Най-сетне намерихме нападател в лицето на Мицански

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Най-сетне намерихме нападател в лицето на Мицански

Мнениеот gentlemanxxx » 26 май 2012 23:19

Преди да се почнат хилядите теми относно мача искам да обърнем внимание на Мицански и то не конкретно за този мач(макар да игра според мен изключително добре)..Едно нещо не разбирам-това момче играе в Германия толкова години,в Кайзерслаутерн направи страхотни мачове,след като го дадох под наем във Франкфурт за 12 мача вкара 8 гола,повтарям това е във ВТОРА БУНДЕСЛИГА! Но странно медиите не го изкарват супер звезда,нито дори талант, а такива като Карачанаков, Гаджев, Делев след едно центриране за 3 мача ги провъзгласиха за новите Меси,Торес и Роналдо..Нормално ли е? Лично за мен Мицански е най-добрия български нападател в момента и трябва да се залага на него в националния!
П.С. Просто защото следя Втора бундеслига мисля, че и Домовчийски има място особенно в националния :!:

Потребителски аватар
fen na batmanlevski
Контакти:

Re: Най-сетне намерихме нападател?!

Мнениеот fen na batmanlevski » 26 май 2012 23:29

И Бербо като се върне ставаме доста сериозни :)
Вън капитализма от България.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 26 май 2012 23:33

Аз съм "ЗА" налагането на Мицански. Божинов за последните 5 месеца събрал ли е 10 мача като титуляр?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 май 2012 23:36

Мицански е много по-добре от Божинов,Генков,Домо и Макриев няма спор той трябва да е титуляр.
Даже трябваше да е титуляр и във всички мачове от изминалите квалификации ама !!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 26 май 2012 23:40

Мицански за половин час показа много класа.... аз никога не съм го виждал, но за 30 мин. ме впечатли и не само гола.... гола няма нищо общо - и да не беше станал нещата, които ми харесаха са - бързината, гърдирането и пазенето на топката, напредването с топка в крака, пасовете, борбата по терена... класа над божинов поне днес това, което видях :idea: дано да не е бил само моментен проблясък, защото наистина друг път не съм го виждал.... ама ако играе така задължително титуляр, не виждам друг нападател такава класа да имаме :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
kicker
Контакти:

Мнениеот kicker » 26 май 2012 23:42

Щом ги следиш значи не говори за Кайзерслаутерн щото там освен два мача в подготовката нищо друго няма което да се запомни...хубав гол днеска ама айде да сме по умерени и в плюенето и във възхвалите ...въпреки че е трудно щото туй ние национална черта :)
Много бързо хвалим или плюем!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 26 май 2012 23:45

аз от години разправях ,че Мицански е класа ,мнозина не ми вярваха и твърдяха ,че вечната резерва на Манчестър бил по-добър ,но сега се видя ,че едно е да вкарваш на вицесветовния шампион победен гол друго е да вкарваш на Малта и Люксембург
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 27 май 2012 00:04

Как искате да се пише за Мицански след като не е преминал нито през ЦСКА, нито през Левски, а на всичкото отгоре мениджърът му не нито Данчев, нито Танев. Всезнайна тайна е, че журналистите в България пишат за тези които си плащат под някаква форма - било чрез преки подкупи, било чрез безплатно возене по чартъри и безплатно настаняване по хотели в Анталия, Израел, Австрия и къде ли не още. Според мен е престъпление нападател, който играе редовно в реномирано европейско първенство и често бележи голове да не бъде налаган и в националния отбор при липсата на Бербатов. Дано Любо Пенев постъпи наистина мъжки и не робува на мениджърски интереси, защото съм сигурен че това момче ще му се отблагодари подобаващо.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 27 май 2012 00:25

gentlemanxxx написа:Преди да се почнат хилядите теми относно мача искам да обърнем внимание на Мицански и то не конкретно за този мач(макар да игра според мен изключително добре)..Едно нещо не разбирам-това момче играе в Германия толкова години,в Кайзерслаутерн направи страхотни мачове,след като го дадох под наем във Франкфурт за 12 мача вкара 8 гола,повтарям това е във ВТОРА БУНДЕСЛИГА! Но странно медиите не го изкарват супер звезда,нито дори талант, а такива като Карачанаков, Гаджев, Делев след едно центриране за 3 мача ги провъзгласиха за новите Меси,Торес и Роналдо..Нормално ли е? Лично за мен Мицански е най-добрия български нападател в момента и трябва да се залага на него в националния!
П.С. Просто защото следя Втора бундеслига мисля, че и Домовчийски има място особенно в националния :!:

+1 и от мен! Много добър коментар!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 27 май 2012 00:30

batmanlevski написа:аз от години разправях ,че Мицански е класа ,мнозина не ми вярваха и твърдяха ,че вечната резерва на Манчестър бил по-добър ,но сега се видя ,че едно е да вкарваш на вицесветовния шампион победен гол друго е да вкарваш на Малта и Люксембург

[offtopic]На всички отдавна е ясно, че разбираш повече от кърлинг отколкото от футбол, но за твоята болест лечение НЯМА ;) ! Само не мога да разбера защо продължаваш да натрапваш разни глупотевини, които са "логически" свързани само в твоята остроуха манерка :) ?[/offtopic]
Нищо против Мицански, но да го сравняваш с Бербатов е меко казано неуместно!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “Национален отбор”