РингТВ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

РингТВ

Мнениеот LSFC1914 » 30 мар 2009 20:05

Пуснете си РингТВ и слушайте внимателно коментара на Майкъла.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: РингТВ

Мнениеот mike28 » 30 мар 2009 20:24

Това да го гледат разбирачите от форума, дето само плюят и критикуват- за тях се отнася.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 мар 2009 20:26

mike28 написа:Това да го гледат разбирачите от форума, дето само плюят и критикуват- за тях се отнася.

Не съм сигурен, но май визираш конкретни хора, или бъркам?! :shock:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 30 мар 2009 20:30

mike28 написа:Това да го гледат разбирачите от форума, дето само плюят и критикуват- за тях се отнася.

Аз затова и пуснах тази тема :)

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 30 мар 2009 20:34

Не, не визирам конкретни хора. Визирам това, че трябва да се спре тази злоба към националния треньор, независимо кой е той. Майкъла дето е заклет цесекар каза много реално нещата . Не може при условие, че нямаме база за националния, нямаме добро първенство, нямаме школи, най- добрия играч във вътрешното първенство е Кривия, който е на 35 години, всичките добри нападатели- Божинов, Петров, Бербатов да са ти контузени, да играем срещу корав съперник и да плюеш нон-стоп треньора.

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 30 мар 2009 20:40

Е тоя Майкъла какво му бърка в г*за пустия град Ловеч, не ми е ясно, слушам му коментарите и не му прави чест да обижда цял един град по този начин! Коментира за липсата на публика и това си е един омагьосан кръг за полемики! Е Ботев или Локо Пд. като имат такива големи публики, да не би случайо да са изключително силни и постоянно в челните места отбори ;) Хубаво в Ловеч ходим по "500" на мач...ама срещу Левски или ЦСКА ли ? Еми срещу Беласица в понеделник в 13 ч. колко да отидат...?! И какво, малките градове да нямат право на малко футболна радост?! Както и да е , като изключим язвителните му коментари по повод Ловеч и Литекс в частност, Майкъла казва доста истинни неща :arrow:
Изображение

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 30 мар 2009 20:43

mike28 написа:Не, не визирам конкретни хора. Визирам това, че трябва да се спре тази злоба към националния треньор, независимо кой е той. Майкъла дето е заклет цесекар каза много реално нещата . Не може при условие, че нямаме база за националния, нямаме добро първенство, нямаме школи, най- добрия играч във вътрешното първенство е Кривия, който е на 35 години, всичките добри нападатели- Божинов, Петров, Бербатов да са ти контузени, да играем срещу корав съперник и да плюеш нон-стоп треньора.

Май само ние с теб гледаме.И след малко пак ще е същото.Ще се плюе по треньора и по футболистите,както каза Мъри на пресконференцията.
Появи се информация,че при евентуално отсъствие на Божинов от групата ще получат повиквателно Гонзо или Йовов.Още не се е появила такава тема,очаквам скоро да се появи и да почнат да плюят срещу Мъри.
Аз като съм заклет левскар и все едно да се каже,че мразя "червените" ,които са в националния отбор,няма да ги освирквам като са с националната фланелка.Когато играят на клубно ниво тогава може да ги освирквам.
Надявам се това да го разберат и останалите потребители.

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 30 мар 2009 20:45

Майкъла е пълен смешник, не знам какво му слушате "коментара". Не го казвам защото е цесекар, за защото не може да върже две думи. Той свързва всички проблеми (дори временните или несъществуващите) с някакви централни проблеми в държавата, като липсата на бази. Ми то от 1994 базите са си същите, а и плюс това не видях на Царско Село да им е зле на трениращите. Това не е голямата липса, която 100% ще възроди българския футбол. И повтаря едни и същи глупости и клишета, без да е информиран грам (което ме изумява, все пак е футболист уж....). Аз съм оптимист за националите, но Майкъла просто е изключително прост, не мога да разбера какво му се кланяте. :D

Борето Касабов по-рано днеска даде къде-къде по-добър анализ :roll:

А и стига с това "не са подкрепяни". Еми извинявай, ама след онова 6:1 и аз се заклех повече да не стъпя на стадиона ако не си оправят играта. Ето че си я оправиха и сряда съм там
Последна промяна от puhisamolevski на 30 мар 2009 20:49, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 30 мар 2009 20:45

Не искам да споря, но ми се струва, че не разбра какво точно каза относно Ловеч. Той каза, че Ганчев дава мило и драго за този отбор, когото му поискат докарва, а в крайна сметка на стадиона ходят 500 човека. Все пак града има 40 000 население, заедно със селата в околноста минава 55 000 и не е нормално да ходят толкова малко хора.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 30 мар 2009 20:47

puhisamolevski написа:Майкъла е пълен смешник, не знам какво му слушате "коментара". Не го казвам защото е цесекар, за защото не може да върже две думи. Той свързва всички проблеми (дори временните или несъществуващите) с някакви централни проблеми в държавата, като липсата на бази. Ми то от 1994 базите са си същите, а и плюс това не видях на Царско Село да им е зле на трениращте. И повтаря едни и същи глупости. Аз съм оптимист за националите, но Майкъла просто е изключително прост, не мога да разбера какво му се кланяте. :D

Борето Касабов по-рано днеска даде къде-къде по-добър анализ :roll:

Мислиш ли, че имаш неговия опит? Играл ли си и 1 мач на професионално ниво? Аз не чух нито една лъжа или глупост в думите му, хем съм уж божкем левскар, да не говоря, че тоя винаги съм го смятал за пич.

Върни се в “Национален отбор”