Доста добре!
Напредъка е очевиден.
"Kirin Cup" Japan,2016 Дания-България - 4:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: "Kirin Cup" Japan,2016 Дания-България, финал за 3-4-то м
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
futbolqga написа:Teo написа:Статистика от мача:
Дания - България
62% Притежание на топката 38%
21 Голови положения 2
10 Изстрели във вратата 0
Статистиката не е важна! Ей сега ще излезе Петев и ще ни обясни, как мачът можеше да е равен
И това турне за какво беше? Да разпуснат малко в друга държава, да ги нашляпат и да се приберат?
@ По-добре да си беха отишли на почивка

Петев единствен не постави Меси в класацията си за Топ 3 на футболист на годината. Какво повече да говорим. Да се съблича и да си ебава пичката лелина.
Който и да дойде, все същата.С тези "футболисти" толкова.
Проблема не ние треньора, много по-нагоре е проблема, като почнем от ръководството на БФС, че да стигнем до ДЮШ и държавната политика към спорта и в частност футбола.Махаме Михайлов и Петев и на тяхно място идва.......
Проблема не ние треньора, много по-нагоре е проблема, като почнем от ръководството на БФС, че да стигнем до ДЮШ и държавната политика към спорта и в частност футбола.Махаме Михайлов и Петев и на тяхно място идва.......
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- PorcoRosso
- Контакти:
С нетърпение очаквам поредното култово включване от страна на WC - нека да сподели мислите си с изтерзания бг фен. 

ceBep написа:Петев единствен не постави Меси в класацията си за Топ 3 на футболист на годината. Какво повече да говорим. Да се съблича и да си ебава пичката лелина.
Петев е доказан позьор! Тоя човек си е същински палячо!
@ Две купени титли го направиха "име" в България!
Цецо Чука написа:Доста добре!
Напредъка е очевиден.
Петев ги е стегнал! Почти два пъти по-малко голове допуснаха.
Ако има нещо по-трагикомично от играта на националните моми, то това е изказването на треньора - ще ме разплаче тоя палячо 

БОТЕВ Пловдив
bilyaletdinov написа:Teo написа:Имам информация, че новия старши треньор на българския национален отбор по футбол ще се казва Стойчо Стоев
Не лош вариант. Тренирал е доста от играчите, не е проста черница като Петев. За мен много по-добър вариант от Балъков, Хубчев и т.н.
Аз мисля, че Хубчев е добър вариант, понеже играе с добра защита в Берое. Много скучен футбол, но за дървари като нашите ще е успешна тактика.
matador1 написа:bilyaletdinov написа:Teo написа:Имам информация, че новия старши треньор на българския национален отбор по футбол ще се казва Стойчо Стоев
Не лош вариант. Тренирал е доста от играчите, не е проста черница като Петев. За мен много по-добър вариант от Балъков, Хубчев и т.н.
Аз мисля, че Хубчев е добър вариант, понеже играе с добра защита в Берое. Много скучен футбол, но за дървари като нашите ще е успешна тактика.
Хубчев като го знам кой ще викне в национала и почва да ми се насълзяват очите...