Ами по - добре без звездите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bsokolov
Контакти:

Ами по - добре без звездите

Мнениеот bsokolov » 29 мар 2009 16:15

Лично мое мнение е, че националите играят поне 2 пъти по-добре без Бербатов, М. Петров и тн... , може би това се дължи на факта, че тези момчета имат желание имат сила и хъс да играят за България , неискам да обиждам Бербатов - да той найстина е голям футболист но няма ниакаво желание в нацилналния - ужасно апатичен е ! Незнам вие как мислите

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Ами по - добре без звездите

Мнениеот cska_90 » 29 мар 2009 16:18

bsokolov написа:Лично мое мнение е, че националите играят поне 2 пъти по-добре без Бербатов, М. Петров и тн... , може би това се дължи на факта, че тези момчета имат желание имат сила и хъс да играят за България , неискам да обиждам Бербатов - да той найстина е голям футболист но няма ниакаво желание в нацилналния - ужасно апатичен е ! Незнам вие как мислите

Ами просто не съм съгласен.Видя се че последния мач с Швейцария Бербо игра много добре и с желание.Ако играеха Тунчев, Бербо, Марто, Янков и Божинов тези отиваха на тройка.
Изображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 29 мар 2009 16:19

Абе стига сте отваряли нова тема с всеки пост. Има толкова теми за националите. Направо станах кривоглед вече. :D

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 29 мар 2009 16:25

не съм съгласен, че сме играли по-добре без звездите. Просто отбора вече е друг с Мъри и Наско, и няма как да не ви се струва че играем по-добре, но не е защото Бербатов и Петров ги няма. Аз си мисля, че с тях двамата и с Тунчев в защита ставаме много сериозен отбор!

lordniki
Контакти:

Мнениеот lordniki » 29 мар 2009 16:39

Видя се че играхме горе долу добре, но нямаше кой да вкара. Ако Митко или Валери играеха щяхме да се справим още по-добре!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 29 мар 2009 16:41

yasen написа:не съм съгласен, че сме играли по-добре без звездите. Просто отбора вече е друг с Мъри и Наско, и няма как да не ви се струва че играем по-добре, но не е защото Бербатов и Петров ги няма. Аз си мисля, че с тях двамата и с Тунчев в защита ставаме много сериозен отбор!

Определно!Само помислете ако Бербатов беше на мястото на Благо при онова положение през първото полувреме,дали нямаше да мушне гол?Или Петров да си действаше по крилото вместо тромавия Благо?При такава ситуация си ги биехме ирландците,кой каквото да казва. Верно, че Берабров е доста апатичен на моменти,но си има голов нюх и при такова чисто положение трудно пропуска.А с втори лидер в лицето на Мартин, редом до Стилян,ставаме още по силни и надъхани.На лято се надявам всички да са на линия, да са във форма и да си вземем мачовете.
Изображение

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 29 мар 2009 16:49

Пълни глупости.Ако вчера звездите играеха ирландските чобани щяха да инкасират минимум 3-4 гола.БЕРБА и да седне на столче в центъра на терена пак всява паника.Имаме един от най-класните нападатели в света и да било по-добре без него?ПЪЛНИ,ПЪЛНИ ТЪПОТИИ,ЛЕФСКАРСКИ СМЕШКИ.БЕРБА е комбинативен играч,а с тез глупаци Телкийски,Велизар какъв пас може да размени?Каква комбинация да направи,като те са пълни смешници и от футбол хал хабер си нямат?МАРТО ПЕТРОВ пък винаги е играл на ниво и винаги на 110%.....да припомням ли как ряза сам румънците,холандците....айде спрете с вашите простотии!БЕРБА си има кариерата,заплатата и мястото в един от най-големите отбори на света,най-лесно му е да се откаже от Национала....това се опитват да направят жалките тъпанари,журналистическите подлоги на един отбор.ТЕ ПРОСТО НЕ МОГАТ ДА ПРЕЖИВЕЯТ,ЧЕ ИМА ТАКЪВ ГОЛЯМ ИГРАЧ В БЪЛГАРИЯ!МИЖИТУРКИ!!!Жалко,че има фенове дето им се връзват,смях!Ами да извадим и Стилян,току-виж сме станали Световен шампион тогава :D
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

pepeto_87
Контакти:

Мнениеот pepeto_87 » 29 мар 2009 17:00

ти нормален ли си.ТЕ юнаитед са стреснати от липсата на Бербатов,пак камо ли за нашия смешно национално отборче, я бегай да се прегледаш :P :P :P :P

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 29 мар 2009 17:08

Прави ми впечатление, че когато ги няма Мартин и Бербатов стилиян прави бахти добрите мачове! Иначе съм съгласен, че е по-добре да са там, но с Бербатов играем много еднотипно което естествено е проблем на треньорско ниво, а не проблем с Бербатов! Все пак снощи беше в пъти по-добре от времето при "отличника" Марков!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 мар 2009 17:17

Sleepwalker написа:
yasen написа:не съм съгласен, че сме играли по-добре без звездите. Просто отбора вече е друг с Мъри и Наско, и няма как да не ви се струва че играем по-добре, но не е защото Бербатов и Петров ги няма. Аз си мисля, че с тях двамата и с Тунчев в защита ставаме много сериозен отбор!

Определно!Само помислете ако Бербатов беше на мястото на Благо при онова положение през първото полувреме,дали нямаше да мушне гол?Или Петров да си действаше по крилото вместо тромавия Благо?При такава ситуация си ги биехме ирландците,кой каквото да казва. Верно, че Берабров е доста апатичен на моменти,но си има голов нюх и при такова чисто положение трудно пропуска.А с втори лидер в лицето на Мартин, редом до Стилян,ставаме още по силни и надъхани.На лято се надявам всички да са на линия, да са във форма и да си вземем мачовете.

Берабров е добър -да :D :D :D :D :D :D :D :D
Майтап -да не се ободиш сега и аз ги правя тези грешки от бързане.
Изображение

Върни се в “Национален отбор”