МИСЛЯ СИ ДАНЧО МИНЕВ ДА Е ЛЯВ БЕК.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
МИСЛЯ СИ ДАНЧО МИНЕВ ДА Е ЛЯВ БЕК.
ДА ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ и си мисля че е добър ход момчето го бива и е типичен ляв бек.нападатели не са нужни щото божинов 100% ще играе.мисля че данчо няма да подведе мъри.вариант пелето отляво кишишев в средата е загуба защото пелето и стилян се допълват много добре, а киш няма да издържи цял мач.давайте мненията си моля!
LEVSKI_FOREVER
- loko_sofia1929
- Контакти:
Re: МИСЛЯ СИ ДАНЧО МИНЕВ ДА Е ЛЯВ БЕК.
Аз мисля 4е Мишо Венков или Петър Занев са по добрия избор.

ПОНЕ за тоя мач е идеален, защото е и много офанзивен, което ще е от полза срещу коравите кипърци. Дано се усети Мъри, ама съмнително
Сигурно още някой пенсионер ще викне, мисля си Пажин дали няма да успее да преквалифицира за ляв бек 
А сериозно, най-вероятно Кишишев ще играе пак като ляв бек.

А сериозно, най-вероятно Кишишев ще играе пак като ляв бек.
Последна промяна от veseo на 30 мар 2009 11:39, променено общо 1 път.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Проблема на Мъри е, че трябва да угажда и на бившия и на настоящия работодател! В момента се викат играчи в нац. отбор,на които в последствие и м се търси пост на, които да играят! Зетя ляв бек
!

Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Ми...като за начало той е десен бек и никога не съм го виждал дали може да играе отляво и няма достатъчно опит. Но все пак не е лош футболист. Кишишев добре се включи срещу Ирландия и мисля, че той трябва да заеме поста ляв бек, а Станислав Манолев е просто идеалния вариант за дясната зона. Това момче ще стане много добър футболист, ако се махне навреме от България 

добре трябва ли сега да обиждаме национали hlucho за теб имам добро мнение гледаш реално на нещата но миланов ли е виновен че го слагат ляв бек.сега търсим вариант ляв бек не зетове чичови и т н.
LEVSKI_FOREVER
Ще изкажа по особено мнение за Станислав Манолев. За мен това момче става за Офанзивен халф от дясно, но не и за бек. Пробиха го поне 3-4 пъти само 2рото полувреме. Определено в защита не се справи на ниво, но това си е само мое мнение. Според мен Тодоров като десен бек и пред него Манолев ще е по добрият вариант
Рогат Минев е десен бек,а там си сложете например Лусио Вагнер.
Enravota написа:Ще изкажа по особено мнение за Станислав Манолев. За мен това момче става за Офанзивен халф от дясно, но не и за бек. Пробиха го поне 3-4 пъти само 2рото полувреме. Определено в защита не се справи на ниво, но това си е само мое мнение. Според мен Тодоров като десен бек и пред него Манолев ще е по добрият вариант
това не е особено мнение а факт, ако гледаме голите факти всички пробиви на Ейре бяха през зоната на Манолев, там стана и фала, който Илиян Стоянов направи, и доста пъти същия Сотянов тичаше да покрива там което оголва средата
stg333 написа:Enravota написа:Ще изкажа по особено мнение за Станислав Манолев. За мен това момче става за Офанзивен халф от дясно, но не и за бек. Пробиха го поне 3-4 пъти само 2рото полувреме. Определено в защита не се справи на ниво, но това си е само мое мнение. Според мен Тодоров като десен бек и пред него Манолев ще е по добрият вариант
това не е особено мнение а факт, ако гледаме голите факти всички пробиви на Ейре бяха през зоната на Манолев, там стана и фала, който Илиян Стоянов направи, и доста пъти същия Сотянов тичаше да покрива там което оголва средата
дам момчето беше много полезно в офанзивен план , но в защита не свърши нищо , но пък важното е сега да трупа опит и самочуствие