Днес попаднах на състава на юношите до 19 години за ЕП в Унгария. Направи ми впечатление, че в отбора е попаднал Стефан Велков. Всичко щеше да е нормално, ако един от членовете на Изпълкома на БФС преди време не се беше изцепил, че този юношески национален отбор е "тесен" на Велков и той няма да играе повече за него. Много странно как след поредния провален опит за трансфер на Велков, момчето попада в националния отбор на Сашо Димитров без да има записана нито една минута в квалификационните турнири за ЕП в Унгария? Как така се получава, че един път националният отбор ти е тесен, а когато вече се класирал на ЕП попадаш в състава

За кой път този измекяр, който иначе обича да чете морал и да говори за провидения, се измята от думите си
Босът на Славия Венци Стефанов отсече, че изгряващата звезда на "белите" Стефан Велков повече няма да играе за националния отбор на България до 19 години.
Според шефа на столичния клуб 16-годишният талант вече бил на сериозно ниво за младежкия национален тим до 21 години.
"Не ме интересува в какви списъци е бил обявяван Стефан. Предупредих изрично треньора на юношите, че Велков вече е изиграл последния си мач за отбора до 19 години и вече ще го пускам само в младежкия национален отбор", каза Стефанов пред "24 часа".
"Не може да играе в юношеския национален, в младежкия национален, а при мен да е в мъжете на Славия. Стефан да не е Хари Потър или Мара Общата?"
"И аз в моите списъци за Славия съм сложил Меси и Неймар и си ги чакам да дойдат. А дано. Та така и при юношите има да чакат Стефан Велков. Забранил съм да ходи там. Ще играе единствено за младежите и точка."
"И не става въпрос за бойкот, а за доброто на момчето. Ето, Миро Иванов и Янис Карабельов съм ги пуснал при юношите и ще помагат с каквото могат", завърши Стефанов.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!