Истина ли е "истината" на Матеус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
donDiego

Истина ли е "истината" на Матеус

Мнениеот donDiego » 26 окт 2012 13:44

Скандално е меко казано,по-скоро е брутално и според мен Матеус не разкрива напълно,какво става в националният отбор.Тези резултати се дължат на изненадата,отколкото на работата на Пенев. Може би ще се стори странно на някои,но според мен, досега ни подценяваха и затова илюзиите сред феновете се засилиха ! Още миналата есен имах разговор с Матеус в който той каза същите неща,..дори незнаех че пише биография...Не се опитвам да разваля ведрата атмосфера в отбора,но една победа над "аутсайдера" Армения,която ни изпусна дори и три късметлийски равенства ...са в подкрепа на думите на Матеус.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Истина ли е "истината" на Матеус

Мнениеот DmG » 26 окт 2012 14:01

donDiego написа:Скандално е меко казано,по-скоро е брутално и според мен Матеус не разкрива напълно,какво става в националният отбор.Тези резултати се дължат на изненадата,отколкото на работата на Пенев. Може би ще се стори странно на някои,но според мен, досега ни подценяваха и затова илюзиите сред феновете се засилиха ! Още миналата есен имах разговор с Матеус в който той каза същите неща,..дори незнаех че пише биография...Не се опитвам да разваля ведрата атмосфера в отбора,но една победа над "аутсайдера" Армения,която ни изпусна дори и три късметлийски равенства ...са в подкрепа на думите на Матеус.

Матеус е НАЙ-СЛАБИЯ треньор , който ни е бил национален . Поне във последните 20 години . Само обикаляше предаванията и позираше . Изгледаните мачове във българското първенство май са ТОЧНО 3 . Плюс 5 -10 изгледани мачове на българите във чужбина . Отгоре на всичко помошниците му ходеха да наблюдават противниците . Той е ш**ан селекционер и няма как да СЕЛЕКТИРА футболисти като не е ВЪВ БЪЛГАРИЯ . А за треньорските качества няма какво да говорим , самите НЕ УСПЕХИ говорят достатъчно !!
Последна промяна от DmG на 26 окт 2012 14:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
priceles
Контакти:

Мнениеот priceles » 26 окт 2012 14:02

тоя смешко да се скрие и да не се показва никога повече
И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 26 окт 2012 14:04

donDiego написа:Скандално е меко казано,по-скоро е брутално и според мен Матеус не разкрива напълно,какво става в националният отбор.Тези резултати се дължат на изненадата,отколкото на работата на Пенев. Може би ще се стори странно на някои,но според мен, досега ни подценяваха и затова илюзиите сред феновете се засилиха ! Още миналата есен имах разговор с Матеус в който той каза същите неща,..дори незнаех че пише биография...Не се опитвам да разваля ведрата атмосфера в отбора,но една победа над "аутсайдера" Армения,която ни изпусна дори и три късметлийски равенства ...са в подкрепа на думите на Матеус.

какъв точно ти е проблема ?

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 26 окт 2012 14:08

Той човека може и да говори истината, вижте сегашните изпълнители и тези при Матеус!!!!!
Наистина равенствата бяха късметлийски, но не за нашия отбор, а за съперника...... Няма такова племе, заклевам се !

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 26 окт 2012 14:12

Видях го Лотарчо Матеус колко става за треньор! Факт е , че Любо Пенев знае как да създаде колектив и да мотивира отбора на 2000% да играе на своите възможности! Така че мнението на Матеус за мен не струва и 2 стотинки! С този потенциал който имаме се представяме перфектно дотук и най-важното ИГРАЕМ и се борим до последно, нещо , което не бях виждал в нациолния отбор от 10 години! Напред БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 окт 2012 14:16

При вариант Матеус да беше треньор все още сега щяхме да сме с най-много 1 т.
БФС просто се изложиха нарочно с избора му и така задълго сложиха назад темата за чужденец
треньор на националния отбор.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 26 окт 2012 14:21

Нали знаеш ,че българите никак не обичаме когато ни казват истината в очите.Сега ще те нападнат ,че защитаваш тоя "мишок" Матеус !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 26 окт 2012 14:27

percival написа:Нали знаеш ,че българите никак не обичаме когато ни казват истината в очите.Сега ще те нападнат ,че защитаваш тоя "мишок" Матеус !

Не е проблем истината , проблема е този , който нищо добро не е направил за националния - НИЩО ! И пак се обажда .

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 26 окт 2012 14:45

DmG написа:
percival написа:Нали знаеш ,че българите никак не обичаме когато ни казват истината в очите.Сега ще те нападнат ,че защитаваш тоя "мишок" Матеус !

Не е проблем истината , проблема е този , който нищо добро не е направил за националния - НИЩО ! И пак се обажда .

В този бранш ,а и не само ,постигаш толкова колкото ти позволят !Не искам да защитавам Матеус ,който е един не доказал се никъде треньор .Сигурен съм обаче ,че в думите му има една дузина истина ,която ние сме готови да пренебрегнем с лека тъка.Кажете ми едно положително нещо което е направил за българският футбол само едно за целият си период на управление "Перуката" ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Национален отбор”