Михайлов:За пръв път съм спокоен преди мач
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Михайлов:За пръв път съм спокоен преди мач
Еми как няма да е спокоен
Спокойни са тези които не ги интересува националния отбор. За мен той е един от основните виновници за футбола ни в момента. Когато стана президент имах голями очаквания, но като го видях какво леке е си промених мнението. И това че не е имало достатачно пари за чужд треньор - пълна смешка, няма защото върху чужд треньор не могат да въздействат и не им е удобен!

Последна промяна от Бижутера на 28 мар 2009 13:06, променено общо 1 път.
Причина: Оправено заглавие
Причина: Оправено заглавие
Re: БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ: ЗА ПРЪВ ПЪТ СЪМ СПОКОЕН ПРЕДИ МАЧ
Това че е няма пари за чужд треньор може и да е вярно, защото основно БФС и националния отбор се издържа от рекламодатели. В един вестник наскоро четох, как Румънския футболен съюз само за 1 година от рекламодатели изкарват около 7-8 милиона евро, Сърбия даже беше още повече. А ние някакви си 2 милиона ЛЕВА, които сега заради финансовата криза ще ли да намалеят. Ама националните им отбори играха на световно, европейско. Даже Хърватска имаха сключен договор за 4 години с Мобилен оператор за 20милиона евро. Просто за какво говорим. Ама наще футболисти, какво им дреме за националния, нали те изкарват пари от клубовете ама иначе да се помага за ДЮШ еми то тази помощ става, като се печелят повече пари.
А отностно Боби ще е спокоен понеже ще ги бием.
А отностно Боби ще е спокоен понеже ще ги бием.
Странно изказване на Боби! Човек трябва да има железни нерви или да е тапир за да е спокоен за този мач!
Аз бях спокоен само когато играем срещу Швеция- винаги знае, че ще паднем, но и винаги се надявах да бием!
Аз бях спокоен само когато играем срещу Швеция- винаги знае, че ще паднем, но и винаги се надявах да бием!

Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Как няма да си спокоен като знаеш че ще паднем! Или се опитваш да внесеш косвено някакво спокойствие и у футболистите и феновете, но аз лично съм силно притеснен за предстоящия труден мач мисля че равния ще е успех за нас срещу борбените ирландци
А бе докога Живко Миланов ще играе в националния? Нали се разбрахме, че това момченце нестава. Кой малоумник го повика отново?
- comandosa1
- Контакти:
Шефа е спокоен, щото е на ясно как ще свърши мача, той си познава стоката. Интересно ми е друго, как може да каже че още не бил говорил с тях, ама видиш ли бил уверен в победата. Националите са тук 5 дена и той не е намерил време да отиде да ги види, да попита как са, да ги надъха с премийка или с нещо друго, но предполагам е имал по-важна работа все пак е президент.
Това за парите е вярно, наистина БФС няма пари, просто всеки лев който е над минималния бюджет на съществуване се източва на където трябва. Те депутати и министри крадат милиони и милярди, какво остава за някви мижави парици от БФС 500-600 хиляди кой ти ги брои че потънали някъде.
Има и друг вариант за спокойствието на Михайлов, ако е уредил съдията. Успех!
Това за парите е вярно, наистина БФС няма пари, просто всеки лев който е над минималния бюджет на съществуване се източва на където трябва. Те депутати и министри крадат милиони и милярди, какво остава за някви мижави парици от БФС 500-600 хиляди кой ти ги брои че потънали някъде.
Има и друг вариант за спокойствието на Михайлов, ако е уредил съдията. Успех!
Честно да ви кажа и аз съм спокоен. Чака ни много тежък двубой, но все ми се струва,че ще победим.Горе главата лъвове (flag:bg).
Еми как няма да е спокоен като знае, че и така, и така ще паднем 

Всички сте прави по принцип,но от чисто статистическа гледна точка,серията от равенства все някога трябва да свърши.Ирландците са под по-голямо напрежение,защото имаме мач по-малко от тях и трябва да бият,за да са спокойни.А наште са пердета и с повече разум и хладнокръвие можем и да хвърлим бомбата.А че Боби и Лечков си направиха частно БФС,спор няма.Провалът им е тотален,а Сливен в първия кръг си дойде в Пловдив със съдиите.
- florentin_petre
- Контакти:
E как няма да е спокоен, спокоен ще е и ние трябва да сме спокоини, дори ви предлагам да се НАСПИМ СПОКОЙНО, щото утре няма да можем да спим, дай Боже да е за хубаво за другото не ми се мисли.......
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s