Гаджев в националния?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Гаджев в националния?
Това момче още от както доиде в Левски прави страхотно впечатление!!!Мн се раздава,дава всичко от себе си а е само на 21 години!!!Не че съм ЛЕВСКАР,но просто мисля че Бълагария има нужда от такъв играч,Стенли да се изтегли на преде малко и Пелето и Гаджев зад него!!!нз мое мнение ,ако не тази година поне след 1,2 трябва да му се даде шанс!!!
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
шампион е Левски София.
-
Re: Гаджев в националния?
Съгласен съм, може да се справи както в офанзивен, така и в дефанзивен план в полузащитата
-
- Контакти:
аз съм за,дори Сърмов трябва да се налага,а не разни пенсии..........Сърмов оба4е в момента не е и за ЛЕВСКИ<дан осе оправи,ина4е Владо мн ми харесва и на мен
Станислав Анегелов няма място в национала , както и Домовчийски ...
За Гаджев нз ... не е това мястото да му се дава шанс , може би на някоя контрола ...
Ще ползвам темата да кажа , че Мартин Камбуров е чист национал. Човека вкарва по 2 гола на мач , а Домо има 2 за цял сезон ... Стига сме викали посредствени играчи от чужбина .. имаме страхотни такива и в родното първенсвто , които ще се раздават много повече..
ПП. Левскар съм, но такива са фактите... нито на Пелето , нито на Домо(на тоя етап) мястото им е в националния.
Успех на играчита и траньора и лично аз се надявам не загубиме от Ейре и да победиме Кипър
За Гаджев нз ... не е това мястото да му се дава шанс , може би на някоя контрола ...
Ще ползвам темата да кажа , че Мартин Камбуров е чист национал. Човека вкарва по 2 гола на мач , а Домо има 2 за цял сезон ... Стига сме викали посредствени играчи от чужбина .. имаме страхотни такива и в родното първенсвто , които ще се раздават много повече..
ПП. Левскар съм, но такива са фактите... нито на Пелето , нито на Домо(на тоя етап) мястото им е в националния.
Успех на играчита и траньора и лично аз се надявам не загубиме от Ейре и да победиме Кипър
Колко мача на Домо си гледал в Херта

-
- Контакти:
VelBujd написа:Станислав Анегелов няма място в национала , както и Домовчийски ...
Абсолютно БЕЗХАБЕРИЕ е да се сравнява Домовчийски с някой си,който го мързеше ,защото щели да го карат да тренира/причината да не е в Левски/,е та за това рита пред 300 фена в "Надежда",а не в Бундеслигата...защо ли?

Ми достатъчно вкара на Кан,направи обрата на Херта срещу Щутгарт!!!НЗ за Домо нз не го защитавам,ама си ми е слабост
Гонзо мн го мразят цскарите и ше го обвинат него 1000% съм ако го викнат!!!А за Марто камбуров сам 1000% съгласен!!А защо не ВЕСКО минев да не е национал,вярно не е титуялр в левски,ама па ебати как играе кат му се даде шанз!!цскарите само си го изкарват на вагнер след секи мач така че...

Със синьо знаме в нашите ръце,
шампион е Левски София.
шампион е Левски София.
-
- Контакти:
гаджев още не става за националния, по-добре за тези мачове да бяха взели тошко янчев вместо кишишев. други, които в момента заслужават шанс за изява са камбуров и мечеджиев.
Момчета,не се излагайте с тези мениния,какъв Гаджев,какъв Сърмов,какъв Мечеджиев
Те са посредствени играчи от А група,какво ще правят в националния.Един проблясък не ги прави добри футболисти

Те са посредствени играчи от А група,какво ще правят в националния.Един проблясък не ги прави добри футболисти

Айде и тука - размениха се по 2 изречения и се почна с "прасета", защо Стоилов вика този а не онзи....
Представяте ли си какво пък трябва да му е на Хидинг в Русия по тая нашата балканска логика
Обаче там човека са го оставили да работи, хората подкрепят отбора и не пищят през 2 минути защо Вагнер Лав не е руски национал или защо холандеца не е извикал Павлюченко в сборная...
Тука от 2 дни чета как Жоазиньо незабавно трябвало да стане български национал...
И какво ще прави в националния - ще се радват на прическите си с Лусио Вагнер ли?
Или ще си говорят на български с Томашич...
Стоилов си е наясно, че ще търпи критики ако се издъни - затова си вика хората, които познава...
Няма лошо, но леко започва да дразни този изкривен критерий за повиквателните....
И не за друго, а защото се вижда че има играчи от вътрешното първенство, които са по-добри от извиканите, но отговорността си е на хасковския Моуриньо...
В националния няма ЦСКА, Левски, Литекс......., мениджъри...
ИМА БЪЛГАРИЯ
И друго да вметна - всички говорят за мача с ЕЙРЕ, но аз смятам че много по-трудния мач ще бъде този с Кипър.....
Успех на националите!
Представяте ли си какво пък трябва да му е на Хидинг в Русия по тая нашата балканска логика

Обаче там човека са го оставили да работи, хората подкрепят отбора и не пищят през 2 минути защо Вагнер Лав не е руски национал или защо холандеца не е извикал Павлюченко в сборная...
Тука от 2 дни чета как Жоазиньо незабавно трябвало да стане български национал...
И какво ще прави в националния - ще се радват на прическите си с Лусио Вагнер ли?
Или ще си говорят на български с Томашич...

Стоилов си е наясно, че ще търпи критики ако се издъни - затова си вика хората, които познава...
Няма лошо, но леко започва да дразни този изкривен критерий за повиквателните....
И не за друго, а защото се вижда че има играчи от вътрешното първенство, които са по-добри от извиканите, но отговорността си е на хасковския Моуриньо...
В националния няма ЦСКА, Левски, Литекс......., мениджъри...
ИМА БЪЛГАРИЯ

И друго да вметна - всички говорят за мача с ЕЙРЕ, но аз смятам че много по-трудния мач ще бъде този с Кипър.....
Успех на националите!

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!