Минаха 19 години - припомнете си това, което не се забравя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Modors
Контакти:

Минаха 19 години - припомнете си това, което не се забравя

Мнениеот Modors » 17 ное 2012 09:55

Изображение

Някои от вас ще кажат "Пак ли? Докога?". Сигурно обаче тези, които реагират така, не са били родени по това време или са мятали крачета в бебешките си проходилки. Голът на Емо Костадинов в мрежата на Франция в 89:59 на "Парк де Пренс" на 17 ноември 1993 година бележи един от моментите зарадвали истински българския народ в най-новата ни история. А тези моменти не са чак толкова много. Затова е редно да ги ценим. Предлагам ви да изчезнем за 60 секунди в миналото със следващото видео. Вижте за кой ли път снаряда на Емо, чуйте отново добре познатия изблик "Господ е българин", усетете пак френската мъка и нашата българска радост и гордост! Ако изтръпнете докато гледате, няма страшно - сигурно и след 20 години този момент пак ще ви носи тази емоция.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1reJxRndNAo[/youtube]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/430642_444642558927849_2091061835_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Божията ръка
Контакти:

Re: Минаха 19 години - припомнете си това, което не се забравя

Мнениеот Божията ръка » 17 ное 2012 09:58

Велик!Това поколение бяха страхотни футболисти и са страхотни некадърници като управници!

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 17 ное 2012 09:59

Велик момент, които едва ли ще се повтори в близко бъдеще.
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 17 ное 2012 10:00

Modors написа:Изображение

Някои от вас ще кажат "Пак ли? Докога?". Сигурно обаче тези, които реагират така, не са били родени по това време или са мятали крачета в бебешките си проходилки. Голът на Емо Костадинов в мрежата на Франция в 89:59 на "Парк де Пренс" на 17 ноември 1993 година бележи един от моментите зарадвали истински българския народ в най-новата ни история. А тези моменти не са чак толкова много. Затова е редно да ги ценим. Предлагам ви да изчезнем за 60 секунди в миналото със следващото видео. Вижте за кой ли път снаряда на Емо, чуйте отново добре познатия изблик "Господ е българин", усетете пак френската мъка и нашата българска радост и гордост! Ако изтръпнете докато гледате, няма страшно - сигурно и след 20 години този момент пак ще ви носи тази емоция.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1reJxRndNAo[/youtube]

Все едно мача се игра миналата седмица. Толкова ми е пресен спомена, може би защото скоро няма да преживеем такива моменти

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 ное 2012 10:06

На другият ден въобще не ходих на училище голям кеф беше :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Enter
Контакти:

Мнениеот Enter » 17 ное 2012 10:25

Не знам за вас,но аз настръхнах за пореден път като дойде голът на Костадинов...
1 Спартак (Плевен) 30 27 2 1 111:10 83

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 17 ное 2012 10:26

Заслужава си всяка година на този ден да си припомняме този мач. За мен това е един от двата най-велики мача в историята на българския футбол, а другия е мача с Германия на СП-94. Емоцията беше невероятна. Пред тези години целия български народ живееше с успехите на нашите велики футболисти от онова време. Щастлив съм, че съм преживял тези мигове.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 17 ное 2012 10:36

petrof написа:Заслужава си всяка година на този ден да си припомняме този мач. За мен това е един от двата най-велики мача в историята на българския футбол, а другия е мача с Германия на СП-94. Емоцията беше невероятна. Пред тези години целия български народ живееше с успехите на нашите велики футболисти от онова време. Щастлив съм, че съм преживял тези мигове.

Какви времена бяха тогава,по цяла нощ обикаляхме по улиците и пеехме химна със знамена в ръце.Дано пак да има моменти като този :lol:

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 17 ное 2012 10:51

Пак настръхнах.Спомням си,че при гола на Костадинов счупих полилея в хола.Така скочих от радост.Е и преди този мач имаше типично по български томаневерници.Даже централния нападател на националния отбор,който сега се изявява основно във Фейсбук бойкотира мача.А после бързо се присламчи към отбора като се класирахме.

Потребителски аватар
priceles
Контакти:

Мнениеот priceles » 17 ное 2012 10:56

ВЕЛИКО :P :P :P :P
И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“

Върни се в “Национален отбор”