Ето и списък на повиканите играчи за предстоящото азиaтско турне:
Вратари: Николай Михайлов (Твенте, Хол), Владислав Стоянов (Лудогорец), Пламен Илиев (Левски), Михаил Иванов (Левски)
Защитници: Илия Миланов (Литекс), Александър Александров (Черно море), Иван Иванов (Партизан, Сър), Георги Терзиев (Черноморец), Петър Занев (Волин Луцк, Укр), Веселин Минев (Ботев Пловдив), Йордан Минев (Лудогорец), Радослав Димитров (Славия)
Полузащитници: Владимир Гаджев (Левски), Георги Илиев (Черно море), Светослав Дяков (Лудогорец), Георги Миланов (Литекс), Стефан Велев (Левски), Христо Златински (Локомотив Пловдив), Станислав Манолев (Фулъм, Анг),
Нападатели: Спас Делев (ЦСКА), Емил Гъргоров (Лудогорец), Илиан Мицански (Инголщадт, Гер), Валери Божинов (Виченца, Ит), Ивелин Попов (Кубан, Рус)
Александър Александров (мисля, че е викан и преди, но няма записан мач за национала) и Михаил Иванов са дебютантите.
Аз лично одобрявам избора на Пенев, но може би нямаше да е зле да видим и повече нови лица. Футболисти като Сандански и Абушев си струва да се пробват в такъв тип контроли. Прави ми впечатление, че пак липсва Цветков (най-резултатният българин в "А" група), а Тонев предполагам, че е контузен.
Какви са вашите очаквания за тези двубои?
Убеден съм, че в най-лошия случай ще постигнем равенство и победа. Япония ще сa интересен тест за нас, тъй като са с единия крак на световното в Бразилия и евентуалният ни съперник на баража ще е горе-долу от техния калибър. Не е коректно да се говори за мачкания и разгроми, но казахите не би трябвало да са кой знае какъв препъникамък, атакуващите ни играчи ще са в състояние да се развихрят срещу тях.
Проверки с Япония и Казахстан (30-ти май и 4-ти юни)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Бисер Шматков
- Контакти:
Re: Проверки с Япония и Казахстан (30-ти май и 4-ти юни)
В мача с Казахстан ще играят двама от по-слабите вратари по едно полувреме.С Япония другите двама.На мястото на Божинов можеше да се извика Хазуров от Лиерс.Страхил Попов от Литекс можеше да се извика също и да се пробва като дефанзивен халф.Ясно е,че може да играе като центеален защитник.Може да се пробва и там с Иван Иванов като двойка .Изненадан съм че Тодор Неделев не е извикан.Вместо Гаджев можеше да викнат и Генчев от Лудогорец.Много по-борбен футболист и за мачовете с Италия може да бъде много полезен.На 32 е,но има безценен опит.Още повече двамата със Дяков са сработени тъй като играят в един отбор.Не съм доволен за избора на дефанзивен халф и нападател
---------------------------------------М.Иванов------------------------------
-------И.Миланов------------Терзиев------------И.Иванов-----------Р.Димитров
---------------------------------Дяков------С.Попов------------------------------------------
-----------Неделев------------------------И.Попов-------------------------Г.Миланов
---------------------------------------Хазуров-------------------------------------------
Бих искал да вида такъв отбор срещу Казахстан,но няма как да стане.
---------------------------------------М.Иванов------------------------------
-------И.Миланов------------Терзиев------------И.Иванов-----------Р.Димитров
---------------------------------Дяков------С.Попов------------------------------------------
-----------Неделев------------------------И.Попов-------------------------Г.Миланов
---------------------------------------Хазуров-------------------------------------------
Бих искал да вида такъв отбор срещу Казахстан,но няма как да стане.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Тонев няма да играе защото първенството в Полша свършва по-късно и няма как да го пуснат за контролите. И на мен ми се искаше да видя Абушев и Неделев в отбора но явно така е решил Л.Пенев все пак той е треньора.
Бием Казахстан и не губим от Япония.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Бисер Шматков написа:...Нападатели: Спас Делев (ЦСКА), Емил Гъргоров (Лудогорец), Илиан Мицански (Инголщадт, Гер), Валери Божинов (Виченца, Ит), Ивелин Попов (Кубан, Рус) група)
От петима извикани нападатели само един е титуляр в клубния си отбор. На всичкото отгоре са или в зряла или презряла футболна възраст. Какво да очаквам от този потенциал!?
Но така ще е, след като в нашите "грандове" играят по десетина чужденци /класата, която дават, всички я виждаме/ и тези чужденци побеждават младите ни таланти с "помощ" от безукорните ни съдии.
Можеше да извика онзи Венци Христов ли се казваше момчето от Берое, добро впечатление ми е правил като съм го гледал, за сметка на доказаното менте и некадърник Спас Делев, търкалящ се като буре по терена и позорно изгонен с шутове от турски опашкар 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Убеден съм, че в най-лошия случай ще постигнем равенство и победа. Япония ще сa интересен тест за нас, тъй като са с единия крак на световното в Бразилия и евентуалният ни съперник на баража ще е горе-долу от техния калибър. Не е коректно да се говори за мачкания и разгроми, но казахите не би трябвало да са кой знае какъв препъникамък, атакуващите ни играчи ще са в състояние да се развихрят срещу тях.[/quote]
Казахите не са Малта!
Реалните ми очаквания са за загуба и равен но се надявам на равен и победа!
Казахите не са Малта!

Реалните ми очаквания са за загуба и равен но се надявам на равен и победа!