ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ
някой има ли информация колко билети са продадени до момента и горе-долу колко ще са запалянковците на мача утре?
- bai Momchil
- Контакти:
Re: ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ
Не повече от 7-8 хиляди, предвид ранният час и очертаващият се дъжд.
- goalkeeper
- Контакти:
Не знам колко са, но одеве ходих и за В сектор пак са скрили билетите, защото не вярвам целия сектор да е продаден и да са останали само за блока, който е до Б сектор.
Иначе много интересно е решението за цветовете по сектори. Хем не искат да се делим на отбори, пък за Б сектор са сини, а за Г - червени...
Иначе много интересно е решението за цветовете по сектори. Хем не искат да се делим на отбори, пък за Б сектор са сини, а за Г - червени...

И аз съм съгласен за цветовете на билетите. Ама нали си знаем ....БФС.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Не знам колко са, но одеве ходих и за В сектор пак са скрили билетите, защото не вярвам целия сектор да е продаден и да са останали само за блока, който е до Б сектор.
Може би са прави да ги делят.Все ще се намерят лекета да избиват комплекси,ако ги съберат

В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- anna_munda
- Контакти:
Пичове как мислите , дали ще има билети за мача утре към обяд (за сектори Б и Г)??? Защото утре ще идвам към столицата

- goalkeeper
- Контакти:
Взех си за В в неделя. Исках средата и ми дадоха в средата. В смисъл, че имаше много. Дали са ги скрили, не знам, защото за два дни да продадат цял сектор си е сериозно и щяха да се видят опашките, а такива няма. Някъде четох, че били отпечатани 20 000 и при успех в Ейре шели да отпечатат още. Само не се знае под "успех" какво разбират 

За сектор А-15 лева, за секторите Б и Г-5лв., а за В по 10 лева.
Това струват ли ви се реални цени, за моментвото ни състояние? На мене, не!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- Синя окупация
hlucho написа:За сектор А-15 лева, за секторите Б и Г-5лв., а за В по 10 лева.
Ако искат стадиона поне на половина да се напълни трябва да пуснат цени на билетите 2-3 лв.
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.