик на националния селекционер Любослав Пенев. Самият наставник разбуни духовете на своята пресконференция преди мача с Малта, като стана от стола си и го предложи на критиците. "Истината е, че играем като параолимпийци. На мен лично това, което видях в срещите с Хърватия и Норвегия, не ми хареса. Нещо повече - беше ме срам, че това е националният отбор на България. Но може би на Любо му харесва да се представяме по този начин. Аз не искам да влизам в някаква полемики с него. Мога да кажа само едно на Любо - пожелавам му успех начело на България", добави Венци Стефанов.

[offtopic]http://www.sportal.bg/news.php?news=517902&c=13739[/offtopic]

Не мога да защитя /по принцип/ Стефанов в изказванията му, защото много често не му пука кого и как обижда- в тази връзка ако бе шеф на Сток Сити в Англия примерно глобите му щяха да са повече от глобите на футболистите му за получени картони да речем...
Апропо, в случая обаче Чичо Венци е 100% прав!!!

За всички ни е ясно, че Чичовата го е закършил яко, а в Изпълкома го раздават "да помогнем на другарче".

И все ще успеят да му помогнат- /1/ направете сметка колко месеца Любо прибира невероятната заплата от 50 бона- как мислите- дали пък вече не си е оправил финансовите бакии?

А ако ли не- /2/: може да ги оправи с помощта на футболните агенти: "Я пусни този за титуляр, вземи онзи на лагера, а оня го вкарай последните 15 минути на мача- щото то и без тва падаме..."

Е, а ако и след подобни финансови инжекции бакиите на Чичовото остават сериозно баталясали, /3/-ще помогнем на "младия специалист" с разширяване обема на визитката му. Така де, може пък някой испански клуб- ако ще от втора или трета дивизия да го наеме, щото се е водил "селекционер на националния отбор на България"!

И последно /4/: някъде в горните три точки да видяхте ЗАГРИЖЕНОСТ ЗА БГ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР, за феновете и изобщо за излизането на футбола ни от тресавището, наречено посредственост, гьонсуратщина и шуробаджанащина?

Не?
Еми, поне НЕ и докато шеф на Иван Асен 26 е приятелчето Боби Михайлов, по-известен с прозвището "Перуката"...
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 12 ное 2014 12:33

За параолимпийците бих дал и 400 лева за да ги гледам. Защото тия хора дават 200 % от себеси и превъзмогват препятствията на съдбата ! А тия глезли които петнят името на България не дават и пет пари да се напънат! Иначе Венци за пореден път доказа че е завършен ...
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Национален отбор”