АНКЕТА: Кой да бъде треньор на България?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЮПКО ПЕТРОВИЧ национален селекционер...
Люпко е вече стар за тия работи. Новия треньор ще е Красимир Балъков, който ще довърши делото започнато от Матеус 
Абе стига с тоя Петрович, доказан специалист е това и малките деца го знаят, ама дайте да заложим на Българското 
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
абе въпреки че съм левскар, предпочитам Любо Пенев , пред Балъков и почти всеки пред Балъков де
Класен чужденец би бил най-добрия вариант.Но трябва да е от ранга на Феликс Магат ,всичко друго е компромис.
Не ни трябва този старец... (по-добре Д. Пенев
) Ако е българин трябва да бъде Балъков според мен.
- publicimage
- Контакти:
Аре ве - Вуцофф Джуниър е свободен, к'во му мислят повече
Левскар съм и вкъщата насело си имам голям плакат с Петрович на стената, но само идеята за това, което предлагате ме ужасява...... България трябва да се движи напред!, А не да се връщаме към алкохолизираните сръбски "авторитети" - тъкмо се отървахме от един такъв във волейбола, сега да си доведем друг?!?!? Разберете го, ние сме ПОВЕЧЕ от тия сръбски селяни и трябва да си намерим някой, който ни приляга на нас, а не да правим такива крачки назад...
[center]
[/center]
[/center]- Red Warrior
- Контакти:
Паро Никодимов трябва да бъде национален селекционер. Гочето и Бай Гроздан също са добри варианти от треньорите, които не са били национални селекционери. От тези които са били - Стойчо и Херо са най-удачните.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- child in time
- Контакти:
За всичко си има време! Люпко е голям специалист но според мен му е минало времето! Като цяло който и да е треньор от лош материал - нищо хубаво няма да стане!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
LSFC 1914 написа:) Ако е българин трябва да бъде Балъков според мен.
Къф Балъков бре момче
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!