Защо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Защо?
Много ми е чудно,защо затворихте темата *Голямата измама* от nikolay_?Една тема,която според мен беше доста интересна,а и се водеше полемика по един нормален начин.Просто някой трябваше да се направи на интересен,незнайно защо?!Ами после се чудите,хората не взимали дейно участие в интелигентните теми...Много моля,който е отговорен за това,да ми обясни,аргументирано,защо направи тази глупост,да затвори хубавата тема!
Save Ukraine!
Re: Защо?
Ясно...Така си и знаех,че никой не може да даде нормално обяснение на това.За тези,които се чудят,за какво говоря,нека погледнат въпросната тема.
Save Ukraine!
Аз и там казах.....за мен темата не струваше, и правилно са я затворили ! Мое мнение !
КЪДЕ ДА Я ТЪРСЯ ТАЯ ТЕМА.... ДАЙ ЛИНК
То не е някаква *супер-тема*,ама беше интересна все пак и според мен просто някой си превиши правомощията и я прекъсна,без никакво нормално основание за това.Това ме подразни,защото сума ти и тъпи теми са оставяни да се развиват...
Save Ukraine!
goteborg написа:То не е някаква *супер-тема*,ама беше интересна все пак и според мен просто някой си превиши правомощията и я прекъсна,без никакво нормално основание за това.Това ме подразни,защото сума ти и тъпи теми са оставяни да се развиват...
прав си Тъпо е било да я заключват най малкото защото се е водил диалог и понеже един двама не са я харесали и се появява "Бижутера" и хоп по най тъпия начин(нито защо, нито нищо)

Ахахаха сега се сещам бъди готов и тази да я заключат

goteborg написа:Много ми е чудно,защо затворихте темата *Голямата измама* от nikolay_?Една тема,която според мен беше доста интересна,а и се водеше полемика по един нормален начин.Просто някой трябваше да се направи на интересен,незнайно защо?!Ами после се чудите,хората не взимали дейно участие в интелигентните теми...Много моля,който е отговорен за това,да ми обясни,аргументирано,защо направи тази глупост,да затвори хубавата тема!
От това, което прочетох /нищо не разбрах/ се вижда много ясно кой я е заключил - "Чугунолеяра"...

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!