Стюарди на футболни мачове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Mass
Контакти:

Стюарди на футболни мачове

Мнениеот Mass » 17 сеп 2014 20:47

Здравейте,извинявам се ако вече има такава тема.
Въпросът ми е дали някой знае коя фирма отговаря за набирането на стюарди/охрана за мачовете на националния отбор по футбол?
Ако някой знае и за мачовете на лудогорец от шампионска лига как се набират стюарди нека сподели и за тях.
Аз съм бил един път стюард на мач на Левски и там си е частна охранителна фирма,която си набира стюарди,но си работят само с Левски София.
Благодаря. :)))

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Стюарди на футболни мачове

Мнениеот Балкански Орел » 17 сеп 2014 22:32

Слез на земята ве фифи, тва да не се урежда така по форуми.Все пак това си е изкарване на парички по възможно най-лекия начин+безплатно гледане на футбол.Кой ще ти даде такава информация по форумите. ;)
[center]Levski & Lazio[/center]

pavarotti
Контакти:

Мнениеот pavarotti » 18 сеп 2014 01:38

Лудогорец не наемат просто така. Използват само свои хора, повечето охрани, истински, бая зли, а за големите мачове допълват с групи от Варна, Бургас, Русе, дори от Пловдив. 100% до един са подготвени и няма случайни хора между тях. Може да има някой друг пропуск, но то е спорадично. За Националния отбор нямам представа. не помня стюарди.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 18 сеп 2014 09:40

Стюардите се наемат от фракциите срещу съответно възнаграждение от собственика.Факт неоспорим.Така президентите контролират феновете чрез ултрасите.

Потребителски аватар
-1914-
Контакти:

Мнениеот -1914- » 18 сеп 2014 10:51

pavarotti написа:Лудогорец не наемат просто така. Използват само свои хора, повечето охрани, истински, бая зли, а за големите мачове допълват с групи от Варна, Бургас, Русе, дори от Пловдив. 100% до един са подготвени и няма случайни хора между тях. Може да има някой друг пропуск, но то е спорадично. За Националния отбор нямам представа. не помня стюарди.

Така ли?
Срещу Стяуа ми изглеждаха доста простовати аматьори.

bub
Контакти:

Мнениеот bub » 18 сеп 2014 12:08

За мен стюардите са нещо лошо. Опорачава се фенщината.

Върни се в “Национален отбор”