Невероятна, умпомрачителна сензация.Българският национален отбор по футбол е бил световен шампион по футбол 1994 година в USA...нашите били отнесли първо Италия с 1-0 след това и Бразилия със същия резултат.Това е най голямата конспирация извършвана в историята на футбола...,,договор за над 15 милярда долара бил подписан за укриване и потулване...ФИФА не е могла да понесе загубите от нат 100 милярда долара от реклами...целия този фарs бил разигран в преградията на Пентагона предаде SNN - BBC...
Не вярвам много,но пък ако се окаже истина...
Сензационно!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: Сензационно!
Моля те,кажи от кой сайт взе тази информация,да знам да не го чета повече.
Смех... Някои хора си мислят,че неща които стават в българския футбол,могат да се случат и в Европа.

maximalniq написа:Моля те,кажи от кой сайт взе тази информация,да знам да не го чета повече.Смех... Някои хора си мислят,че неща които стават в българския футбол,могат да се случат и в Европа.
Пратиха ми го едни приятели от студентски град всичките били на прозорците и крещяли...
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Пълни глупости са това, според мен 

Да не съм го мислил аз

- maximalniq
- Контакти:
durex написа:maximalniq написа:Моля те,кажи от кой сайт взе тази информация,да знам да не го чета повече.Смех... Някои хора си мислят,че неща които стават в българския футбол,могат да се случат и в Европа.
Пратиха ми го едни приятели от студентски град всичките били на прозорците и крещяли...
Всичко ми стана ясно. Решили да се почерпят хората...

- Lord of memories
- Контакти:
Lord of memories написа:Тогава поздрави човека който ти го е казал за доброто му чувство за хумор.
каза ми че от някъв спортен сайт го е чел ама така и не ми каза кой...
durex написа:Невероятна, умпомрачителна сензация.Българският национален отбор по футбол е бил световен шампион по футбол 1994 година в USA...нашите били отнесли първо Италия с 1-0 след това и Бразилия със същия резултат.Това е най голямата конспирация извършвана в историята на футбола...,,договор за над 15 милярда долара бил подписан за укриване и потулване...ФИФА не е могла да понесе загубите от нат 100 милярда долара от реклами...целия този фарs бил разигран в преградията на Пентагона предаде SNN - BBC...
Въобще не се разбира какво искаш да кажеш!Да не си роден след 1994 или не си гледал Световното?
Sole написа:durex написа:Невероятна, умпомрачителна сензация.Българският национален отбор по футбол е бил световен шампион по футбол 1994 година в USA...нашите били отнесли първо Италия с 1-0 след това и Бразилия със същия резултат.Това е най голямата конспирация извършвана в историята на футбола...,,договор за над 15 милярда долара бил подписан за укриване и потулване...ФИФА не е могла да понесе загубите от нат 100 милярда долара от реклами...целия този фарs бил разигран в преградията на Пентагона предаде SNN - BBC...
Въобще не се разбира какво искаш да кажеш!Да не си роден след 1994 или не си гледал Световното?
Абе казах че новината не съм я мислил аз не разбра ли