Чавдар Янков, Радостин Кишишев, Илиян Стоянов
Мое лично мнение. Чавдарчето твърда резерва във второразряден немски отбор, Кишишев освободен от третодивизионен английски, Илиянчето в Санфрече Хирошима отборче от втора дивизия на Япония нямам думи.
Най - слабите футболисти в националния ни по футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Най - слабите футболисти в националния ни по футбол
Забравяш Данчо Тодоров .... пълна дупка! Няма място в националния ...
FoRza Juve !! ForZa Vihren !!!
nacoooo написа:Забравяш Данчо Тодоров .... пълна дупка! Няма място в националния ...
замълчи си,че се излагаш
Прав е човека за Данчо Тодоров, един Йордан Минев е по-добър на пример.
За да съм честен трябва да кажа обаче, че и Живко Миланов не пада по- долу от Данчо тъча. Сложи ги на един кантар и ще заспят. Зетя=======Тъча (колко добре звуче само)
В момента Мъри спокойно можеше да наложи Веско и Йордан Миневи от ляво и дясно на защитата, ама за целта трябваше да ги пробва срещу Швейцария, сега вече е късно. Не може да се променя изцяло защитата преди може би най-важния мач. Тъй че ще гледаме изгъзиците на Зетко, той за десен защитник не става, а сега трябва да играе и ляв.... голям майтап.
За да съм честен трябва да кажа обаче, че и Живко Миланов не пада по- долу от Данчо тъча. Сложи ги на един кантар и ще заспят. Зетя=======Тъча (колко добре звуче само)
В момента Мъри спокойно можеше да наложи Веско и Йордан Миневи от ляво и дясно на защитата, ама за целта трябваше да ги пробва срещу Швейцария, сега вече е късно. Не може да се променя изцяло защитата преди може би най-важния мач. Тъй че ще гледаме изгъзиците на Зетко, той за десен защитник не става, а сега трябва да играе и ляв.... голям майтап.
Спомни си за мача с Тулуза и тогава давай акъл кой да говори!
Цял стадион и треньорите му викат в тъч или аулт,а тсй ще става голмайстор-е стана ама в другата врата!

Цял стадион и треньорите му викат в тъч или аулт,а тсй ще става голмайстор-е стана ама в другата врата!

emarkon написа:nacoooo написа:Забравяш Данчо Тодоров .... пълна дупка! Няма място в националния ...
замълчи си,че се излагаш
Кажи ми добрите качества на Данчо .....

FoRza Juve !! ForZa Vihren !!!
nacoooo написа:emarkon написа:nacoooo написа:Забравяш Данчо Тодоров .... пълна дупка! Няма място в националния ...
замълчи си,че се излагаш
Кажи ми добрите качества на Данчо .....![]()
За да е в Цска толкова години, явно има качества.Със сигурност се хвърля повече от пишман националите

Като говорите за Илиян Стоянов някой гледал ли му е мачове за да каже на какво ниво е? А някой гледал ли е японската втора дивизия? Тя пък всравнение с нашата А група, на какво ли ниво е?
Много станахте разбирачите. И то само защото не е играл във вашия отбор.
angelov написа:Като говорите за Илиян Стоянов някой гледал ли му е мачове за да каже на какво ниво е? А някой гледал ли е японската втора дивизия? Тя пък всравнение с нашата А група, на какво ли ниво е?
Да ти кажа тяхното ниво е доста слабо гледал съм ги как игрят и ги дупчат с по 5 гола(техните водещи отбори срещу средноевропейски).И говоря за пъравата им девизия, а Илиян не знам къде играе в Япония

Има, си причина Янков да не играе... и това са множеството контузий... на Кишишев му мина времето. За Коловати съгласен.