Относно Топчо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Относно Топчо
прочетох доста мнения че топчо трябвало да играе вместо Томашич.Все тая.Според мен топчо няма място в отбора.Не може централния защитник да е висок 1,60 с вдигнати ръце.Ако играеше щяха да ни набутат поне 2 гола още.
Re: топчо
murfi2000 написа:прочетох доста мнения че топчо трябвало да играе вместо Томашич.Все тая.Според мен топчо няма място в отбора.Не може централния защитник да е висок 1,60 с вдигнати ръце.Ако играеше щяха да ни набутат поне 2 гола още.
Ти кога го мери Топузаков?

Едно ми направи впечетление:Всички футбулисти пееха химна сами Томашич не!Мн си го оважавам още от престоя му в Левски,но мисля че Топчо може да играе на негово място!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
xi4o_93 написа:Едно ми направи впечетление:Всички футбулисти пееха химна сами Томашич не!Мн си го оважавам още от престоя му в Левски,но мисля че Топчо може да играе на негово място!
Според теб, това какво щеше да промени?
Аз пък си мисля че един Вальо Илиев щеше да свърши къде къде по добра работа от тоя Томашич,незнам защо Мъри не го вика? 

murfi2000 написа:прочетох доста мнения че топчо трябвало да играе вместо Томашич.Все тая.Според мен топчо няма място в отбора.Не може централния защитник да е висок 1,60 с вдигнати ръце.Ако играеше щяха да ни набутат поне 2 гола още.
Първо трябва да си гледал поне 2-3 мача на Топчо, че да говориш така(невероятен отскок). Също така прочети някъде информация за височината му.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
durex написа:Аз пък си мисля че един Вальо Илиев щеше да свърши къде къде по добра работа от тоя Томашич,незнам защо Мъри не го вика?
Виж, Томашич хвърли паса за гола и е човек с опит. Не съм му адвокат, изборът си е на Мъри.
За Валъо Илиев - провил е отлични мачове, допускал е и невероятни грешки... като всеки защитник. Защо не го вика - нямам идея, а и нямам поглед върху играта му след трансфера.
Вие май не следите кво става с Вальо Илиев и Благо в Русия !?!? Тия глупаци нямат изиграна една минутка... Как ще играят за националния !?!? Томашич игра добре, е сгреши няколко извеждащи паса, ма в защита беше добре.
Аз лично мисля, че Топчо и Томашич трябваше да са ни централната двойка защитници! А и не виждам с какво Ви е виновен Томашич !? Той не трябваше да покрива Дън, пазеше друг играч! А и какво направи Илиан Стоянов - ГРЕШКАТА ЗА ГОЛА, 4 изстрела които БЯХА НЕТОЧНИ и около 30% от пасовете му бяха грешни! Това е НЕДОПУСТИМО за играч на неговия пост, който трябва да изняса играта ! Можем да добавим и Бербо в грешката за гола ! А Бербо, че е трагичен ВСЕКИ предполагам вижда ! ТОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ФЛАНЕЛКАТА НИ !!!
Това е моето мнение и с него НЕ АНГАЖИРАМ НИКОЙ ! Просто го споделям
Това е моето мнение и с него НЕ АНГАЖИРАМ НИКОЙ ! Просто го споделям
- stevemania
- Контакти:
Re: Относно Топчо
мойто мнение е че при статични положения централния нападател пази централния защитник!!!ричард дън е централен защитник а валери божинов централен нападател,но тъй като божинов покриваше друг играч,а барби не покриваше никой аз смятам че номер "9" е виновен за гола на ейре!!!барби не заслужава да играе в националния отбор пък камоли да е с номер"9"!!!да ходи да излага манчестър факайтед!!!колкото до топчо трябваше да е титуляр вместо илиян стоянов(коловати)!!!много слаб мач за бившият футболист на най-великия отбор - Левски!!!Илиян стоянов си е изгубил формата и то много!!!