ЗНАМ И СЪМ УБЕДЕН че почти всички в този форум обичат БГ ОТБОР ПО ФУТБОЛ,защото той не е:
1.нито на боби
2.нито на дражев и онзи адвокат забравих му името
3.нито на левски цска,литекс,локо сф,да не изброявам футболните клубове в бг защото май са над 400.
4.нито на тези от четвъртата власт(журналистите)
5нито на разни мениджъри
6.нито на някакви си олигарси
ТОЗИ ОТБОР Е НА ОНЕЗИ КОИТО МИЛЕЯТ ЗА НЕГО НА ОНЕЗИ,КОИТО НЕ СПИРАТ ДА ГО ПОДКРЕПЯТ НАВСЯКЪДЕ.И АЗ В СЪБОТА ЩЕ СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА НАШИЯ СИ ОТБОР ТАМ НЯКЪДЕ НА СТАДИОНА В СЕКТОР В БЕЗ ДА МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ ИГРАЕ И КОЙ ВКАРВА,А НАКРАЯ КАКВОТО САБЯ ПОКАЖЕ.ДРУГОТО ОСТАВЯМ НА ,,АНАЛИЗАТОРИТЕ В БГ И В ТОЗИ ФОРУМ ТЕ СА МНОГО.НАПРЕД БЪЛГАРИ ЮНАЦИ.
ПОНЕ В СЪБОТА ВСИЧКИ ДА СМЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ПОНЕ В СЪБОТА ВСИЧКИ ДА СМЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!
Напълно подкрепям казаното.Нека покажем че можем да бъдем единни.
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
Може би ще се повторя ,но ... И ВАРНА ще пее националния химн на стадиона !!!
Така е ама при провал,ще го отнесат Мъри,Наско и останалата синя дружинка

frenzy написа:Може би ще се повторя ,но ... И ВАРНА ще пее националния химн на стадиона !!!
Това така се изказа,все едно Варна не е в България...!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
- Botev_Fan_1992
- Контакти:
НЕка се поздравим с победа,нека се класираме за световното и нека се радваме , и гордеем че сме БЪЛГАРИ !!!
САМО ТЕБЕ ОБИЧАМ И ЗА ТЕБЕ ЖИВЕЯ,И НЕ НА ПРАЗНО ЗА ТЕБ ЩЕ УМРА!!! БОТЕВ...БОТЕВ...
- ..Локо Пловдив
- Контакти:
Пич,искаш да ти кажа какво ще стане в тая тема ?
1. Всички ще се съгласят с твоето мнение.. но на мача някой започне ли да скандира "ЦСКА" ( примерно ) и те ще започнат..
2.Истинските фенове не са по форумите,а на мача ! Там ще се види кой какъв е ! Ако стадиона е пълен.. явно е имало смисъл от всички теми до тук.. !
3.Няколко приятели идват от Англия специялно за мача... според теб... те фенове ли са на Националния ни отбор ? Другите фенове ли са.. те идват само и само да са като останалите.. след мача ще коментират,както и останалите... ще влезнат в различни Форуми,както и останалите... но.. няма да запомнят тази победа над Ейре ( поне така се надявам ) ... както ще я запомнат по-старите и истинските фенове ! ( дадох пример с мой приятели )
4. Вместо да направиш тема.. която не прилича на другите..която ще има по-голям смисъл.. ти направи тази тема.. защо примерно не направи : Пеите за България.. не за "Шампиона" !
За мен това е смислена тема...
Сега.. ако с нещо съм те обидил.. извинявай ! Но искам да постигнем една добра и запомняща се атмосфера... и не само на този МАЧ !!! 
1. Всички ще се съгласят с твоето мнение.. но на мача някой започне ли да скандира "ЦСКА" ( примерно ) и те ще започнат..
2.Истинските фенове не са по форумите,а на мача ! Там ще се види кой какъв е ! Ако стадиона е пълен.. явно е имало смисъл от всички теми до тук.. !
3.Няколко приятели идват от Англия специялно за мача... според теб... те фенове ли са на Националния ни отбор ? Другите фенове ли са.. те идват само и само да са като останалите.. след мача ще коментират,както и останалите... ще влезнат в различни Форуми,както и останалите... но.. няма да запомнят тази победа над Ейре ( поне така се надявам ) ... както ще я запомнат по-старите и истинските фенове ! ( дадох пример с мой приятели )
4. Вместо да направиш тема.. която не прилича на другите..която ще има по-голям смисъл.. ти направи тази тема.. защо примерно не направи : Пеите за България.. не за "Шампиона" !
За мен това е смислена тема...

- F.R.A.N.K.Y
- Контакти:
в събота мачкаме яко 3:0 

ас не съм Българин обичам България и желая от сърце да победи в събота и да ваврви напред в борбата за световното 2010 желая ви успеx Българи
gazmendii написа:ас не съм Българин обичам България и желая от сърце да победи в събота и да ваврви напред в борбата за световното 2010 желая ви успеx Българи
Благодариме ти,приятелю
110 години любов!