Стоичков, Марков, Мъри-отборът е същият

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Стоичков, Марков, Мъри-отборът е същият

Мнениеот danko_sot » 07 юни 2009 11:04

Вчера след поредния неуспешен мач, а и много е вероятно и провалена кампания се замислих за някои неща. Като това например, че и при Стоичков и при Марков и сега при Мъри отборът показва горе-долу едно и също ниво. Разликата е, че при Стоичков особено не играхме никакъв футбол, при Марков ни липсваше хъс, а сега при Мъри уж се опитваме да играем футбол, ама.... Винаги съм си мислил, че този отбор може повече и просто трябва да се намери добър треньор. Дали обаче е така? Може би просто този отбор си може толкова!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

rkk
Контакти:

Re: Стоичков, Марков, Мъри-отборът е същият

Мнениеот rkk » 07 юни 2009 11:17

Лошото е, че казваме тоя не става, оня става, а то се оказва, че отдолу няма кой... Имаме едни Рангелов, Попов, Тунчев, които са контузени и това е...

Потребителски аватар
Red Army
Контакти:

Мнениеот Red Army » 07 юни 2009 11:23

Е аз не съм мн съгласен защото при Ицо и Марков момчетата не играеха футбол.Снощи поне имаше някакви опити а и си личеше че се раздават на макс момчетата.Това си е мое мн де.А др че като видях заглавието на 7 дни спорт за манекените просто нз колко тряа да си прост да го напишеш това.Автора заслужава само "хубави неща". ;)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 07 юни 2009 11:25

danko_sot написа:Вчера след поредния неуспешен мач, а и много е вероятно и провалена кампания се замислих за някои неща. Като това например, че и при Стоичков и при Марков и сега при Мъри отборът показва горе-долу едно и също ниво. Разликата е, че при Стоичков особено не играхме никакъв футбол, при Марков ни липсваше хъс, а сега при Мъри уж се опитваме да играем футбол, ама.... Винаги съм си мислил, че този отбор може повече и просто трябва да се намери добър треньор. Дали обаче е така? Може би просто този отбор си може толкова!

Абе който и да дойде с тея играчи толкова :!: Треньора не играе долу :!: Вие искате за 3 мача и вече всичко да е приказка- еми някак си няма как да стане това :!: Оставете Мъри на мира и другите квалификации го съдете ако не направи нищо :!: Ама да ревете сега, че видиш ли чужденец щл да ни класира при това начало и тоя пасив на точки е смешно :!: Та преди да дойде Мъри ни мачкаха Черна Гора, Грузия, Сърбите ни направиха на нищо :!: Сега поне не ни мачкат така :!: Вижда се промяна в отбора, нека го оставим да видим какво ще направи другия цикъл и тогава ревете :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 07 юни 2009 11:27

Red Army написа:Е аз не съм мн съгласен защото при Ицо и Марков момчетата не играеха футбол.Снощи поне имаше някакви опити а и си личеше че се раздават на макс момчетата.Това си е мое мн де.А др че като видях заглавието на 7 дни спорт за манекените просто нз колко тряа да си прост да го напишеш това.Автора заслужава само "хубави неща". ;)

Много точно мнение, аз също мисля така. :)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 юни 2009 11:28

Оправдания,оправдания.Няма никой отдолу а?Гърция няма никой отдолу и с най-добър играч Ангелос Харистеас,10-та резерва във Вердер стана Европейски шампион.Имаме играчи от Ман.Ю,Ман.Сити,Астън Вила....и няма кой да ги нареди на терена като хората!Отборът е същия,треньорчетата-еднакво слаби.Мърди го разкриха снощи в пълния му вариант,тотално разкрит от Трапатони,тотално надигран тактически.Това е факта.Треньорът отново ни провали,за пореден път,за н-ти път некъдърни треньори обвързани с клубни пристрастия провалят лъвовете.Перуката е виновен обаче.Перуката и сие в Изпълкома.Това беше най-лесната група и не дадаха някой лев за чужд специалист,а ще ми назначават такива селски бабаити за треньори.Ето го резултата.Пак пред ТВ-то другото лято,пак в мниманса.

