/анкета/ Нов президент на Българския футболен съюз

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой бихте избрали за наследник на Боби Михайлов

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

hydetoshi
Контакти:

Re: /анкета/ Нов президент на Българския футболен съюз

Мнениеот hydetoshi » 17 окт 2019 23:16

brambar написа:Чета ви и единственото, което ми идва наум е, че сте изпаднали в амок. Има само един, който е в състояние да извади кестените от огъня с голи ръце - Гриша Ганчев! Ако не ми вярвате, питайте го!

По принцип си прав, но не върви футболен президент да заема този пост. Не и в България!
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 18 окт 2019 11:31

Заменям си старото мнение за Петричев с ново, Минчо Празников.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 18 окт 2019 13:12

Половината от изброените в анкетата не разбират от футбол. Някакви бизнесмени само с пари. Най-точниня човек е Бербатов ама то зависи от него .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 18 окт 2019 13:15

hydetoshi написа:
brambar написа:Чета ви и единственото, което ми идва наум е, че сте изпаднали в амок. Има само един, който е в състояние да извади кестените от огъня с голи ръце - Гриша Ганчев! Ако не ми вярвате, питайте го!

По принцип си прав, но не върви футболен президент да заема този пост. Не и в България!

Гриша Ганчев ще закрие БФС-то и ще започне на чисто с БФС-София
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 окт 2019 13:27

"ОТ ДУЗПА В ТЪЧ" ПРЕДИ ИЗПЪЛКОМА С МАЙКЪЛА, ДУЧЕТО, ТОМАС ЛАФЧИС, ВИЛИ ВУЦОВ И САШО ДИКОВ :mrgreen:
https://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=20
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 окт 2019 16:29

Михаил Касабов е новият президент на БФС. Това обяви преди броени минути Камен Костадинов пред събралите се журналисти, очакващи новини от провелия се днес Изпълком. Досега Касабов заемаше поста вицепрезидент на Българския футболен съюз. По-рано през седмицата вече бившият президент Борислав Михайлов подаде оставка, а късно снощи това стори и вицепрезидентът Атанас Фурнаджиев. Именно Касабов ще наследи Михайлов, поне до избора на ново ръководство на българския футбол.

Селекционерът на националния отбор Красимир Балъков е подал оставка по време на днешното заседание на Изпълкома.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 окт 2019 16:30

Другата пияница Касабов е избран за временен президент на БФС, щял да свика изпълком във възможно най-бързи срокове и твърди, че няма да се кандидатира.

Мен ме интересува кога престъпниците Йордан Лечков и Камен Костадинов (депесарският лакей) ще бъдат разследвани, защото за тях никой не говори и никой не им търси отговорност... :?:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 окт 2019 16:36

diplomat написа:Другата пияница Касабов е избран за временен президент на БФС, щял да свика изпълком във възможно най-бързи срокове и твърди, че няма да се кандидатира.

Мен ме интересува кога престъпниците Йордан Лечков и Камен Костадинов (депесарският лакей) ще бъдат разследвани, защото за тях никой не говори и никой не им търси отговорност... :?:

Изпреварил си ме, само тежки алкохолици "работят" в това БФС.
Плюс това на тоя алкашник, не можеш му разбра нищо, ще трябва и преводач.
Общо взето продължават си по старому
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
zaraber
Контакти:

Мнениеот zaraber » 18 окт 2019 16:37

insaneboy1 написа:
hydetoshi написа:

Гриша Ганчев ще закрие БФС-то и ще започне на чисто с БФС-София

:) +111
Няма мое, няма твое - светът е БЕРОЕ!

Върни се в “Национален отбор”