МИСЛЯ СИ ДАНЧО МИНЕВ ДА Е ЛЯВ БЕК.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

МИСЛЯ СИ ДАНЧО МИНЕВ ДА Е ЛЯВ БЕК.

Мнениеот zlatan » 30 мар 2009 11:26

ДА ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ и си мисля че е добър ход момчето го бива и е типичен ляв бек.нападатели не са нужни щото божинов 100% ще играе.мисля че данчо няма да подведе мъри.вариант пелето отляво кишишев в средата е загуба защото пелето и стилян се допълват много добре, а киш няма да издържи цял мач.давайте мненията си моля!
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
loko_sofia1929
Контакти:

Re: МИСЛЯ СИ ДАНЧО МИНЕВ ДА Е ЛЯВ БЕК.

Мнениеот loko_sofia1929 » 30 мар 2009 11:35

Аз мисля 4е Мишо Венков или Петър Занев са по добрия избор. 8-) 8-) 8-)

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 30 мар 2009 11:38

ПОНЕ за тоя мач е идеален, защото е и много офанзивен, което ще е от полза срещу коравите кипърци. Дано се усети Мъри, ама съмнително :roll: Сигурно още някой пенсионер ще викне, мисля си Пажин дали няма да успее да преквалифицира за ляв бек :lol:

А сериозно, най-вероятно Кишишев ще играе пак като ляв бек.
Последна промяна от veseo на 30 мар 2009 11:39, променено общо 1 път.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 30 мар 2009 11:38

Проблема на Мъри е, че трябва да угажда и на бившия и на настоящия работодател! В момента се викат играчи в нац. отбор,на които в последствие и м се търси пост на, които да играят! Зетя ляв бек :mrgreen: !
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

elmnt
Контакти:

Мнениеот elmnt » 30 мар 2009 11:48

Ми...като за начало той е десен бек и никога не съм го виждал дали може да играе отляво и няма достатъчно опит. Но все пак не е лош футболист. Кишишев добре се включи срещу Ирландия и мисля, че той трябва да заеме поста ляв бек, а Станислав Манолев е просто идеалния вариант за дясната зона. Това момче ще стане много добър футболист, ако се махне навреме от България :)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 мар 2009 11:49

добре трябва ли сега да обиждаме национали hlucho за теб имам добро мнение гледаш реално на нещата но миланов ли е виновен че го слагат ляв бек.сега търсим вариант ляв бек не зетове чичови и т н.
LEVSKI_FOREVER

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 30 мар 2009 11:54

Ще изкажа по особено мнение за Станислав Манолев. За мен това момче става за Офанзивен халф от дясно, но не и за бек. Пробиха го поне 3-4 пъти само 2рото полувреме. Определено в защита не се справи на ниво, но това си е само мое мнение. Според мен Тодоров като десен бек и пред него Манолев ще е по добрият вариант

Leski fen

Мнениеот Leski fen » 30 мар 2009 12:02

Рогат Минев е десен бек,а там си сложете например Лусио Вагнер.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 30 мар 2009 12:17

Enravota написа:Ще изкажа по особено мнение за Станислав Манолев. За мен това момче става за Офанзивен халф от дясно, но не и за бек. Пробиха го поне 3-4 пъти само 2рото полувреме. Определено в защита не се справи на ниво, но това си е само мое мнение. Според мен Тодоров като десен бек и пред него Манолев ще е по добрият вариант

това не е особено мнение а факт, ако гледаме голите факти всички пробиви на Ейре бяха през зоната на Манолев, там стана и фала, който Илиян Стоянов направи, и доста пъти същия Сотянов тичаше да покрива там което оголва средата

Omynigo
Контакти:

Мнениеот Omynigo » 30 мар 2009 12:44

stg333 написа:
Enravota написа:Ще изкажа по особено мнение за Станислав Манолев. За мен това момче става за Офанзивен халф от дясно, но не и за бек. Пробиха го поне 3-4 пъти само 2рото полувреме. Определено в защита не се справи на ниво, но това си е само мое мнение. Според мен Тодоров като десен бек и пред него Манолев ще е по добрият вариант

това не е особено мнение а факт, ако гледаме голите факти всички пробиви на Ейре бяха през зоната на Манолев, там стана и фала, който Илиян Стоянов направи, и доста пъти същия Сотянов тичаше да покрива там което оголва средата

дам момчето беше много полезно в офанзивен план , но в защита не свърши нищо , но пък важното е сега да трупа опит и самочуствие ;)

Върни се в “Национален отбор”