ГОЛЕМА РАБОТА СА ТИЯ НАШИ ТАЛАНТИ.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ГОЛЕМА РАБОТА СА ТИЯ НАШИ ТАЛАНТИ.
АМ КВО СТАНА с големите звезди бе колев то не бе иван иванов че даже спорове абе мъри що гониш момчето то е новия бекенбауер правя този коментар без да съм гледал мача другата звезда виктор генев най добрия защитник в левски чакай бе чакай много бързо бе,лъчо балтанов видите ли онзи кокала не го бил пускал голям талант виданов най добрия талант за годината не съм сигурен дали е играл чипев тонев,м. огнянов да изброявам ли още,абе момчета та това е казахстан.и да не се сърдите пичове като ви оставят резерви в първия тим на отборите си.а на вас господа журналисти за статии по 40-50лв бройката не правите добро на младите.затова за първия отбор нема матриал.
LEVSKI_FOREVER
- comandosa1
- Контакти:
Re: ГОЛЕМА РАБОТА СА ТИЯ НАШИ ТАЛАНТИ.
Добре се справяш като за начинаещ, за сега с точките си на "ти". Хайде сега се опитай да използваш и Главни букви, и после да структурираш изречение.
- smash_the_reds
comandosa1 написа:Добре се справяш като за начинаещ, за сега с точките си на "ти". Хайде сега се опитай да използваш и Главни букви и после да структурираш изречение.
Ама то е толкова трудно

zlatan написа:АМ КВО СТАНА с големите звезди бе колев то не бе иван иванов че даже спорове абе мъри що гониш момчето то е новия бекенбауер правя този коментар без да съм гледал мача другата звезда виктор генев най добрия защитник в левски чакай бе чакай много бързо бе,лъчо балтанов видите ли онзи кокала не го бил пускал голям талант виданов най добрия талант за годината не съм сигурен дали е играл чипев тонев,м. огнянов да изброявам ли още,абе момчета та това е казахстан.и да не се сърдите пичове като ви оставят резерви в първия тим на отборите си.а на вас господа журналисти за статии по 40-50лв бройката не правите добро на младите.затова за първия отбор нема матриал.
Не мога да разбера защо трябва да се прави трагедия и да се вадят генерални изводи от един мач?На световното в САЩ-94г. не помните ли първия мач?Плюене,плюене,а после близане,близане така че недей толкова остро и критично.И на най великите отбори се е случвала и по някоя такава загуба.Ние българите сме царе на оплюването по-спокойно малко!!!
- jembajemba
- Контакти:
Титулярният състав на българите: Кирев, Генев, Иванов, Филипов, Балтанов, Дюлгеров, Чипев, Г. Иванов, Цветанов, Огнянов, Василев.
----------------------------------------------------------------
На хартия не е слаб отборът, не може да продължава така. Мисля че трудно може да се прави сравнение с първия мач на САЩ 94. Айде някой да ме убеди, че наще са изяли тревата от първата до последната минута, играли са като отбор и......... са паднали от Казахстан. Не съм гледал мача разбира се, не защото не исках, а защото не го даваха, но би трябвало да печелим срещу такива отбори.
----------------------------------------------------------------
На хартия не е слаб отборът, не може да продължава така. Мисля че трудно може да се прави сравнение с първия мач на САЩ 94. Айде някой да ме убеди, че наще са изяли тревата от първата до последната минута, играли са като отбор и......... са паднали от Казахстан. Не съм гледал мача разбира се, не защото не исках, а защото не го даваха, но би трябвало да печелим срещу такива отбори.
Да не правим трагедия-знаете как се играе в държави като Казахстан-съдията ги е подпирал вероятно и нашите са се стреснали.Това не е толкова трагично,за казахите е било на живот и смърт.Ще се класираме-първи мач е и има време да се оправят нещата.Важното е да се вземат необходимити поуки и адекватни решения.Малката загуба понякого се превръща в голяма печалба.
хаха то с тия наредени връзкарчета какво очаквате,днеска падат от Казахстан утре и Малта ще ги опука.
Лошото е,че тия след 2-3 години ще почнат да ми ги налагат и при големите и тогава ще гледаме загубата от Казахстан по телевизията.Ама по важното е да има синю и червено в национала както и послушен треньор пък резултатите те сами ще си дойдат.

Лошото е,че тия след 2-3 години ще почнат да ми ги налагат и при големите и тогава ще гледаме загубата от Казахстан по телевизията.Ама по важното е да има синю и червено в национала както и послушен треньор пък резултатите те сами ще си дойдат.
А бе,Златане,ти да не си от Мировяне? Много ми мязаш по правопис на един известен жител на това селище!
Той завалията не ползва запетайки и точки!
Да е жив и здрав цял живот!!!

За всички ,които са на ти с Българския правопис и правоговор ,защото в темата ми това е било главното.Аз не споря за отличник в това отношение ама пичове по добре отивайте да играете не се сърди човече с мама и татко ,защото футбола не е за вас.А да паднеш от КАЗАХСТАН оправдание просто няма.И накрая един въпрос От кога даваме шанс на младите звезди?-айде стига.
LEVSKI_FOREVER
Какво толкова е станало? Нашите младежи пак са паднали, нищо ново...
Според мен, за тях трябва да се пуска тема само при победа! Няма да често, но това е дереджето на футбола у нас. По-лесно и изгодно е да дадеш 200000 евро за анонимен чужденец, отколкото да изградиш нов терен или изпратиш няколко млади специалисти за обучение в реномирана треньорска школа.
Според мен, за тях трябва да се пуска тема само при победа! Няма да често, но това е дереджето на футбола у нас. По-лесно и изгодно е да дадеш 200000 евро за анонимен чужденец, отколкото да изградиш нов терен или изпратиш няколко млади специалисти за обучение в реномирана треньорска школа.