Странните решения на Мъри!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Странните решения на Мъри!
А може би ако Гриша Ганчев имаше и отбор с по-сериозна подкрепа от трибуните, нямаше да има проблеми срещу отбори като БАТЕ, те онзи ден си бяха като на наутрален терен, някакви си 5 000 просто ги гледаха, а те не се плашат от 5 000 зрители, все пак са били на Бернабеу пред 50 000 и не им пука
fena_1912 написа:Мен хич не ме интересува дали ще бъдем шампиони просто искам да видя Отбра си добър способен да бие примерно Сливен вкъщи и навън да играе в Европа защото за съжаления не съм гледал нито един мач на Ботев в Европа защото съм малък на 16 а последния мач е бил през 1996 когато съм бил на 4.
[offtopic]Eми , аз съм на 18 и аз не мога да ти помогна
След 5 години най-силните отбори ще са 1.Черно море 2.Черноморец 3.Ботев Пд(без Христолов и може би с Гриша Ганчев или някой като него) 4.Левски 5.ЦСКА 6. Локо Пд 7.Своге 
Последна промяна от ludiq1913 на 29 авг 2009 03:20, променено общо 4 пъти.
-
fena_1912
- Контакти:
Извода е такъв че парите трябва да отиват при големите отбори с големи фенове а не при отбори като Литекс дето имат една публика като за Б група.А за съжаление не само ние сме зле отбори като Етър Ботев Враца и др. мястото им е в А група Литекс има 14 участия в А група в последните 14 години.
-
fena_1912
- Контакти:
много се надявам искам така да стане но ще видим поне да влизаме в Европа.
Последна промяна от fena_1912 на 29 авг 2009 03:19, променено общо 1 път.
fena_1912 написа:Нищо против Буферите ама защо си мислиш че те ще бъдат добри те са на 15 място в А група по пари и едав ли и някой тях ще купи.
да, обърках се, те ще са в златната среда
ludiq1913 написа:След 5 години най-силните отбори ще са 1.Черно море 2.Черноморец 3.Ботев Пд 4.Левски 5.ЦСКА
Бих се съгласил ,ама нещо малко размествания трябват
moonlight написа:ludiq1913 написа:След 5 години най-силните отбори ще са 1.Черно море 2.Черноморец 3.Ботев Пд 4.Левски 5.ЦСКА
Бих се съгласил ,ама нещо малко размествания трябватЧерноморец на номер 5 , Черно Море на 4
Цска на 3 и с Ботев ще се редуваме да ставаме шампиони .
Обаче понеже дотогава ще сме вдигнали коефициента и двата ще играем в ШЛ
Няма как, морската хегемония наближава
-
fena_1912
- Контакти:
Абе всички в Европа 6 отбора колкото и другите.
ludiq1913 написа:moonlight написа:ludiq1913 написа:След 5 години най-силните отбори ще са 1.Черно море 2.Черноморец 3.Ботев Пд 4.Левски 5.ЦСКА
Бих се съгласил ,ама нещо малко размествания трябватЧерноморец на номер 5 , Черно Море на 4
Цска на 3 и с Ботев ще се редуваме да ставаме шампиони .
Обаче понеже дотогава ще сме вдигнали коефициента и двата ще играем в ШЛ
Няма как, морската хегемония наближаварядвайте се още на участия в групите на ЛЕ и двата отбора едновременно
Морска хегемония