П.С. Просто защото следя Втора бундеслига мисля, че и Домовчийски има място особенно в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
gentlemanxxx написа:Преди да се почнат хилядите теми относно мача искам да обърнем внимание на Мицански и то не конкретно за този мач(макар да игра според мен изключително добре)..Едно нещо не разбирам-това момче играе в Германия толкова години,в Кайзерслаутерн направи страхотни мачове,след като го дадох под наем във Франкфурт за 12 мача вкара 8 гола,повтарям това е във ВТОРА БУНДЕСЛИГА! Но странно медиите не го изкарват супер звезда,нито дори талант, а такива като Карачанаков, Гаджев, Делев след едно центриране за 3 мача ги провъзгласиха за новите Меси,Торес и Роналдо..Нормално ли е? Лично за мен Мицански е най-добрия български нападател в момента и трябва да се залага на него в националния!
П.С. Просто защото следя Втора бундеслига мисля, че и Домовчийски има място особенно в националния
batmanlevski написа:аз от години разправях ,че Мицански е класа ,мнозина не ми вярваха и твърдяха ,че вечната резерва на Манчестър бил по-добър ,но сега се видя ,че едно е да вкарваш на вицесветовния шампион победен гол друго е да вкарваш на Малта и Люксембург
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта