ИМА ЛИ БГ ЗАЩИТНИЦИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

ИМА ЛИ БГ ЗАЩИТНИЦИ

Мнениеот zlatan » 02 апр 2009 13:46

АЗ няма да давам акъл на мъри,просто за мен ще изнеса в тази тема защитниците които има нашия отбор.започвам с централните-които той вика томашич,стоянов топузаков.тук е ясно че трябва алтернатива акои са мое мнение.за тунчев е ясно той си е титуляр,в.илиев незнам какъв е проблема между тях ,но в името на бг да си стиснат ръцете,а.караславов може би трябва да го видим това момче,за к.котев също трябва да се помисли,това е което имаме другото е пълнежи мениджъри.ОТЛЯВО направо сме зле,трагедия-със миланов няма да стане,но но със кишишев също сме далеч от истината иначе той доказа че може да помогне,манолев-перфектен час по скоро чужбина,алтернативи-м венков преди даваше големи надежди,двамата миневи също може да бъдат пробвани,ами това е.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: ИМА ЛИ БГ ЗАЩИТНИЦИ

Мнениеот mike28 » 02 апр 2009 14:09

Добре, че не даде акъл.
Виж сега какво мисля аз- когато халфовата линия я няма никаква, ако ще и най- добрите защитници да имаш- файда никаква- вчерашния мач на Италия е доказателството.
Едно време имахме Балъков, Лечков, Милен Петков, Ивайло Йорданов, защита ни бе Хубчев, Трифон Иванов, Киряков, Цанко Цветанов и Златко Янков- Фара. Я ми кажи колко от тези играчи са играли само във вътрешното ни първенство?
Виж и сегашната ни защита- ако играят в чужбина, то това е в държави на изток от нас.
Просто тези момчета които сега ги въртят отзад, а и халфовата линия , могат да имат по-голям талант от геройте от САЩ 94, но нямат хъс,спортна злоба и манталитет, за тактическа подготовка и отборен дух няма да говоря...

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 02 апр 2009 14:13

ИСТИНАТА Е, ЧЕ СИЛНИ ЗАЩИТНИЦИ НЯМАМЕ, КОЛКОТО И ДА Е ЖАЛКО :cry: :cry:

Това е истината, това кара и Мъри да експериментира. Иначе си мисля:
Миланов, Томашич, Тунчев, Манолев

въпреки, че горе изброените редуват силен с няколко слаби мачове (Манолев-реално изигра само едно първо полувреме в Ирландия, Миланов-играе с огромно желание и има добра техника, но центриранията са му .....,Томашиш и Тунчев могат да са добра преграда, яки и могат да обират високите топки, ако се подсигуряват и добре....)
и така, а относно Ив. Иванов-след 2 години може, ама сега е още много зелен и прави глупави грешки :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 02 апр 2009 14:20

Иванов,правил грешки, а Живко? Той направо си не може! По елементарен начин го разминават, в напечени моменти няма психика, пък и обича елементарни дузпи да прави!
Последна промяна от hlucho на 02 апр 2009 14:23, променено общо 1 път.
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 02 апр 2009 14:22

Последните ги убиха на Шипка а новите попълнения от Сърбия и Гана още не са дошли! Ма няма страшно веднага щом научат правилата на Футбола ще ги натурализират и ще ги пуснат в игра! :D :D :D
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 апр 2009 14:26

Има: А.Александров /Ч.Море/ - бе викан в Насионала,но не влезе в игра :idea:

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 02 апр 2009 14:26

Има само един ход-Виктор Генев.Най-добрия и най-перспективния БГ защитник в нашето първенство.Може и Асен Караславов да се викне,със сигурност е по-добър от Илиян Стоянов и Валъо Илиев. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 02 апр 2009 14:42

Трябва да се викат при мъжете Генев,Иванов и Виданов да се пробват а треньорите им трябва да ги задължат със закон да ги пускат редовно за да натрупат опит.Това са единствените защитници от тези които съм гледал и ми правят добро впечатление а за Александров и Караславов не съм им гледал мачове и не мога да коментирам.

Потребителски аватар
chekora
Контакти:

Мнениеот chekora » 02 апр 2009 14:55

donpacko написа:Трябва да се викат при мъжете Генев,Иванов и Виданов да се пробват а треньорите им трябва да ги задължат със закон да ги пускат редовно за да натрупат опит.Това са единствените защитници от тези които съм гледал и ми правят добро впечатление а за Александров и Караславов не съм им гледал мачове и не мога да коментирам.

Да обаче ние сме майстори да им убиваме самочуствието и после се ваикаме че нямаме добри млади футболисти
ЧЕРВЕНА ЗОНА Изображение
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 02 апр 2009 14:58

zlatan написа:АЗ няма да давам акъл на мъри,просто за мен ще изнеса в тази тема защитниците които има нашия отбор.започвам с централните-които той вика томашич,стоянов топузаков.тук е ясно че трябва алтернатива акои са мое мнение.за тунчев е ясно той си е титуляр,в.илиев незнам какъв е проблема между тях ,но в името на бг да си стиснат ръцете,а.караславов може би трябва да го видим това момче,за к.котев също трябва да се помисли,това е което имаме другото е пълнежи мениджъри.ОТЛЯВО направо сме зле,трагедия-със миланов няма да стане,но но със кишишев също сме далеч от истината иначе той доказа че може да помогне,манолев-перфектен час по скоро чужбина,алтернативи-м венков преди даваше големи надежди,двамата миневи също може да бъдат пробвани,ами това е.

Ами има още-Александров от Черно море показва качества.Иван Иванов къде го заббравяш,а Данчо Тодоров същио е вариант-видя се вчера ,че се включи много добре.
Изображение

Върни се в “Национален отбор”