Мъри връща Томашич в националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2009 11:51

Игор Томашич ще бъде повикан в националния тим за световните квалификации с Ейре на 28 март в Дъблин и с Кипър на 1 април в София. Списъкът с легионерите ни за двубоите ще се появи официално в интернет страницата на БФС.

Хърватинът с български паспорт се връща в отбора, за който изигра последния си мач ан 6 септември срещу Черна гора (2:2). По-късно той декларира, че предпочита да се концентрира върху изявите в клубния си тим Макаби (Тел Авив) и се отказа от националния.

Операцията за връщането на на Томашич бе пусната в ход от Станимир Стоилов след назначаването му за селекционер. За целта асистентът в "А" отбора Красимир Безински бе командирован в Израел, за да види на живо изявите на бившия защитник на Левски. Томашич не бе в състава за контролата с Швейцария (1:1) на 11 февруари, но сега ще бъде повикан.

В телефонен разговор хърватинът не отрече предстоящото завръщане. "Нека да говорим по-късно", помоли Томашич от Израел. "След няколко часа ми предстои мач и в момента мисля само за него".
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Мъри връща Томашич в националния отбор

Мнениеот smash_the_reds » 15 мар 2009 11:59

Има поне 10 алтернативни варианти за желязната двойка централни защитници Тунчев-Илиев ;) .Как Пламен Марков не виждаше това???
Изображение Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 15 мар 2009 12:02

[offtopic]И твоето мнение е? Добре де, не мога да разбера, толкова ли е сложно- сложи текста който те интересува като цитат, няма нужда да е цялата статия и отдолу си кажи твоето мнение, без да пускаш втори пореден пост само за едно ?!?. Това си е елементарно правило за писане в интернет- ако нямаш нещо умно да кажеш, по-добре не се обаждай.[/offtopic]

Какъв е проблема, че връщат Томашич? Сигурно факта, че е бивш играч на Левски, ако примерно върнат Чомаков, не вярвам да пуснеш тема за това. Спомням си последния мач между ЦСКА и Левски, пролетния полусезон и жеста който направиха помежду си Петре и Томашич, след един хубав финт в наказателното поле на румънеца, спрян блестящо от Игор- с друго хубаво мача не запомних. Напомням ви, че групата за мача е едно, титулярния състав е съвсем друго. И аз не харесвам политиката в последните години да се викат чужденци в националния, ама не зависи от мен това нещо. Камо ли да отварям всеки път нова тема преди всеки мач, когато някой , когото не харесвам заради клубни пристрастия, бъде повикан да защитава националната фланелка. Имате навика да слагате тигана на печката , преди да сте хванали рибата, така беше и преди мача с Швейцария.

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Мнениеот Armeeca31 » 15 мар 2009 12:09

Бащата на правилния футбол, отново се излага... Кой футболен капацитет, въобще го назначи за Нац. селекционер пълна трагедия с тия футболисти.. ; (
Изображение

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 15 мар 2009 12:15

Armeeca31 написа:Бащата на правилния футбол, отново се излага... Кой футболен капацитет, въобще го назначи за Нац. селекционер пълна трагедия с тия футболисти.. ; (

Вярно - 3 мача- 2 победи и равен, под негово ръководство, да не говорим, че при предните треньори в последните 15 години имаме невероятни успехи, просто да се чуди и да се мае човек , какво търси Мъри в националния?
Защо не се научите, като критикувате някого да го правите аргументирано? И като не го харесвате, да дадете своите предложения, кой да бъде треньор- Стойчков, Пенев, Марков, Бонев, Херо, Младенов?

П.П. Далеко съм от мисълта да защитавам Стоилов, убеден съм, че горните ви изказвания са направени от чисто фенски пристрастия, а не заради реална загриженост за националния отбор.
Моето мнение, че ако има бг. треньори, които могат или трябва да водят нац. отбор, това са Георги Василев, Едуард Ераносян, Стефан Грозданов, Станимир Стоилов, Димитър Пенев, Димитър Димитров- Херо. Това са хората, направили ми впечатление като треньори в последните 20 години в Българското първенство. Принципно и аз съм за вариант- наставник от чужбина, обаче изглежда пред тиквениците в БФС не стои такъв въпрос.

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 15 мар 2009 12:25

Томашич е с българско гражданство и невиждам проблем да бъде повикан. Целта е победа в мача, кой ще играе решава националният треньор. Добре би било да виждаме от 20-22-ма повикани само българи по произход, но това е утопия. Ако проблема е, че е бивш играч на Левски и това дразни някои с червена ориентация - звучи несериозно. Лично аз нямам нищо против от 11 титуляри - 11 да са от ЦСКА, Литекс или друг клуб - стига да има резултат.

mile_bg7

Мнениеот mile_bg7 » 15 мар 2009 12:53

От Стоилов нищо не става!Остава да извика и негрите.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 мар 2009 13:10

На мен лично, повече ми харесва варианта с Томашич отколкото с Илиян Стоянов....

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 15 мар 2009 13:15

Ако е в добра форма нека играе за нац.отбор.Като гледам играчите на ЕЙРЕ и играчите им,на мача на 28 март ще ни трябва яка защита.
Според мен проблемите ни ще доидат от халфовата линия!

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 15 мар 2009 15:28

Предлагам Мъри и Наско да бъдат освободени веднага от отбора,както и да се спре с викането на сегашни или бивши Левскари.На тяхно място да бъдат назначени Отличника От Прага и Лупи.Дано така част от червените фенове да се успокоят.Само мога да ви припомня какво каза Наско Сираков когато Стоичков беше назначен за нац. селекционер:Стоичков е трениора и трябва да го уважаваме и подкрепяме
Този профил вече не съществува.

Върни се в “Национален отбор”