ПС:Правилно,сега не ни мачкат слабите отбори.Къде сме?Пак сме в кофите.Пак се провалихме.Защо?Защото нямаме треньор,защото няма кой да нареди отбора.Защото едно е да си треньор на село в Левски и да правиш селски номера с посредствени футболисти,а друго е да мериш аршина на световно ниво срещу светила като Трапатони.Ейре има 1 футболист от прилична класа и ни шамароса.Кого сме надиграли бе?Дойдаха за 1 точка и си я взеха като пичове.Това е факта,а нашите смешковци начело с Кауна и Насо пак са си на село,докато онез на Световно
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 07 юни 2009 11:31

Red Army написа:Е аз не съм мн съгласен защото при Ицо и Марков момчетата не играеха футбол.Снощи поне имаше някакви опити а и си личеше че се раздават на макс момчетата.Това си е мое мн де.А др че като видях заглавието на 7 дни спорт за манекените просто нз колко тряа да си прост да го напишеш това.Автора заслужава само "хубави неща". ;)

Опитваха се, ама не стана нищо. Донякъде съм съгласен със 7 дни спорт, за тоя мач ни трябваше най-вече хъс и себераздаване до дупка. Но Мъри не изповядва такава философия. За него е важно да се играе футбол, пък ако ще и да паднем с 5:0, както неговите любимци от Левски. Даже и на пресконференцията го каза, че не трябва да е като война мача. А трябваше точно този мач 11 бойци като Кишишев и Стилян
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 07 юни 2009 11:34

Sagittarius написа:Оправдания,оправдания.Няма никой отдолу а?Гърция няма никой отдолу и с най-добър играч Ангелос Харистеас,10-та резерва във Вердер стана Европейски шампион.Имаме играчи от Ман.Ю,Ман.Сити,Астън Вила....и няма кой да ги нареди на терена като хората!Отборът е същия,треньорчетата-еднакво слаби.Мърди го разкриха снощи в пълния му вариант,тотално разкрит от Трапатони,тотално надигран тактически.Това е факта.Треньорът отново ни провали,за пореден път,за н-ти път некъдърни треньори обвързани с клубни пристрастия провалят лъвовете.Перуката е виновен обаче.Перуката и сие в Изпълкома.Това беше най-лесната група и не дадаха някой лев за чужд специалист,а ще ми назначават такива селски бабаити за треньори.Ето го резултата.Пак пред ТВ-то другото лято,пак в мниманса.

ПС:Правилно,сега не ни мачкат слабите отбори.Къде сме?Пак сме в кофите.Пак се провалихме.Защо?Защото нямаме треньор,защото няма кой да нареди отбора.Защото едно е да си треньор на село в Левски и да правиш селски номера с посредствени футболисти,а друго е да мериш аршина на световно ниво срещу светила като Трапатони.Ейре има 1 футболист от прилична класа и ни шамароса.Кого сме надиграли бе?Дойдаха за 1 точка и си я взеха като пичове.Това е факта,а нашите смешковци начело с Кауна и Насо пак са си на село,докато онез на Световно

Ходи копай на нивата бе еклер ****** :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 07 юни 2009 11:35

Не трябвало да е война?Ирландците само това могат бе,да блъскат,да ритат,да мачкат.И смачкаха излезлите да играят правилен футбол галеници на кауна.Само английските биткаджии Киш и Стенли дадаха отпор на онези дървари.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 07 юни 2009 11:40

rkk написа:Лошото е, че казваме тоя не става, оня става, а то се оказва, че отдолу няма кой... Имаме едни Рангелов, Попов, Тунчев, които са контузени и това е...

И Манолев,и да не забравим че когато Тунчев се върне в нац.отбор автоматично,Мъри ще извика В.Илиев, само гледайте. :lol:
Само едно немога да си обесня,защо продължава да вика тия двама индивида Томашич и самурая?
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Върни се в “Национален отбор”