Мнението ви за тeзи статии(национален отбор)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнението ви за тeзи статии(национален отбор)

Мнениеот Артилериста » 13 окт 2012 09:48

ЦСКА ПРОВАЛИ БЪЛГАРИЯ-ЧОРБАРИНЪТ БАНДАЛОВСКИ ИЗДЪНИ ЛЪВОВЕТЕ ЗА 1-1 С ДАНИЯ

10 герои и безумен Бандаловски с 1:1 срещу Дания-Нашите се бориха като лъвове за да покрият бека на ЦСКА

Защо е това грозно отношение към ЦСКА и как само в тези 2 сайта се пише,че има чист червен картон.Ако го беше изкарал "син","оранжев" или "зелен" играч,то въпросните медии щяха да ревнат от съдията.Но щом е от ЦСКА,значи е най-големият грешник.

Питам аз,защо е нужно това отношение към ЦСКА?Това е един от най-малките примери за отношението към клуба ни :?:

До кога ще се дели националния отбор на червени,сини и т.н.-Хора това е БЪЛГАРИЯ подкрепяйте я без значение кои играчи играят

[offtopic]не трийте темата[/offtopic]
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Мнението ви за тeзи статии(национален отбор)

Мнениеот Без име » 13 окт 2012 10:02

Много хубави заглавия! Точно заради това подобие на човек изгубихме 2 точки!
Хубаво правеше Любо Пенев, че не викаше тоя в отбора, защо ли му трябваше сега да го прави???
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2012 10:03

Ако беше на син, зелен или оранжев картона, щяха да реват други медии с други пристрастия. И това е начин да се печелят посетители на сайта/зрители/читатели и т.н., колкото и да не ни харесва на нас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 13 окт 2012 10:09

Без име написа:Много хубави заглавия! Точно заради това подобие на човек изгубихме 2 точки!
Хубаво правеше Любо Пенев, че не викаше тоя в отбора, защо ли му трябваше сега да го прави???

Изгубихме 2 точки заради (авто)гола в малкото наказателно поле на Мамин Ники.Но пак казвам не искам да виня никой-все пак момчетата играят за България,на всеки може да се случи да сбърка.Не съм сигурен,че имаше червен картон за Бандата,но и да е имало голяма работа-безгрешни хора няма.Аз съм от ЦСКА,но съм на мнение,че младо и сериозно момче като Пламен Илиев трябва да пази на вратата на националния,а не Ники Михайлов :!:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 13 окт 2012 10:12

според мен истината е друга :arrow: юношите на Левски-Бандаловски и Михайлов с безумните си прояви, не дадоха шанс на легендата на ЦСКА- Любо Пенев да запише нови три точки :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 13 окт 2012 10:15

Без име написа:Много хубави заглавия! Точно заради това подобие на човек изгубихме 2 точки!

Ако небеше Бандата нямаше да вкараме този гол ама нали е ЦСКАР какво направи Гаджев бе отворен ?

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 13 окт 2012 10:23

Какво им правите реклама на този сайт, тази тема да се изтрие

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 13 окт 2012 10:23

Истината е само една - вчера игра НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ. Нито Левски, нито ЦСКА, нито който и да било друг. Бе изгонен играч на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР, заслужено. Глупава постъпка, но всеки греши. Грешките трябва да бъдат прощавани, а не футболистите заличавани. Грешка допусна и вратарят ни, на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР. Не на Левски, Твенте или баща си! Но както вече казах, всеки греши! Все пак не сме някакъв уникален отбор.

Важното е, че момчетата показват много хъс, дух, себераздаване. Това е най-важното. Имаме си НАЦИОНАЛЕН ОТБОР, готов да се бори и воюва! И сега най-малко НАЦИОНАЛНИЯ НИ ОТБОР се нуждае от някакви деления, клубни пристрастия и т.н. А подобни заглавия са ужасно жалки. Както и хората, които са ги написали.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 13 окт 2012 10:26

Не е виновно момчето , а хубавата ни А група !!Той е свикнал при такова влизане и фаул да не му свирят в бг първенството , но за съжаление попаднахме на съдия който свири по учебник ..
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 13 окт 2012 10:27

Jord написа:Истината е само една - вчера игра НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ. Нито Левски, нито ЦСКА, нито който и да било друг. Бе изгонен играч на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР, заслужено. Глупава постъпка, но всеки греши. Грешките трябва да бъдат прощавани, а не футболистите заличавани. Грешка допусна и вратарят ни, на НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР. Не на Левски, Твенте или баща си! Но както вече казах, всеки греши! Все пак не сме някакъв уникален отбор.

Важното е, че момчетата показват много хъс, дух, себераздаване. Това е най-важното. Имаме си НАЦИОНАЛЕН ОТБОР, готов да се бори и воюва! И сега най-малко НАЦИОНАЛНИЯ НИ ОТБОР се нуждае от някакви деления, клубни пристрастия и т.н. А подобни заглавия са ужасно жалки. Както и хората, които са ги написали.

Абсолютно съм съгласен с теб :!:

Върни се в “Национален отбор”