Защо Ники Михайлов, а не Георги Петков?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Защо Ники Михайлов, а не Георги Петков?
Абе само аз ли недоумявам защо е повикан синът на президента на БФС, при положение, че има далеч по-качествени вратари от него. А ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ НАЙ-ДОБРИЯТ НИ ВРАТАР Е НАПЪЛНО ЗДРАВ - ГЕОРГИ ПЕТКОВ! ДОБРЕ ДЕ, ТОВА ВЕЧЕ Е НАГЛОСТ, аз ли не съм наред или Мъри тенденциозно не вика Петков в националния!
Re: Защо Ники Михайлов, а не Георги Петков?
yasen написа:Абе само аз ли недоумявам защо е повикан синът на президента на БФС, при положение, че има далеч по-качествени вратари от него. А ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ НАЙ-ДОБРИЯТ НИ ВРАТАР Е НАПЪЛНО ЗДРАВ - ГЕОРГИ ПЕТКОВ! ДОБРЕ ДЕ, ТОВА ВЕЧЕ Е НАГЛОСТ, аз ли не съм наред или Мъри тенденциозно не вика Петков в националния!
Ти сам си отговори на въпроса! Със синове и зетове толкова!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Е как защо?Гошо вратаря да не е Ники Ферарито. Когато и петков си купи Червено конче ...тогава. 

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Все резерва на Иванков ще е.
Извикан е Ники Михайлов, тъй като Петков не бе пази повече от месец и вероятно е загубил част от формата си.
Извикан е Ники Михайлов, тъй като Петков не бе пази повече от месец и вероятно е загубил част от формата си.

PFC Litex написа:Все резерва на Иванков ще е.
Ти луд ли си?! Кой ще е резерва на Иванков?! Петков ли?! Петков е с две класи над Иванков, не знам дали знаеш, но целия стадион трепери, когато Иванков е на вратата, сигурен съм, че и пред екрана е така!
и още нещо... защо трябва Иванков да направи фрапантна грешка, която да ни коства класиране на Мондиал, че да се осъзнае Мъри, че ПЕТКОВ Е НАЙ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА ВРАТАР НА НАЦИОНАЛНИЯ! Да не дава Господ, такива грешки на Иванков, но мисля, че той вече си прехвърли отдавна лимита на безумни грешки!
-
- Контакти:
PFC Litex написа:Все резерва на Иванков ще е.
Ха ха много интересно,загубил бил формата си,бъзикаш се нали......
Ники няма да е в отбора само е контузен. Това трябва да ви е ясно. Даже и това не е гаранция. Съдейки по появата на Гонзо в мача с ЦСКА... Така че Ники Михайлов -национал, национал...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Това момче - Ники, е най-смешния вратар, който България е имала. Айде да не се изказвам и за умствения му багаж..
blue_ power1 написа:PFC Litex написа:Все резерва на Иванков ще е.
Ха ха много интересно,загубил бил формата си,бъзикаш се нали......
Тук говорим за резервния вратар

Титуляр е Иванков. Вероятността да се контузи по време на мача е много малка.
На мен ми е интересно да разбера, какъв е смисъл на тази тема